Skip to Content
Kontakta oss

Fokusera på kunder med vår mjukvara för försäkringsbranschen

Tillgodose dagens uppkopplade kunder via alla kanaler, inklusive mobila – med SAPs mjukvara för försäkringsbranschen. Våra lösningar använder den senaste tekniken för att hjälpa dig förenkla hanteringen av skadeanmälan, förenkla administration av försäkringsbrev och proaktivt hantera risk och efterlevnad. Snabb produktutveckling – använd senaste försäkrings-CRM för att driva försäljnings- och marknadsföringskampanjer.

Läs mer om vår försäkringsmjukvara
Previous

SAP Claims Management

Se hur du kan använda den här flexibla lösningen för att hantera tilldelningar av skadehandläggare och klara av förändringar i resurspoolen så att du kan minimera riskerna men ändå hålla kunderna nöjda.

Hur kundcentrerad är du?

11 %* av alla finanstjänsteinstitut har en heltäckande överblick över sina kunder och kan ge dem en konsekvent upplevelse över flera kanaler för alla produkter. Hur står sig din organisation i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Så påverkas finansiella tjänster av molnet

Få reda på varför bank- och försäkringssektorerna i stora regionala marknader allt oftare använder molntekniker – och hur de används. Den här rapporten från Ovum sammanfattar resultaten från en undersökning med 400 CIO:er inom finansinstitut.

Försäkringsverksamhet närmare kunderna

Läs om hur liv- och P&C-försäkringsgivare runt om i världen använder sig av digitala tekniker som Big Data-analys och Internet of Things – och rör sig mot ett kundcentrerat tillvägagångssätt. Läs den här rapporten från Economist Intelligence Unit (EIU) för mer information.

Samarbete mellan risk och finans

Framåtblickande försäkringsbolag söker ökat samarbete med finansvärlden. Få reda på hur de hanterar övergången – i den här rapporten från IDC Financial Insights som är baserad på en global studie av försäkrings- och ekonomichefer. 

Next

Få nya perspektiv från experter inom försäkringsbranschen

Previous

Kan de stora försäkringsbolagen bli lika innovativa som nyetableringar? Ja, om de klarar att bryta sig loss från ”företagets immunsystem”

Försäkringsbranschen är definitivt redo för rejält nytänkande. Frågan är dock vem som kommer att ta nästa omvälvande steg på dagens marknad som ständigt efterfrågar mer kundorienterade lösningar.

Samverkan och sakernas internet (Internet of Things): Hur försäkringsbolag kan överleva och blomstra i en nätverksekonomi


För försäkringsbranschen finns det stora möjligheter inom sakernas internet (IoT). Idag kan försäkringsbolag använda uppkopplade fordon och IoT för att registrera körsätt, platsinformation, fordonsdiagnostik och mycket mer.

Slutlig summering av SAPPHIRE NOW: Digital transformation och framtiden för försäkringsbranschen


Montrarna har monterats ner, Coldplay har packat ihop sina trummor och deltagare från hela världen har återvänt hem efter SAPPHIRE NOW, fulla av nya idéer och upplevelser. Här finns en slutlig summering av alla försäkringsrelaterade sammankomster vid SAPPHIRE.

Next

Bli redo för mobila försäkringstagare

Upptäck hur mobila tekniker skapar nya förbindelser mellan försäkringsgivare och deras försäkringstagare. Den här framställningen visar hur mobilappar och data ger försäkringsbolag möjlighet att erbjuda personliga tjänster på begäran. Tjänster som hjälper till att begränsa risker och förluster. 

Virtually endless possibilities

Hand-pick replays of any SAP TechEd keynote, lecture, strategy talk,or how-to session. 

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Den digitala ekonomin har en stor inverkan på SAP:s kunder. Det krävs en ny typ av orkestrering för att du ska kunna utveckla din verksamhet, utnyttja fördelarna maximalt och uppnå ett långsiktigt resultat. SAP Digital Business Services sammanbinder den ekonomiska verksamheten med IT så att du kan omvandla företaget med hjälp av vårt ramverk för digital verksamhet.

SAP Digital Business Services baseras på över 40 års erfarenhet av att jobba med världens mest framåttänkande organisationer och har ett stabilt partnerekosystem. Följ med på vägen mot innovation och digital omvandling så att du kan framtidssäkra era viktiga affärsprocesser.

Previous

Utveckla verksamheten genom att bryta ny mark tillsammans med en pålitlig rådgivare som verkligen känner dig

Utnyttja den fulla potentialen hos din SAP-investering och ta fram en tydlig digital plan över anpassningsstegen

Tänk långsiktigt och dra nytta av aktiv handledning när du migrerar till nästa generations teknologi 

Next

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top