Skip to Content
Contact

Run Simple

's Werelds top 200 bedrijven verliezen 10% van hun jaarlijkse winst aan het beheer van complexe processen. Gelukkig hoeft geavanceerde technologie niet complex te zijn. Door het simpel te houden, helpen wij organisaties om beter te presteren.

Ontdek wat Run Simple voor u kan betekenen
Previous

Er staan meer dan 30.000 digital experts voor u klaar

Ontdek hoe simpel het is om uw organisatie te transformeren als u beschikt over de kennis en technologische expertise van onze ervaren professionals op het gebied van service en support.  

Bekijk onze services

Kleinere teams sluiten grotere deals

SAP Digital for Customer Engagement laat u sneller werken, slimmer verkoper en effectiever samenwerken. Ontdek zelf hoe simpel het is om vandaag nog aan de slag te gaan en winst te boeken.

Probeer gratis

SAP in analisten-rapport van beste BI-leveranciers

In de Forrester Enterprise BI Platforms Wave ziet u hoe onze filosofie en strategie van "de beste tool voor elke taak" haar belofte nakomt.

Lees het rapport
Next

Kan een organisatie tot leven komen?

SIMPEL.
MET SAP HANA.

Previous

Hoe groot is uw talentpool?

Ontdek hoe ondernemingen zoals die van u hun HR-teams de mogelijkheid bieden om het personeelsbestand af te stemmen, te ontwikkelen en te behouden. Nu en in de toekomst. 

Alles over groei

Les één: kosten besparen op trainingen

Bekijk hoe onze cloudgebaseerde learninghub SAP trainingscontent aanbiedt die speciaal is afgestemd op de individuele behoeften van uw werknemers. Hiermee verlaagt u de trainingskosten per werknemer aanzienlijk.

Leren begint hier
Next

SAP TechEd 2015: eenvoudige IT op zijn best

Wilt u nog meer uit uw SAP-technologie halen? Krijg praktische training en advies van SAP-experts en developers. Bespreek strategieën en tools om de complexiteit te verlagen. 10-12 november in Barcelona.

Wat zegt de SAP community?

Previous

Een eenvoudige oplossing voor finance in de strijd tegen complexiteit

SAP Cash Management powered by SAP HANA maakt uw financiële processen aanzienlijk eenvoudiger door uw dagelijkse cashprocessen te automatiseren. Zo profiteert u dankzij in-memory technologie van direct inzicht. 

Vijf manieren waarop organisaties hun medewerkers en bedrijfsvoering beheren

Onze intuïtie vertelt ons al langer dat succesvolle organisaties anders te werk gaan dan slechter presterende bedrijven. Dit wordt nu bevestigd door een onderzoek van Oxford Economics.

Roche Diagnostics voorkomt diabetes met Connected Care

Met de focus op diabetes heeft Roche Diagnostics, dat streeft naar persoonlijke en preventieve geneeskunde, samen met SAP een nieuw preventief zorgpakket samengesteld. 

Next
Back to top