Skip to Content
Kontakt oss

Kjør Simple SAP-service og støtte

Sørg for at SAP-løsningene dine tilfredsstiller virksomhetens behov enkelt og sømløst – med hjelp fra service og støtte fra SAP. Våre 30,000+ sertifiserte fagfolk har enestående produktkunnskap, teknologisk kompetanse og erfaringer på tvers av 25 ulike bransjer. Og de har nylig omdefinert måten den samhandler med kunder på, ved å gjøre det lettere å transformere omdefinere virksomheten enn noen gang før.

Se 2-minutters videoen
Previous

Vi baner veien for banebrytende transformasjon gjennom teknologi 

Pionerånden til grunnleggerne våre førte til utviklingen av Enterprise Resource Planning-programvare (ERP) som endret måten selskaper gjør forretninger på for alltid – og våre løsninger fortsette å være relevant over tid. Gjennom alle økonomiske og IT-relaterte endringer, setter vår erfaring og framtidsrettet kreativitet dere – våre kunder – i forkant av digitalisering av virksomhet.

Vi bekjemper kompleksitet sammen 

Vi tilbyr løsninger som hjelper bedrifter å takle dramatiske endringer i markedsdynamikk, oppkjøp, lag av ledelse og nye produkter. Teknologien som bidrar til å navigere gjennom disse endringene kan imidlertid også medføre kompleksitet. Derfor har vi omdesignet service- og støttetilbudene våre for gjøre det lettere å utnytte SAP-innovasjoner, noe som gjør dem mer tilgjengelige og fokusert på spesifikke forretningsresultater.

Next
Previous

Fokuser på forretningsresultater

Utvikle et veikart for nyskapning rettet spesifikt mot dine forretningsmessige mål, og ta en løsningsorientert tilnærming til transformasjon.

Forenkle løsningstilnærmingen din

Dra nytte av en optimalisert prosess for løsningsutvikling og strømlinjeformet samarbeid på tvers av SAPs ekspertnettverk.

Utnytt førsteklasses støttetjenester

Samhandle med vårt team av dedikerte eksperter for å få innsikt i den daglige driften og lære hvordan å forenkle driften. 

Next

Utforsk tjenestene våre

  

Previous
Next

Dette sier kundene våre ...

Back to top