Skip to Content
Kontaktirajte nas

Funkcionišite jednostavnije uz SAP usluge i podršku

Budite sigurni da vaša SAP rešenja jednostavno i nedvosmisleno odgovaraju vašim poslovnim potrebama – uz pomoć SAP eksperata. više od 30 hiljada profesionalaca sa znanjem o proizvodima, tehničkim veštinama i iskustvom u preko 25 različitih industrija vam stoji na raspolaganju. Način na koji oni rade sa korisnicima omogućava da se transformacije i promene unutar poslovanja sprovode sve lakše. 

Pogledajte video
Previous

Postavljanje temelja za revolucionarne promene kroz tehnologiju

Pionirski duh naših osnivača je doveo do razvoja softvera za poslovno planiranje resursa (ERP) koji je zauvek promenio način na koji kompanije posluju, a naša rešenja nastavljaju da odolevaju testu vremena. Kroz svaku ekonomsku i IT promenu, naše iskustvo i kreativnost okrenuti su budućnosti i potrebama naših korisnika.

Borba protiv kompleksnosti

Mi nudimo rešenja koja pomažu kompanijama da efektivno posluju u vremenu ozbiljnih promena koje sa sobom nose kompleksnost.  SAP je prilagodio ponudu usluga i podrške, čineći je dostupnijom i orjentisanom na specifične poslovne ishode. 

Next
Previous

Fokus na poslovne ishode

Zajedno sa kompanijom SAP razvijte put za uvođenje inovacija koji odgovara specifičnim potrebama vašeg poslovanja. 

Pojednostavite vaš pristup rešenjima

Iskoristite prednost kreiranja rešenja usmerenog na vaše poslovne procese uz pomoć naših stručnjaka. 

Iskoristite usluge podrške

Sarađujte sa našim timom stručnjaka kako biste imali uvid o procesima vašeg poslovanja u realnom vremenu na  jednostavan način. 

Next

Istražite naše usluge 

  

Previous
Next

Svedočenja korisnika

Back to top