Skip to Content
Kontakta oss

Små och medelstora företag

Väx på ett enkelt sätt med SAP-mjukvara för små och medelstora företag

Jobba mer aktivt för att få ditt företag att växa – med SME-mjukvara som är framtagen och prissatt med små och medelstora företag i åtanke. Våra anpassningsbara lösningar fungerar ihop med din befintliga infrastruktur, både lokalt och i molnet, och hjälper dig arbeta mer effektivt. Välj bland prisvärda program, branschspecifika ERP-lösningar och effektiva analysverktyg. Det är dags att förenkla din verksamhet.

Vilken SAP SME ERP-lösning passar ditt företag?

Previous

Vi introducerar 0 %-finansiering för SME

Få tillgång till den SAP-mjukvara du behöver för att få ditt mindre eller medelstora företag att växa idag – men betala inte förrän om upp till 24 månader. Läs mer om vårt erbjudande "köp nu, betala senare" med 0 %-finansiering. 

Behöver du förbättra din talanghantering?

Vi har vad du behöver. Se varför SuccessFactors Talent Management Suite har utsetts till vinnare av IDC MarketScape för sjätte året i rad – och se hur andra leverantörer står sig i jämförelsen.  

Next

Vad våra kunder säger ...

Previous

Har ditt SME problem med Big Data?

Om du har ett SME med växande datavolymer är det dags att göra något nu. I den här rapporten undersöker en Mint Jutras-analytiker dataproblem i små och medelstora företag och ger tips på hur de kan åtgärdas. 

Hitta en SAP-partner

SAP-partners spelar en viktig roll när det gäller att hjälpa alla typer av organisationer – i alla typer av branscher – att omvandla och utforma sin verksamhet.  De kan hjälpa dig ta fram, implementera och hantera de SAP-lösningar som passar just dig.  Hitta en tillförlitlig expert att samarbeta med. 

Rätt tid att flytta till molnet?

IDC:s InfoBrief visar varför det kan vara dags att flytta ditt SME till molnet. Se hur andra små och medelstora företag drar fördel av molnet – och upptäck sätt att komma igång.

Next

Utforska de hetaste ämnena för små och medelstora företag

Previous

Hålls du tillbaka av gamla applikationer?

Nätverksekonomins tid har kommit. Se vad som kanske hindrar dig från att nå ut globalt. 

Att rekrytera och bibehålla de bästa talangerna

För att kunna rekrytera och bibehålla den bästa personalen behöver du en genomtänkt marknadsföringsplan. Här är 6 tips för att komma igång.

Ta språnget upp i molnet

Funderar du på att flytta dina system och processer till molnet? Upptäck de viktigaste fördelarna och utmaningarna med övergången.

Next

Run simple med SAP Service and Support

Se till att dina SAP-lösningar enkelt och smidigt anpassas till dina affärsbehov – med hjälp av SAP Service and Support. Vi har över 30 000 konsulter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher.

Vi har nyligen omdefinierat vårt sätt att interagera med kunderna och därmed gjort det lättare än någonsin för dig att transformera verksamheten. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, flytta till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Previous

Utveckla en innovationsöversikt som är särskilt framtagen för dina affärsmål

Avänd bästa praxis, teknik och acceleratorer för att anamma den rätta lösningen

Välj det bästa sättet att hantera extremt komplexa och riskfyllda scenarier

Next

Spotlight på SME vid SAPPHIRE NOW

Se höjdpunkterna från SAPPHIRE NOW och se hur du kan maximera dina SAP-investeringar och hitta lösningar på dina största affärsutmaningar. Titta på inledningsanföranden och presentationer, diskussioner och intervjuer kring de hetaste ämnena och upptäck sätt att minska komplexiteten i ditt företag.

Back to top