Skip to Content
Kontakta oss

Engagera kunder direkt med SAPs detaljhandelsmjukvara

Ge konsumenter de produkter, den information och de personliga shoppingupplevelser de vill ha – när och var de vill ha dem – med detaljhandelshantering och handelsmjukvara för flera kanaler från SAP. Dra nytta av insikter från kunder i realtid och point of sale, nå konsumenter via alla kanaler (inklusive mobila) och få den synlighet du behöver för att optimera allt från marknadsföring till din försörjningskedja.

Få en översikt över SAP for Retail
Previous

EKN: Framtiden inom retail-analys?

Inom en snar framtid kommer retail-analys att kunna integrera kunskap om kunderna både på bredden och på djupet i hela företaget. Den är så genomträngande att den kommer att påverka allt beslutsfattande inom alla funktioner.

24%
lägre DSO*

Detaljhandelsföretag som ger sina ekonomiavdelningar snabb och integrerad information om nyckeltal har i snitt 24% lägre utestående dagsförsäljning (DSO) än de som inte gör det. Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Testkör SAP CAR utan kostnad

Ta en testtur med SAP Customer Activity Repository (SAP CAR). Se hur vår plattform för detaljhandelsplanering, prognostisering och analys kan hjälpa ditt företag att snabbt läsa av POS-data, få en helhetsbild över kunderna och skapa enhetliga prognoser för efterfrågan på bara några sekunder. 

Previous

Koppla samman marketing och merchandising

Detaljhandelsföretag måste förena marknadsföring och merchandising – men det är inte lätt, och de digitala kanalerna ökar klyftan mellan de båda. I den här rapporten från Retail Systems Research hittar du några åtgärder som kan lösa problemet.

När kundens önskemål ställs mot handelns kapacitet

Upptäck hur ditt företag kan arbeta långsiktigt för att hålla sig steget före i en tid av föränderliga kundbehov och nya detaljhandelstrender. I artikeln får du mer information om innovativa strategier som hjälper företaget att överleva på en marknad i ständig förändring.

Flerkanalslösningar är det nya svarta

Ny teknik har medfört en rad nya kundkontaktsytor – allt från mobila och sociala media till webbansluten butiksskyltning. Läs ett sammandrag av rapporten från Oxford Economics om hur den nya tidens flerkanalslösningar har förändrat kundens köpupplevelse i grunden.

Grundkurs i mångsidig kundhantering

Lär dig allt som finns att veta om mångsidig kundhantering och förbättra kundernas relation till ditt varumärke. Här handlar det om personanpassning och att göra varumärket lättillgängligt – oavsett om kunden letar efter produktinformation eller handlar med olika enheter. 

Next

Nya perspektiv från branschens experter

Previous

Få kontakt med ledande
branschexperter

Utforska våra många resurser och håll dig uppdaterad om viktig information för hur ditt företag kan implementera SAP for Retail.

Försäljning och marknadsföring:
Fem sätt att använda nätverk

Inköpsteam är inte de enda som kan dra nytta av affärsnätverk i dagens anslutna ekonomi ...

Det största som hänt
detaljhandeln på 100 år

Hör branschledarna Pat Bakey och Thomas Vetter prata om detaljhandelns svåraste utmaningar – och potentiella möjligheter.

Next

Personalkris i detaljhandeln?

Vad kan företag göra för att möta de nya och växande personalutmaningarna inom detaljhandeln? Oxford Economics har pratat med hundratals chefer och anställda för att få reda på svaret.

Bättre branschlösningar för detaljhandeln med SAP Service and Support

Detaljhandeln är en bransch i förändring. Kunderna står i fokus och att förutse deras beteende kan göra stor skillnad. Ditt företag behöver en smidig försörjningskedja som kan svara effektivt mot kundernas behov och flerkanalslösningar är det nya svarta. Du vill involvera och engagera kunden i varje del av shoppingprocessen. För att göra det måste du vara flexibel och förenkla alla gamla, komplexa system.

SAP Service and Support kan hjälpa dig att nå dit du vill. Tack vare vår långa branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att förstå hur ditt företag ligger till, arbeta tillsammans med dig för att hitta rätt väg framåt och säkerställa snabba resultat. Vi hjälper dig att hitta de helhetslösningar du behöver för att ditt företag ska fortsätta vara framgångsrikt och konkurrenskraftigt. SAP Service and Support har svaren för ditt företag:

Previous

Få större kontroll över olika typer av kundrelationer och dra nytta av enhetlig information, ny teknik, innovativa strategier och flerkanalslösningar som passar ditt företag. 

Anpassa ditt företags försörjningskedja till dagens nya, dynamiska detaljhandel med hjälp av transparenta och kostnadseffektiva lösningar som samtidigt underlättar din planering.

Använd realtidsinsikter om dina kunder och detaljerade beteendeöversikter för att skapa kundbaserad marknadsföring, riktade erbjudanden och en personligare shoppingupplevelse.

Next

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Lär dig mer om digital transformation

Se föreläsningar, strategisessioner med mera  från SAPPHIRE NOW/ASUG-konferensen.

Back to top