Skip to Content
Kontaktirajte nas

Poslujte sa SAP partnerom

SAP partneri igraju ključnu ulogu u pomaganju kompanijama svih veličina da identifikuju, kupe i implementiraju idealno rešenje za svoje jedinstvene poslovne potrebe. Bilo da se radi o poslovnom procesu, poslovnoj analitici, najnovijim mobilnim rešenjima ili najnovijim tehnološkim inovacijama, SAP partneri pružaju izuzetnu vrednost, usluge konsultacije i implementacije, lokalnu stručnost u industrijskoj grani, rešenja i kvalitet koji vi zahtevate - tako da i vi možete biti najuspešnija kompanija.

SAP West Balkans partneri

SAP globalni partneri

Pogledajte kako naša zajednica globalnih partnera može da se adaptira i unapredi SAP tehnologiju kako bi ispunila vaša očekivanja. 

Previous
Next

Postanite SAP partner 

Mi smo u potrazi za novim partnerima. SAP nudi kompletan portfolio vodećih industrijskih rešenja što vam omogućava da pridobijete više klijenata i ostvarite dodatne prihode u postojećem poslovanju.

Previous
Next

Portali za partnere 

Kao SAP partner možete dobiti brz pristup portalima  za resurse prodaju i marketing, događaje, informacije o proizvodu/rešenju, podršku, demo prezentacije, reference, obrazovanje, usluge partnerstva i više. Naši portali za partnere pružaju najnovije informacije i materijale  kako bi vam pomogli u razvoju vaše kompanije.

Previous
Next
Back to top