Skip to Content
Kontaktirajte nas

Poenostavite poslovanje z SAP-jevo podporo in storitvami

Odpravite kompleksnost,  dosezite svoje poslovne cilje in poenostavite poslovanje  – s pomočjo  SAP-jeve podpore in servisa. Čas je, da si znova zamislite, kaj vse je mogoče;  poslovne odločitve boste sprejemali hitreje, na trgu se boste diferencirali z novimi poslovnimi modeli ter ostali fleksibilni in agilni, ko dirigirate svojemu IT področju. Imamo več kot 30 tisoč certificiranih strokovnjakov s preprostim poslovnim modelom, ki  vašo preobrazbo lahko začnejo že danes.

Poglej 2-minutni video
Previous

Utiramo pot za revolucionarno preobrazbo s pomočjo tehnologije

Pionirski duh naših ustanoviteljev je pripeljal do razvoja programske opreme za načrtovanje virov podjetja (ERP), ki je za vedno spremenila način poslovanja podjetij - in naše rešitve še preizkuša čas. Skozi vsak gospodarski in IT premik, naše izkušnje in napredna ustvarjalnost postavljajo vas - naše stranke - na čelo digitalizacije poslovanja.

Proti kompleksnosti se borimo skupaj

Ponujamo rešitve, ki pomagajo podjetjem krmariti dramatične spremembe v
dinamiki trga, prevzeme, plasti upravljanja in nove izdelke. A tehnologija, ki pomaga krmariti te spremembe, lahko doda tudi kompleksnost. Zato smo prenovili našo ponudbo storitev in podpore za enostavnejšo uporabo SAP-jevih novosti, da so le-te bolj dostopne in osredotočene na specifične poslovne rezultate. 

Next
Previous

Osredotočite se na poslovne rezultate

Razvijte načrt za inovacije, ki ustrezajo vašim poslovnim ciljem, in sprejmite k rešitvi usmerjen pristop za vašo preobrazbo.

Poenostavite svoj pristop k rešitvam

Izkoristite optimiziran proces snovanja novih rešitev in poenostavite sodelovanje prek SAP-jeve mreže strokovnjakov.

 

Izkoristite dodatne podporne storitve

Sodelujte z našo ekipo predanih strokovnjakov, da bi dobili vpogled v svoje vsakodnevno poslovanje v realnem času in se naučite, kako voditi enostavnejše.

 

Next

Raziščite naše storitve

  

Previous
Next

Poglejte, kaj pravijo stranke...

Back to top