Skip to Content

Vodstvo SAP-ja Slovenija

SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o. je v Sloveniji od leta 1999 in je v lasti SAP SE iz Nemčije.

Vodstvo SAP-ja Slovenija

SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o. je v Sloveniji od leta 1999 in je v lasti SAP SE iz Nemčije.

Previous

Milan Dragič
Direktor SAP d.o.o.

Milan Dragić, direktor SAP Slovenija od junija 2014, je v SAP prišel iz podjetja Agito d.o.o., kjer je delal kot Business Development Manager. Pred tem je bil zaposlen v Microsoft CEE HQ v Münchnu, kjer je zasedal položaj Services Manager MC, v letih 1998-2005 pa je delal na Microsoft, d.o.o. v Ljubljani kot Services Manager, generalni svetovalec, Manager za tehnično pripravljenost ter Chanel/Partner Manager. Svojo kariero je začel v Nacionalnem raziskovalnem inštitutu 'Jožef Stefan'.

Njegovo delo je bilo med drugim nagrajeno z Microsoft President Award (1999) ter nagrado The Management Excellence Honorable Mention Award (2009).

 

 

Simon Kaluža
Direktor SAP CEE
 

Simon Kaluža se je podjetju SAP pridružil leta 2010 kot generalni direktor za Slovenijo. Samo leto kasneje je prevzel vodenje organizacijske enote SAP Adriatic, ki je vključevala 6 držav, po enem letu pa se organizacijski enoti priključita še Bolgarija in Romunija. V letu 2013 prevzame vodenje celotne regije SAP CEE, ki jo sestavlja pet organizacijskih enot (SAP Poljska, SAP Češka, SAP Slovaška, SAP Madžarska, SAP Jugovzhodna Evropa) in podpira 14 držav.

Svojo poslovno pot je začel že v času študija z ustanovitvijo lastnega podjetja za razvoj programske opreme za poslovne rešitve. Leta 1996 se je pridružil HERMES SoftLab-u kot vodja razvojne ekipe. V času svoje kariere v podjetju Hermes Softlab je Simon deloval na različnih vodilnih položajih, leta 2005 pa je postal direktor IT storitev in rešitev. Po prevzemu Hermes Softlaba, je postal direktor prodaje in član izvršnega odbora Comtrade Group in na položaju ostal do leta 2009.Diplomiral je na Fakulteti za elektroniko in računalništvo, kjer je zaključil tudi magistrski študij.

Philipp Zielke
CFO CEE

Od prihoda na SAP leta 2004 je Philipp Zielke opravljal različne vodstvene položaje upravi Global Finance and Administration (GFA), trenutno pa nadzira finančne dejavnosti regije CEE,vključno z SAP-jem Slovenija.

Next
Back to top