Skip to Content
Kontakta oss

Utforska SAP-portföljen

Utforska SAP-portföljen

Avancerad affärsmjukvara behöver inte vara komplicerad. På SAP tror vi på att hålla det enkelt – och smart. Det är en av anledningarna till att vi är marknadsledande inom företagslösningar.
Upptäck vårt utbud, uppställt enligt verksamhetsgren, bransch eller produktkategori.

Previous

Lösningar per verksamhetsgren

Utforska lösningsportföljer som är särskilt anpassade för din verksamhet – från handel och ekonomi till försäljning och tjänster.

Lösningar per bransch

Hitta branschspecifik mjukvara, bästa praxis och benchmarking som skräddarsytts för just dina unika processer och behov.

Produktkategorier

Sök efter rätt produkter och support för dina affärsbehov och maximera ROI.

Lösningar i fokus

Hitta den senaste tekniken – från in-memory till mobilt – som kan hjälpa ditt företag att utvecklas, växa och fungera bättre. 

Next

Lösningar per verksamhetsgren

Letar du efter nya sätt att hjälpa din avdelning jobba bättre? Utforska lösningsportföljer som är särskilt anpassade för din verksamhet – från anläggningsförvaltning och ekonomi till marknadsföring och tillverkning – och hitta en mjukvara som passar just dina unika behov.
.

Produktkategorier

Har du redan en SAP-produkt?  Hitta din produkt – allt från analys till ERP och teknologiplattform – och få tillgång till all information och de verktyg du behöver för att kunna använda och optimera din mjukvara från SAP.

Lösningar i fokus

Vill du förnya dig utan risk för avbrott i verksamheten? Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken – mobilt, in-memory, molnet och mycket mer. Se de lösningar vi fokuserar på och se hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt företag i framkanten bland de främsta.

SAP Service and Support

Se till att dina SAP-lösningar motsvarar dina affärsbehov på ett enkelt och väl integrerat sätt med hjälp från SAP Service and Support. Vi har över 30 000 konsulter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, flytta till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Service and Support här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Back to top