Skip to Content
Kontakt oss

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Previous

Stefano Holguin
General Country Manager

Stefano er General Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Stefano begynte i SAP som nordisk direktør for innovasjon høsten 2015 med særlig ansvar for salg og utbredelsen av SAP HANA. Stefano har gjennom årene tilegnet seg stor kunnskap om IT bransjen gjennom blant annet å ha ledet Hewlett-Packards (HP) programvaresatsning i Norge, Finland og Baltikum. Tidligere har han hatt flere sentrale stillinger i IBMs programvaredivisjon, og kan vise til mer enn 20 års allsidig erfaring fra teknologibransjen. Stefano har en Master of Sience i Industrial and Systems Engineering fra Ohio University

 

 

Rolf Fossum
Country Manager, Field Services

Rolf er Country Manager Field Services i SAP Norge med ansvaret for salg og leveranse av SAP sine tjenester. Rolf har mer enn 15 års erfaring med SAP både som konsulent, prosjektleder og manager. Før Rolf begynte i SAP var han Manager i KPMG Consulting med ansvar for SAP. I 2005 begynte han i SAP og har i løpet av årene hatt hovedfokus på salg og leveranse av strategiske tjenester til SAPs kunder. Rolf har lang erfaring med implementering og rådgivning av end-to-end løsninger. Rolf har en Bsc. grad innen økonomi, administrasjon og projektledelse fra Handelshøyskolen BI.

 

 

Tim Greni
Manager, Solution Management
 
 
Tim leder SAPs avdeling med løsningsrådgivere. Tim er en entusiastisk og engasjert teknolog med bred erfaring fra Software og IT bransjen. Tim startet i SAP 2014 og har lang erfaring med teknisk salg som it-spesialist og It-arkitekt i Norges største IT miljøer. Løsningsområdene har i hovedsak vært innen mellomvare, e-handel og portalløsninger. Tim har også vært leder for presales og konsulenter og har erfaring fra programvare- og konsulentsalg. Tim er overbevist om at det avgjørende for en vellykket IT løsning, er teknisk kompetanse kombinert med inngående forståelse for hva som er forretningsmålet.
 
 
Next
Previous

Leslie
Manager, Finance and Administration

Leslie leder den lokale økonomiavdelingen med ansvaret for controlling, kontrakter og compliance for SAP Norge. Leslie har det overordnede ansvaret for årlig budsjettering, månedlig forecasting, oppfølging av resultater og analyser relatert til det Operasjonelle resultatet for SAP Norge. I det daglige jobber Leslie tett med SW og Services på det strategiske plan. Leslie har lang erfaring innen SAP og har jobbet som Field service Koordinator og som Business Controller siden hun startet i SAP i 2008. Leslie har en Msc. Grad innen finans og økonomi fra University of Wyoming, USA.

 

Josef Nalbant
Head of Partner Ecosystem

 

Josef leder Partner Økosytemet i Norge og har med det, ansvaret for å videreutvikle samt bygge kanalen for å møte morgendagens innovasjon fra SAP. Han har 20 års fartstid fra Telekom og IT bransjen med ledende roller innen forretningsutvikling, salg og markedsstrategi, både fra små- og mellomstore bedrifter til store globale aktører. Josef har dyptgående kjennskap til Cloud-markedet og har jobbet med de fleste globale aktørene innen Cloud. Josef er nytenkende av natur og har gründererfaring fra flere startups.

Nora Skauen
Head of Delivery, Nordics / Interim Country Manager Services Sweden

Nora er nordisk leveranseansvarlig (Head of Delivery) med ansvar for prosjektporteføljen, prosjektlederne og Bid Office innenfor tjenestevirksomheten (SAP Services). Hun er i tillegg fungerende leder for konsulentavdelingen i Sverige. Nora har 20 års erfaring fra SAP implementeringsprosjekter, både som konsulent, prosjektleder og som porteføljeansvarlig. Før Nora startet i SAP jobbet hun i Accenture. Nora er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, Trondheim.

Next
Previous

Tanja M. Strohhammer
Manager, Marketing

Tanja er Senior Marketing Manager – Cloud og Financial Services & Insurance – i SAP. Tanja har mer enn 17 års erfaring innenfor Marketing og Business Development. Hennes brede erfaring fra Tyskland og Norge er bygget opp i tett samarbeid med store internasjonale konserner innenfor industri, finans, sport sponsorship og reklame. De siste 7 årene har Tanja jobbet i Norge med fokus på IT, først med å bygge opp det Tyske og Østeriske markedet for Mamut før hun i 2011 startet i SAP. Tanja er utdannet Siviløkonom med Master i Marketing og Human Resources fra Universitetet i Landshut i Tyskland

Hilde Charlotte Ruud
Manager, Human Resources
 

Hilde Charlotte er HR ansvarlig for SAP Norge. Hun har 5 års erfaring i fra ulike HR roller innen teknologi og Telecom bransjen med særlig fokus på å lederutvikling og prosessoptimaliserende arbeid. De siste 2 årene har Hilde Charlotte jobbet med å bygge opp HR funksjonen hos en av Telecom industriens største aktører før hun i 2015 startet i SAP. Hilde Charlotte er utdannet Organisasjonspsykolog med spesialisering i Ledelse ved BI Norwegian Business School i Oslo, samt en bachelorgrad i Økonomi i fra Teknologihøyskolen i Buskerud.

Next
Back to top