Skip to Content
Kontakta oss

How Pirelli aligns human capital management and business needs with SAP SuccessFactors

This session will show how Pirelli develop a global and integrated HR approach to harmonize its HR processes with the business and boost process efficiency and effectiveness.

Register Now
Previous

Ledare i magiska kvadranten – för tredje året i rad

Gartner rankar SAP SuccessFactors som ledande inom Talent Management. Vi har förvärvat den positionen genom vår förmåga att genomdriva projekt och vår unika helhetssyn.

Klarar ditt företag konkurrensen?

Företag med lägre personalomsättning har i snitt 66,1%* högre intäkter per anställd. Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder säger

Bara en av tre chefer använder analys för att fatta personalbeslut

Personalanalys och riktmärkning kan ge dig en flerdimensionell bild av din personal så att du kan utnyttja era styrkor, fylla kompetensluckor och optimera arbetsprocesserna. En bättre förståelse för personalen kan förenkla HR-avdelningens jobb och hjälpa verksamheten att växa.

Previous

Utbyt idéer i vårt exklusiva kundforum

Som SAP HCM-kund är du varmt välkommen att gå med i vårt exklusiva kundforum SuccessFactors. Här får du chans att diskutera dina tankar om framgång med över 300 000 kunder, produktexperter och ledande innovatörer.

HR-trenderna du inte har råd att missa

Enligt HR-experten Josh Bersin ser 2015 ut att bli ett omvälvande år för personalfrågor. Samverkan, transparens och demografiska förändringar i personalstyrkan är alla faktorer som kräver nya strategier.

Firing Line med Bill Kutik™

Lär av de ledande experterna på HR-området. I den här videoserien presenterar utövare, leverantörer, analytiker och konsulter sina tankar och perspektiv på HR.

Next

Utforska de hetaste ämnena inom HR

Previous

Workforce 2020-studien: Latinamerikanska företag i riskzonen

Oavsett hur framgångsrika företag i Latinamerika är i dagsläget visar forskning att de kan vara oförberedda på utmaningarna för framtidens personal.

Fyra saker du kan göra nu för att bygga personalstyrkan för 2030

För att lyckas i den allt mer digitala ekonomin krävs innovation som är snabb, kreativ och produktiv. För att nå den nivån måste företagen skaffa sig mångsidiga färdigheter och bakgrunder.

SAP vid rodret för HR

Det finns många skäl att välja SAPs HR-produkter. Det är inte bara mjukvaran som utmärker sig hos SAP,  utan även människorna bakom, understryker Mark.

Next
Previous

Total kompensationshantering

Dagens globala företag måste anpassa sig till flera länder och valutor och följa lokala arbetslagstiftningar och seder. Våra lösningar gör det möjligt för HR- och LoB-ledare att komma åt de data de behöver och koppla dem till talang och resultat.

Bristande kontinuitet

Samtidigt som 00-talisterna flödar in på arbetsmarknaden kommer mängder av babyboomare att gå i pension. Få företag har tillräckligt med kvalificerade kandidater som kan ersätta dem. Därför är det nu dags att fokusera på att hantera kontinuitet.

Personalhantering i molnet – hur funkar det?

Få omedelbar insyn med SuccessFactors Employee Central. Ta reda på hur det här globala HR-registersystemet samlar din personalinformation så att administrationen kan effektiviseras – till lägre kostnader.

Next

Utnyttja din HR-mjukvaras fulla potential med SAP Service and Support

Talanghantering, prestationsanalyser, utbildning, enhetlighet ... möt utmaningarna på personalområdet rätt rustad genom att använda SAP Service and Support för att få ut mesta möjliga värde av din HCM-lösning. Vi har över 30 000 utbildade och certifierade konsulter som gärna hjälper dig, och 40 års erfarenhet från hundratusentals kunder. Det gör det enkelt för dig att få de heltäckande lösningar som ditt företag behöver för att uppnå viktiga verksamhetsresultat och fortsätta vara konkurrenskraftigt.

Vi har nyligen omdefinierat vårt sätt att interagera med kunderna och därmed gjort det lättare än någonsin för dig att transformera verksamheten. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, flytta till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Previous

Samordna din personals kompetenser med dina företagsmål, samtidigt som du märkbart förbättrar rekryteringarna

Utför och utvärdera prestationsanalyser – med mätbara resultat

Skapa förbättrade affärsvärden snabbare med en smidig strategi för molnlösningar och lägre totala ägandekostnader

Next

openSAP-kurs: SuccessFactors Employee Central

openSAP-kursen RunSimple HR med SuccessFactors Employee Central är öppen för alla och riktar sig till de som vill lära sig mer om HR i molnet och hur Employee Central kan stödja din personalstrategi.  

Det bästa från SuccessConnect 2015

Vi har haft ännu en härlig vecka på SuccessConnect 2015 med flera tusen personalchefer som fått med sig kunskaper från en svåröverträffad samling föreläsare och från separata diskussionsgrupper. Nu kan du uppleva SuccessConnect i efterhand eller tipsa en kollega att titta.

Back to top