Skip to Content
Kontakta oss

Ta hjälp av experter på din SAP-resa

Implementera och hantera dina SAP-lösningar på expertnivå med hjälp av våra supportalternativ. Vi erbjuder många olika tjänster, från grundnivå till integrerade supportteam och strategiska partnersamarbeten. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, öka effektiviteten eller integrera nya affärsmodeller och resurser - ta hjälp av SAP Support.  

Previous

SAP ONE Support-portal och launchpad

Sök i vår kunskapsdatabas, begär licensnycklar, ladda ner mjukvara, rapportera en händelse och mycket mer.

Support och underhåll

Maximera värdet av din SAP-lösning med supportlösningar från SAP.

Produkt-dokumentation

Få tillgång till aktuell information om installation, uppgraderingar, produkttillgänglighet och mycket mer.

Next

SAP ONE Support Launchpad

SAP ONE Support Launchpad är en anpassningsbar åtkomstpunkt för alla dina SAP Support-verktyg och resurser.  Vår launchpad bygger på prisbelönt Fiori-teknologi, med ett panelbaserat gränsnitt som ger direkt åtkomst till användarspecifika, uppgiftsbaserade applikationer, lättöverskådliga nyckeltal och andra viktiga supportverktyg.

Läs mer om hur vi kan optimera våra kunders supportupplevelse

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services förenar den ekonomiska verksamheten med IT så att du kan omvandla företaget med hjälp av vårt ramverk för digital verksamhet. SAP Digital Business Services baseras på över 40 års erfarenhet av att jobba med världens mest framåttänkande organisationer och har ett stabilt partnerekosystem. Följ med på vägen mot innovation och digital omvandling så att du kan framtidssäkra era viktiga affärsprocesser.

Support i fokus

Back to top