Skip to Content
Kontakta oss

Anpassa ekonomi och redovisning till den digitala världen

Anpassa dig efter den moderna digitala världens föränderliga affärsmodeller med hjälp av bästa möjliga mjukvara för ekonomistyrning och redovisning från SAP. Låt finansiella processer och analysverktyg samverka i realtid och med hög automatiseringsgrad. På så sätt får du en bra överblick av hela din verksamhet. SAPs innovativa lösningar ger ekonomiteam en värdefull inblick i verksamheten så att de kan skapa konkurrensfördelar för företaget.

 

Ta reda på mer

Utforska lösningar och tjänster från SAP S/4HANA Finance

SAP S/4HANA Finance

SAP S/4HANA Finance kombinerar funktionerna i SAP S/4HANA Enterprise Management med SAPs utbud av ekonomilösningar.

Previous

Smartare ekonomi med SAP S/4HANA Finance

SAP S/4HANA Finance är den strategiska lösningen som ger omedelbara insikter med smarta prognoser och simuleringssituationer för hela ekonomiområdet – allt inbyggt i ett personanpassat och användarvänligt paket i form av SAP Fiori.

En ekonomiavdelning som klarar konkurrensen?

Organisationer kan reducera DSO (utgående dagsförsäljning) med 16% genom att skapa automatiserade DSO-rapporter efter produktlinje och område och därmed identifiera aktuella trender och resultat.*

Hur ligger ditt företag till?

Next

Hör vad våra kunder säger

Previous

Utnyttja prediktiv ekonomistyrning

Upptäck hur SAPs lösningar kan hjälpa treasury-avdelningar att dra nytta av big data fullt ut. Kontrollera komplexa behov, reducera de ökande ekonomiska riskerna på världsmarknaderna och garantera en tillräcklig likviditet för att driva organisationen framåt.

Lyckas i en digital värld

Ekonomichefers framtid ser ljus ut enligt den här globala enkäten som gjorts av CFO Research. Rapporten lyfter fram nio viktiga förändringar som pågår inom ekonomiområdet och fem åtgärder som ekonomiansvariga kan vidta för att förbereda sig.

Skapa business case för SAP S/4HANA Finance

Med SAP S/4HANA Finance kör du uppdragskritiska processer i realtid med en enklare lösningsarkitektur.  Läs mer om hur du kan använda vår ERP-mjukvara med in-memory-teknik för att omgående få fram viktig information som möjliggör snabbt och väl underbyggt beslutsfattande.

Next

Läs mer om de hetaste frågorna inom ekonomi

Previous

Undersökning om integrerad riskhantering gjord av The Economist Intelligence Unit

Företag som integrerar riskhanteringen i sin helhetsstrategi lyckas bättre. Läs mer i forskningsrapporten "Holistic Risk Management" från The Economist Intelligence Unit.

Har du en korrekt realtidsbild av ert kassaflöde?

Läs CFO Research-rapporten ”Next-Generation Needs for Cash Management” och se hur treasury-avdelningen står sig när det gäller snabb och korrekt kassaflödestransparens, rapportering och prognostisering. 

Teknologins påverkan på den ekonomiska funktionen

Teknologin påverkar finanschefens roll i stor utsträckning. Därför ändras också företagets förväntningar på finanschefen. SAPs finanschef för Nordamerika, Arlen Shenkman, redogör för behovet av att ta till sig teknologin för att kunna göra ett bättre jobb.

Next

Utnyttja din ekonomilösnings fulla potential med SAP Service and Support

Snabba tekniska framsteg, nya molnlösningar och högre förväntningar från kunderna är några av de faktorer som håller på att omvandla ekonomichefens roll från förvaltare till strateg. SAP Service and Support hjälper till att göra övergången smidigare och ökar värdet på företagets lösningar för ekonomistyrning. Vi har över 30 000 utbildade och certifierade konsulter som gärna hjälper dig, och 40 års erfarenhet från hundratusentals kunder. Det gör det enkelt för dig att få de heltäckande lösningar som ditt företag behöver för att uppnå viktiga verksamhetsresultat och fortsätta vara konkurrenskraftigt.

Vi har finslipat vårt sätt att arbeta för att göra det ännu lättare för dig att förädla och förenkla din verksamhet. Oavsett om du vill få en snabbare implementering, flytta funktioner till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Previous

Kombinera Financial Accounting (FI) och Controlling (CO), gör dig fri från aggregat och ta hjälp av självbetjäningsrapportering

Använd adaptiv ekonomistyrning för att leda din affärsstrategi och förstärka dina partnerrelationer

Omvandla ekonomin med innovativa tekniker – och påverka affärsverksamheten på ett mätbart sätt

Utveckla en plan för att maximera affärsvärde – och förverkliga dina planer

Next

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Lär dig mer om digital transformation

Se föreläsningar, strategisessioner med mera  från SAPPHIRE NOW/ASUG-konferensen.

Back to top