Skip to Content
Kontakta oss

Leverera konsumentvaror som kunderna vill ha

Samordna alla aspekter av din verksamhet med behoven hos nästa generations konsumenter – från produktutveckling till försäljning – med SAPs lösningar för konsumentvarubranschen. Vår mjukvara kan hjälpa dig att förutse, planera och hantera efterfrågan för innovativa konsumentvaror och överträffa förväntningarna hos de mest medvetna konsumenterna.

Få en översikt över SAP for Consumer Products
Previous

Omvandla konsumentdata till beslutsgrundande insikter

Vad hindrar konsumentvaruorganisationer från att ta efterfrågestyrd information till en ny, djärv nivå? Den här videon visar hur organisationer inom konsumentvaror kan förverkliga vad som brukade vara för orealistiskt eller för dyrt att uppnå. 

14%
färre dagar i lager*

Konsumentvaruföretag som utför prognostisering av lager för olika kombinationer av SKU:er och platser har 14% färre lagerhållningsdagar än de som inte gör det. Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Ta fram produkterna som efterfrågas – ännu snabbare

Förkorta lanseringstiden med produkter som konsumenterna vill ha – när och hur de vill ha det. Upptäck hur SAPs lösningar för konsumentvaror kan hjälpa dig att agera snabbare på dynamiska krav från kunder, samtidigt som  dina investeringar i försäljningskampanjer och varumärkeshantering optimeras.

Kan det löna sig att kundanpassa?

Från skräddarsytt läder i en Maserati Grancabrio till gör-det-själv-läsksmaker vid en Coca-Cola Freestyle-apparat: Kunder kräver - och får - allt oftare individuell anpassning.

Next

Få nya perspektiv på marknadsföring från experterna inom konsumentvaror

Previous

Handel: SAP:s revolutionerande nyheter är den centrala punkten

Hantering av försäljningskampanjer är fortfarande en extremt viktig process för tillverkare av konsumentprodukter. Konsumentproduktföretag lägger tjugo procent av de totala intäkterna på handel

 

Oktoberfest i den digitala tidsåldern: Riskerar vi att springa ifrån kunderna?

Nu när Oktoberfest-rumlandet drar igång både i ursprungslandet Tyskland och på mer avlägsna platser kom jag att tänka på hur de moderna försörjningskedjorna utvecklats för att kunna hantera de olika årstidernas tillställningar, till exempel ölfestivaler. 

I en socialt medveten värld börjar varumärkesintegritet med ett högre syfte.

Dagens konsumenter är socialt medvetna och föredrar varumärken som har ett högre syfte. Undersökningar visar att de flesta kunder väljer ett varumärke som står för ett syfte framför ett annat företag om de får välja. 

 

Next
Previous

Följ SAP för konsumentvarubranschen
på Twitter

Ta del av de senaste branschnyheterna, insikterna och mjukvaran för produktutveckling av konsumentvaror, tillverkning, försörjningskedjan, marknadsföring med mera.

Anslut dig till LinkedIn-gruppen SAP Consumer Products

Gå med i vår LinkedIn-grupp för att nätverka och diskutera med andra yrkesmänniskor inom konsumentvarubranschen – och få nya insikter och möjligheter.

 

 

Besök vårt konsumentvaruforum

Delta i konversationerna i vårt sociala nätverk för konsumentvarubranschen. Sök efter insikter och perspektiv från experter och delta i SAPs nätforum.

Next

Fokus på konsumentvaror vid SAPPHIRE NOW

Visa repriser av det bästa från SAPPHIRE NOW 2015 för att lära dig hur du maximerar dina SAP-investeringar och hittar lösningar till de största, mest angelägna utmaningarna inom konsumentvarubranschen. Titta på inledningsanföranden, intervjuer och se mer om de senaste trenderna.

Run Simple med SAP Service and Support

Se till att dina SAP-lösningar enkelt och smidigt anpassas till dina affärsbehov – med hjälp av SAP Service and Support. Vi har över 30 000 konsulter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher.

Vi har finslipat vårt sätt att arbeta för att göra det ännu lättare för dig att förädla och förenkla din verksamhet. Oavsett om du vill få en snabbare implementering, flytta funktioner till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Previous

Ta fram en innovationsöversikt som är anpassad efter dina affärsmål.

Använd bästa praxis, teknik och acceleratorer för att hitta rätt strategi för ditt företag

Välj det bästa sättet att hantera extremt komplexa och riskfyllda scenarier

Next

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top