Skip to Content
Kontakta oss

Fokusera på kunder med vår mjukvara för försäkringsbranschen

Tillgodose dagens uppkopplade kunder via alla kanaler, inklusive mobila, med SAPs mjukvara för försäkringsbranschen. Våra lösningar använder den senaste tekniken för att hjälpa dig förenkla hantering av skadeanmälan, administration av försäkringsbrev och proaktivt hantera risk och efterlevnad. Snabb produktutveckling – använd senaste försäkrings-CRM för att driva försäljnings- och marknadsföringskampanjer.

Läs mer om vår försäkringsmjukvara

Webinarie: Förändringar inom försäkringsbranschen

Välkommen, den 19 november berättar vi om alla de stora förändringar som sker i dag inom den globala försäkringsbranschen.

Previous

Demo: SAP Insurance Analyzer

Titta på en kort demo om SAP Insurance Analyzer – integrerad mjukvara för finans- och riskhantering för försäkringsgivare. Du kommer att se hur lösningen gör det möjligt för dig att beräkna, analysera och övervaka finansiella rapporter och kapitalkrav för betalningsförmåga i realtid.

Hur kundcentrerad är du?

11%* av alla finanstjänsteinstitut har en heltäckande överblick över sina kunder och kan ge dem en konsekvent upplevelse över flera kanaler för alla produkter. Hur står sig din organisation i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Så påverkas finansiella tjänster av molnet

Få reda på varför bank- och försäkringssektorerna i stora regionala marknader allt oftare använder molntekniker – och hur de används. Den här rapporten från Ovum sammanfattar resultaten från en undersökning med 400 CIO:er inom finansinstitut.

Samarbete mellan risk och finans

Framåtblickande försäkringsbolag söker ökat samarbete med finansvärlden. Få reda på hur de hanterar övergången i den här rapporten från IDC Financial Insights som är baserad på en global studie av försäkrings- och ekonomichefer. 

Försäkring i den digitala eran

Läs om hur liv- och P&C-försäkringsgivare runt om i världen använder sig av digitala tekniker som Big Data-analys och Internet of Things – och rör sig mot ett kundcentrerat tillvägagångssätt. Läs den här rapporten från Economist Intelligence Unit (EIU) för mer information.

Next

Få nya perspektiv från experter inom försäkringsbranschen

Previous

Fyra anledningar att välja digitalt

Big data, mobila enheter och Internet of Things är viktiga anledningar till att försäkringstagare väljer den digitala vägen. Men att välja digitalt är inte bara "det senaste" eller en ny titel. Det handlar inte bara om marknadsföring eller försäljning.

Dags att omfamna den digitala åldern

Teknik, data och analys är heta ämnen inom de flesta branscher just nu. Försäkringsbranschen har däremot varit sen att ta till sig praxis och processer som finns inom analys, telematik och big data. 

När försäkringsmarknaden utvecklas gäller det att modernisera eller försvinna: Ovum-rapport

Under de kommande åren kommer stora förändringar inom demografi, ekonomisk styrka, lagstiftning och teknologi att strukturera om hela den globala försäkringsbranschen. Frågan är hur försäkringsgivare kan överleva och lyckas i den nya världen? 

Next
Previous

Bli redo för mobila försäkringstagare

Upptäck hur mobila tekniker skapar nya förbindelser mellan försäkringsbolag och deras försäkringstagare. Den här framställningen visar hur mobilappar och data ger försäkringsbolag möjlighet att erbjuda personliga tjänster på begäran. Tjänster som hjälper till att begränsa risker och förluster. 

Omvärdering av försäkringsbranschen i den mobila världen

Enligt två globala undersökningar från Economist Intelligence Unit interagerar 64% av konsumenterna med sina försäkringsrådgivare en gång i halvåret eller mer sällan. Läs den här rapporten för att ta reda på hur mobilkanaler gör det enklare för försäkringsgivare och försäkringstagare att hålla kontakten.

Next

SAPs utbildningar och kurser

Öka din kunskap om SAP-mjukvara, utveckla nya färdigheter och få
mer expertis till ditt företag. Vår heltäckande mjukvaruutbildning,
utbildningskurser och certifieringar kan hjälpa dig att maximera möjligheterna i dina SAP-lösningar.

Run Simple med SAP Service and Support

Se till att dina SAP-lösningar enkelt och smidigt anpassas till dina affärsbehov – med hjälp av SAP Service and Support. Vi har över 30 000 konsulter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher.

Vi har nyligen omdefinierat vårt sätt att interagera med kunderna och därmed gjort det lättare än någonsin för dig att transformera verksamheten. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, flytta till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Previous

Utveckla en innovationsöversikt som är särskilt framtagen för dina affärsmål

Avänd bästa praxis, teknik och acceleratorer för att hitta den rätta lösningen

Välj det bästa sättet att hantera extremt komplexa och riskfyllda scenarier

Next
Back to top