Skip to Content
Kontaktirajte nas

O kompaniji SAP

U samom centru tehnološke revolucije, SAP je tržisni lider u softveru poslovnih aplikacija. Prateći svoju strategiju pomaže organizacijama u borbi protiv štetnih efekata kompleksnosti i stvara nove prilike za inovaciju i  rast. 

Posetite globalni sajt kompanije 
Engleski | Nemački 

Previous

SAP SE Global

Saznajte više o SAP SE Global i otkrijte kako pomažemo korisnicima i svetu da funkcioniše bolje.

SAP West Balkans tim

Upoznajte SAP West Balkans tim. 

Svedočenja korisnika

Saznjate više o nama iz svedočenja naših zadovoljnih korisnika koji transforimišu poslovanje uz usluge SAP softvera.

Događaji

Pogledajte naše aktuelne događaje, izveštaje sa konferencija, seminara i arhivu događaja.

Next

SAP događaji

Pogledajte našu arhivu događaja – seminare, forume i izveštaje, kako biste pronašli zanimljive mogućnosti za vas i vaše poslovanje. Saznajte više o trendovima u industriji, budite u toku sa aktuelnim dešavanjima i inovacijama u tehnologiji. 

Previous

Skup za SAP korisnike 2015

Tradicionalni skup za SAP korisnike održan je 26. marta 2015. u Hotelu Izvor, u Aranđelovcu.

Saznajte više

SAP Forum Beograd 2014 Inovacija kroz jednostavnost

8. oktobra održan je deseti jubilarni SAP Forum Beograd.

Saznajte više
Next

SAP West Balkans 

SAP West Balkans d.o.o. posluje na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Svedočenja korisnika 

Naši korisnici dolaze iz raznih krajeva sveta i različitih industrija poslovanja. Neki od njih su svestki lideri dok su drugi mali, ali sa velikim ambicijama za napredovanje i rast. Oni imaju nešto zajedničko: podjednako su inovativni i efikasni. Pročitajte više o tome na koji način naši korisnici koriste SAP usluge kako bi unapredili svoje poslovanje. 

SAP SE Global

Sa središtem u Valdorfu, u Nemačkoj, sa filijalama u više od 130 zemalja, SAP SE je svetski lider kada je u pitanju softver za preduzeća kao i usluge vezane za softver. Istražite našu 40 godišnju istoriju inovacija i pristupite novostima kompanije, finansijskim informacijama kao i informacijama o investitorima, mogućnostima za napredovanje u karijeri i više.

Previous

SAPPHIRE NOW 2015

Pronađite rešenje za vaše najveće poslovne izazove i saznajte na koji način možete da povećate vaše investicije. Pogledajte prezentacije, keynote, diskusije i intervjue sa ovogodišnje SAPPHIRE NOW konferencije. 

 

Saznajte više

SAP Forum se održava širom sveta

Jeste li spremni da pobedite skupu kompleksnost? Prisustvujte SAP Forumu u svojoj blizini i naučite kako vam SAP može pomoći u pojednostavljenju procesa i tehnologije. 

 
Pogledajte raspored događaja

SAP Insider događaji

Pronađite proverene i iskusne savete od SAP stručnjaka na predstojećem SAP Insider događaju. Pridružite nam se u Pragu i Las Vegasu kako biste naučili o širokom spektru tema, od upravljanja ljudskim resursima  do finansija i analitike. 

Saznajte više
Next
Back to top