Skip to Content
Contact

SAP: eersteklas cursussen, trainingen & certificering

SAP: eersteklas cursussen, trainingen & certificering

Bied uw werknemers − van ontwikkelaars tot marketeers − de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om het maximale uit uw SAP oplossingen te halen, met eersteklas training en certificeringstrajecten. Stel een compleet trainingsplan samen. U kunt kiezen uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot u de technologische vaardigheden binnen uw organisatie. We hebben onder andere trainingen voor SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors en SAP BusinessObjects. 

Boek succes met SAP Education

Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om u zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar u ook bent, SAP Education biedt altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP trainingen.
 

openSAP online cursussen

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

SAP Learning Hub

De SAP Learning Hub geeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van SAP studiemateriaal en online klaslokalen. Heel eenvoudig via de cloud. Met SAP Live Access voert u live klassikale opdrachten uit, bereidt u zich voor op klantinteracties of experimenteert u met compleet geconfigureerde SAP trainingssystemen.

Partnerschappen met universiteiten

Met het SAP University Alliances programma maken studenten kennis met de nieuwste SAP bedrijfstechnologieën. Zo geven we hun een kijkje in het zakenleven van de 21ste eeuw. Een goede voorbereiding op het werkleven! Meer dan 2650 universiteiten in 90 landen zijn aangesloten bij het programma. 

Het managen van trainingen was nog nooit zo eenvoudig

Met de leeroplossingen en consultingservices van SAP Education zijn uw technologietrainingen gegarandeerd een succes.
Previous

Learning Management

Met ons uitgebreide portfolio van oplossingen voor learning management stelt u uw eigen trainingsprogramma's samen. U zorgt ervoor dat de juiste trainingen bij de juiste mensen belanden en past de programma's eenvoudig aan. Kortom: u stemt het materiaal helemaal af op de specifieke behoeften van uw organisatie en werknemers. 

Trainingsadvies

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts brengen in kaart wat u nodig heeft, stellen een strategisch trainingsplan op en bieden direct ondersteuning wanneer dat nodig is. 
Next

Neem een voorsprong op de concurrentie met SAP certificering

Waarom SAP certificering?

Het antwoord is duidelijk: omdat onze trainingscertificeringen wereldwijd erkend zijn en ze uw vaardigheden écht aanscherpen. Wij bieden certificeringstrajecten aan per vakgebied en vaardigheidsniveau, ongeacht of u een SAP partner, klant of eindgebruiker bent.
Wij helpen u graag om snel aan de slag te gaan met de SAP certificering van uw keuze. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om te beginnen. Van certificeringsniveaus en vakgebieden tot examenvoorbereiding en veelgestelde vragen.

Onze klanten aan het woord ...

De nieuwste ontwikkelingen binnen SAP training en certificering

Previous

Nieuwe openSAP cursussen

8

openSAP Course: Implementation of SAP S/4HANA 

8 maart - 13 april 2016

Hoe werkt een SAP S/4HANA implementatie? Hoe wordt een volledig ERP-systeem verplaatst? Wat zijn de nieuwe implementaties voor cloud en on-premise? U leert het bij deze SAP cursus. 

Het laatste nieuws

Next
Back to top