Skip to Content
Kontakta oss

Om SAP

SAP står i centrum för den teknologiska revolutionen. Som marknadsledare inom ERP-mjukvara kan SAP hjälpa organisationer att tackla nackdelarna med komplexa system, skapa nya möjligheter till framåtskridande och tillväxt och hålla sig steget före konkurrenterna.

Besök vår koncernwebbplats där du kan hitta nyheter, information till investerare och analytiker, karriärmöjligheter, SAP:s historia och mycket mer.

Besök vår globala koncernwebbplats
Välj språk: Engelska | Tyska

Previous

Om SAP SE globalt

Läs om SAP SE:s globala verksamhet och se hur vi hjälper våra kunder arbeta smartare.

Om SAP i Norden

Utforska SAP:s verksamhet i Sverige och lär känna våra företagsledningar.

Kundreferenser

Läs referenser från nöjda SAP-kunder som lyckats omvandla sina företag med SAP:s mjukvara och tjänster.

SAP-event

Hitta och registrera dig för SAP:s arrangemang - inklusive konferenser, forum, workshops, webbinarier och inspelningar av events.

Next

Om SAP SE: Global företagsinformation

SAP SE, med huvudkontor i Walldorf, Tyskland, är marknadsledande inom företagsapplikationer och mjukvara. Vi har kontor i fler än 130 länder och har 282 000 kunder över hela världen. Läs om SAP:s globala verksamhet och se hur vi hjälper våra kunder arbeta smartare.

Om SAP i Norden

En enad region för Norden och Baltikum är lika med styrka. Våra experter utför uppdrag för företag i alla storlekar. Smidighet, nytänkande, överlägsen utdelning för kunden och lysande affärshantering är, som alltid, våra övergripande mål. Våra kunder drar nytta av snabbare resultat, vår förmåga att fatta kritiska beslut och vår ökande kunskap om specifika branschbehov. Vår organisation är kostnadseffektiv och överskrider nationsgränser och kulturer. Kunderna kommer från alla stora branscher i Norden och Baltikum. 

Kundreferenser

Du hittar våra kunder i alla olika kategorier och nästan alla tänkbara branscher och geografiska områden. Några är globala storföretag som funnits länge, medan andra är små men ambitiösa nystartade företag som just börjat att växa. En sak har de gemensamt: Vi tycker att allihop är rätt så fantastiska. Läs mer om våra kunder och hur de använder SAP:s lösningar för att arbeta bättre och kunna göra en skillnad i människors liv.

SAP-event

Sök i vårt utbud av arrangemang - konferenser, forum, workshops, webbinarier och inspelningar från olika event - och hitta spännande möjligheter för dig och ditt team. Se de senaste trenderna, behärska Thought Leadership och få ett nytt perspektiv på hur den nya tidens teknik omvandlar branschen. 

Previous

Upplev det bästa från SAPPHIRE NOW 2015

Se hur du kan maximera dina SAP-investeringar och hitta lösningar på dina största affärsutmaningar.  Titta på inledningsanföranden och presentationer, diskussioner och intervjuer kring de hetaste ämnena och upptäck sätt att minska komplexiteten i ditt företag.

SAP Innovation Forum Stockholm

Oavsett om ditt företag använder SAP idag eller inte är du varmt välkommen till årets mest spännande event inom IT och innovation. Under en heldag har du möjlighet att lyssna på inspirerande presentationer, kundcase och handfasta råd hur du drar nytt av den digitala transformationen.

Hitta ett SAPinsider- event som passar dig

Vi drar igång ett SAP insider-event där du kan få relevanta och beprövade råd och tips från SAP:s mjukvaruexperter. Möt oss i städer som Prag och Las Vegas och lär dig mer om ett flertal olika områden - från HR och ekonomi till Big Data och realtidsanalyser.

Next
Back to top