Skip to Content
Kontakta oss

Run Simple med SAP Service and Support

Se till att dina SAP-lösningar enkelt och smidigt anpassas till dina affärsbehov - med hjälp av SAP Service and Support. Vi har över 30 000 certifierade experter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher. De har nyligen omdefinierat sitt sätt att interagera med kunderna och därmed gjort det lättare än någonsin att transformera verksamheten.

Se en film på 2 minuter
Previous

Bana väg för nyskapande teknologi 

Pionjärsandan hos de som startade vårt företag resulterade i en ERP-mjukvara (enterprise resource planning) som ändrade företagens sätt att sköta sina affärer - och våra lösningar har visat sig kunna motstå tidens tand. Vid varje nytt paradigmskifte inom ekonomi eller IT har vår erfarenhet och framåtsträvande kreativitet alltid placerat er - våra kunder - främst när det gäller digitalisering av verksamheten.

Tillsammans kämpar vi mot komplexiteten 

Vi kan erbjuda lösningar som hjälper ditt företag att navigera genom dramatiska ändringar i marknadsdynamiken, uppköpta företag och nya produkter. Men tekniken som hjälper dig att hänga med i dessa ändringar kan också öka på komplexiteten. Därför har vi omformat vårt tjänste- och supportutbud för att förenkla ditt sätt att använda nya SAP-produkter, göra dem mer lättillgängliga och fokusera på särskilda resultat.

Next
Previous

Fokusera på resultatet

Utveckla en innovationsöversikt som är särskilt framtagen för dina affärsmål och välj en lösningsbaserad omvandling.

Förenkla dina lösningar

Dra nytta av en optimerad lösningsutformning och effektivt samarbete i SAP:s expertnätverk.

Våra supporttjänster

Kommunicera med våra experter och få realtidsinformation om din dagliga verksamhet och se hur du kan arbeta enklare. 

Next

Våra tjänster

  

Previous
Next

Vad våra kunder säger ...

Back to top