Skip to Content
Kontaktirajte nas

O SAP-ju

SAP je danes v središču poslovno tehnološke revolucije.  Z vodilnim tržnim deležem na segmentu aplikacijske programske opreme SAP pomaga organizacijam biti boj s škodljivimi učinki kompleksnosti, ustvarjati nove priložnosti za inovacijo in rast ter ostati pred konkurenco. Obiščite našo korporativno stran in raziskujte med novicami, podatki za vlagatelje in analitike, zaposlitvenimi možnostmi, preberite SAP-jevo zgodovino in še mnogo več.

Obiščite našo globalno korporativno stran
angleško | nemško

Previous

O SAP-ju SE

Preberite več o korporaciji SAP SE in odkrijte, kako pomagamo našim strankam – in svetu – delovati bolje.

O SAP-ju Slovenija

Raziščite poslovanje SAP-ja Slovenija in spoznajte našo ekipo.

Mnenja strak

Raziščite mnenja SAP-jevih zadovoljnih strank, ki spreminjajo svoje poslovanje SAP-jevo programsko opremo in storitvami.

Dogodki

Poiščite in se registrirajte na SAP-jeve dogodke – konference, forume, delavnice, webinarje idr.

Next

O SAP-ju SE: Globalne informacije o podjetju

Družba SAP SE ima sedež podjetja v Walldorfu v Nemčiji in podružnice v več kot 130 državah po svetu. Je vodilna družba na področju programske opreme in povezanih storitev za podjetja.

 

Obiščite korporativno stran podjetja

O SAP-ju Slovenija

SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o., s sedežem Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana, je v Sloveniji prisotna od leta 1999, ko je nemško podjetje SAP AG ustanovilo podružnico. Zaradi hitre in uspešne rasti podjetja SAP Slovenija, SAP AG konec leta 2001 v Sloveniji ustanovi družbo z omejeno odgovornostjo. SAP Slovenija je tako del skupine SAP in je v 100% lasti SAP AG iz Nemčije. Slovenska družba danes zaposluje 27 ljudi, vodi pa jo Milan Dragič.

SAP Slovenija je del regije SAP Srednja in vzhodna Evropa, ki združuje 15 držav in zaposluje več kot 650 ljudi. Sedež regije je v Ljubljani, vodi pa jo Simon Kaluža.

Previous

Kako do nas?

Najdete nas v poslovni stavbi Rotonda, Dunajska 165, Ljubljana.

Dostop z avtomobilom: Izhod s severne ljubljanske obvoznice na izvozu Ljubljana Bežigrad. Vhod v garažo Rotonda je s severne strani stavbe, s servisne ceste severne obvoznice - izvoz Bežigrad v smeri Tomačevo. Parkirate ahko na označenih mestih za obiskovalce, do pisarn SAP pa pridete z dvigalom na B vhodu za obiskovalce.

GPS koordinate: N 46°4´60˝ E 14°30´45˝

Dostop z mestnim avtobusom: LPP št. 6, 8, 11 in 18
 

Kontakt

SAP Slovenija:
Dunajska cesta 165,
4. nadstropje B objekta Rotonda
SI - Ljubljana 1000
Tel.: +386 (0)1 3072 022
Fax.: +386 (0)1 3072 01

 

SAP CEE:
Dunajska cesta 165,
4. nadstropje B objekta Rotonda
SI - Ljubljana 1000
Tel.: +386 (0)1 3072 007
Fax.: +386 (0)1 3072 015
Next

Medijsko središče

Previous
Dodatne informacije za medije

Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
01 307 20 21
e-pošta: ursa.mihajlovic@sap.com
Dodatne informacije za medije

Tina Vidergar
SAP d.o.o.
01 307 20 24
e-pošta: tina.vidergar@sap.com  
Next

Mnenja strank

Naše stranke so različnih oblik in velikost ter delujejo v skoraj vseh panogah in regijah, ki si jih lahko zamislite. Nekateri so globalni vodje in so na trgu prisotni že celo večnost, medtem ko so drugi majhni, a ambiciozni start-up podjetniki, ki šele začenjajo rasti. Nekaj jim je skupnega: mislimo, da so vsi skupaj izjemni. Preberite si več o naših strankah, kako oni uporabljajo SAP-jeve rešitve za boljše poslovanje in delovanje za skupno dobro.

Dogodki

Preglejte SAP-jeve dogodke – konference, forume, delavnice, webinarje idr. – in poiščite izjemne priložnosti zase in za vaš tim. Raziščite panožne trende in dobite svež vpogled na to, kako nove tehnološke inovacije preoblikujejo posel.

Previous

Izkusite najboljše od SAPPHIRE NOW 2015

Poglejte, kako bi povečati vaše SAP-jeve naložbe, in poiščite rešitve za vaše največje poslovne izzivove. Poglejte opombe in predstavitve, razprave in pogovore o vročih temah ter odkrijte načine za zmanjšanje kompleksnosti v vašem podjetju.

SAP-jevi forumi in dogodki: Odkrij preprosto

Ste se pripravljeni na drago soočenje s kompleksnostjo? Udeležite se SAP-jevega foruma in se naučite, kako vam SAP lahko pomaga poenostaviti vodenje ter upravljanje procesov in tehnologije. Raziščite inovacije, kot je SAP Business Suite 4 SAPHANA (SAP S/4 HANA), in odkrijte, kako lahko moč preprostosti pomaga preoblikovati vaše poslovanje.

Poiščite vaš naslednji SAPinsider dogodek

Pridobite vpogled, nasvete SAP-jevih strokovnjakov s področja programske opreme na prihajajočem SAPinsider dogodku. Pridružite se nam v mestih, kot sta Praga in Las Vegas, in spoznajte različne teme – od HR in financ do Big Data in analitike v realnem času.

Next
Back to top