Skip to Content
Contactați SAP

SAP FORUM BUCUREȘTI 2015

Pe 15 octombrie 2015, vă invităm la SAP Forum, eveniment aflat la cea de-a 10-a ediție, în care vă propunem o incursiune în noua economie digitală.

Aflați mai multe
Previous

Programul Young Thinkers

Prin programul Young Thinkers, școlile din România au de acum oportunitatea să introducă în planul de învățământ atât materiile specifice, cât și programul de antreprenoriat pentru elevi susținute de SAP.

Aflați mai multe

Echipele mai mici obțin contracte mai mari

Soluția SAP Digital for Customer Engagement vă ajută să lucrați mai rapid, să vindeți mai bine și să colaborați mai eficient cu clienții și partenerii. Aflați cât este de simplu să porniți acum o afacere de succes.

Încercați gratuit versiunea trial

SAP se numără printre furnizorii de top în domeniul soluțiilor BI

Consultați raportul Forrester Enterprise BI Platforms Wave și aflați cum reușim să ne respectăm promisiunea de a oferi cea mai bună soluție pentru fiecare proces de business.

Citiți raportul
Next

SAP TechEd 2015: Simple IT

Descoperiți noi strategii pentru a simplifica experiența utilizatorilor cu ajutorul soluțiilor SAP, în cadrul ediției din acest an SAP TechEd, 10-12 noiembrie, Barcelona.

Previous

Cât de multe talente aveți în companie?

Aflați cum procedează companiile similare cu a dvs. pentru a le oferi echipelor de HR posibilitatea de a construi, a dezvolta și a reține angajații cu aptitudini care să sprijine planurile strategice de creștere – acum și în viitor.

Aflați mai multe

Cum puteți reduce costurile de training?

Centrul educațional în Cloud oferă conținut relevant despre soluțiile SAP, adaptat nevoilor angajaților dvs. – reducând în același timp costurile pentru programele de training.

Vedeți mai multe
Next

De nouă ori lider: Gartner Magic Quadrant for CPM

Aflați cum a fost poziționată SAP ca lider în raportul Gartner Magic Quadrant for Corporate Performance Management (CPM) – datorită a ceea ce noi considerăm a fi o evoluție impresionantă în domeniul Completeness of Vision.

Aflați ce spune comunitatea SAP

Previous

O soluție simplă pentru procesele financiare, care elimină complexitatea

SAP Cash Management, dezvoltată pe platforma SAP HANA, simplifică procesele financiare prin automatizarea operațiunilor zilnice, oferind în același timp insight-uri în timp real, cu ajutorul tehnologiei in-memory.

Cinci modalități prin care companiile de succes gestionează forța de muncă și
afacerile

Intuiția ne spune că organizațiile de succes nu își desfășoară afacerile la fel ca organizațiile cu performanțe mai slabe, iar acest lucru este confirmat de un studiu Oxford Economics.

Aplicații SAP pe cel mai nou gadget Apple 

În cadrul evenimentului SAPPHIRE NOW din acest an, au fost prezentate 12 aplicații diferite SAP, care rulează pe ceasul Apple . 

Next
Back to top