Skip to Content
Kontakt oss

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Previous

Per Haakon Lomsdalen
Country Manager

Per Haakon Lomsdalen er Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Per Haakon er også medlem av den Nordiske ledergruppen. Per Haakon har mer enn 15 års erfaring fra IT bransjen i ulike norske og nordiske lederroller. Han har dyptgående kjennskap til software-markedet i Norge. Per Haakon har en master i markedsføring fra BI.

 

 

Rolf Fossum
Country Manager, Field Services

Rolf Fossum er Country Manager Field Services i SAP Norge med ansvaret for salg og leveranse av SAP sine tjenester. Rolf har mer enn 15 års erfaring med SAP både som konsulent, prosjektleder og manager. Før Rolf begynte i SAP var han Manager i KPMG Consulting med ansvar for SAP. I 2005 begynte han i SAP og har i løpet av årene hatt hovedfokus på salg og leveranse av strategiske tjenester til SAPs kunder. Rolf har lang erfaring med implementering og rådgivning av end-to-end løsninger. Rolf har en Bsc. grad innen økonomi, administrasjon og projektledelse fra Handelshøyskolen BI.

 

 

Tim Greni
Manager, Solution Management
 
Tim Greni leder SAPs avdeling med løsningsrådgivere. Tim er en entusiastisk og engasjert teknolog med bred erfaring fra Software og IT bransjen. Tim startet i SAP 2014 og har lang erfaring med teknisk salg som it-spesialist og It-arkitekt i Norges største IT miljøer. Løsningsområdene har i hovedsak vært innen mellomvare, e-handel og portalløsninger. Tim har også vært leder for presales og konsulenter og har erfaring fra programvare- og konsulentsalg. Tim er overbevist om at det avgjørende for en vellykket IT løsning, er teknisk kompetanse kombinert med inngående forståelse for hva som er forretningsmålet.
 
 
Next
Previous

Leslie Dahl Breivik
Manager, Finance and Administration

Leslie leder SAP’s finans avdeling med ansvar for årlig budsjettering, månedlig forecasting, oppfølging av resultater og analyser. Leslie startet i SAP i 2008 som Field Service Coordinator og Business Controller. Hun har studert ved University of Wyoming, USA og har en Master of Science in Finance.

Josef Nalbant
Head Of Partner Ecosystem

Josef leder Partner Økosytemet i Norge og har ansvaret forvidereutvikling og bygging av kanalen for morgendagens SAP.Han har 20 års fartstid fra Telekom og IT bransjen med ledende roller innen forretningsutvikling,salg og markedsstrategi. Josef er nytenkende av natur og har gründererfaring fra flere startups.

Nora Skauen
Head of Delivery, Nordics / Interim Country Manager Services Sweden

Nora Skauen er nordisk leveranseansvarlig (Head of Delivery) med ansvar for prosjektporteføljen, prosjektlederne og Bid Office innenfor tjenestevirksomheten (SAP Services). Hun er i tillegg fungerende leder for konsulentavdelinergen i Sverige. Nora har 20 års erfaring fra SAP implementeringsprosjekter, både som konsulent, prosjektleder og som porteføljeansvarlig. Hun har også 10 års erfaring som leder. Nora startet i SAP i 2003 som konsulent og prosjektleder. I 2006 ble hun leveranseansvarlig for Norge og ble med i den norske ledergruppen. Hun har vært nordisk leveranseansvarlig siden januar 2014. Før Nora startet i SAP jobbet hun i Accenture. Nora er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, Trondheim.

Next
Previous

Raymond Vaaler-Hansen
Global Account Director

Raymond Vaaler-Hansen er ansvarlig for forretningsutvikling i SAP Norge. Raymond startet i SAP i 2014. Raymond har 15 års erfaring fra ulike leder og salgsroller innen Software bransjen, særlig med fokus på Enterprise Account segmentet. Raymond har bakgrunn fra Handelshøyskolen BI.

Tanja M. Strohhammer
Manager, Marketing

Tanja M. Strohhammer er Senior Marketing Manager – Cloud og Financial Services & Insurance – i SAP. Tanja har mer enn 17 års erfaring innenfor Marketing og Business Development. Hennes brede erfaring fra Tyskland og Norge er bygget opp i tett samarbeid med store internasjonale konserner innenfor industri, finans, sport sponsorship og reklame. Her har hun jobbet både på kunde og leverandørsiden, som både leder og prosjektleder. De siste 7 årene har Tanja jobbet i Norge med fokus på IT, først med å bygge opp det Tyske og Østeriske markedet for Mamut før hun i 2011 startet i SAP. Tanja er utdannet Siviløkonom med Master i Marketing og Human Resources fra Universitetet i Landshut i Tyskland.

Hilde Charlotte Ruud

Manager, Human Resources

 

Hilde Charlotte er HR ansvarlig for SAP Norge. Hun har 5 års erfaring i fra ulike HR roller innen teknologi og Telecom bransjen med særlig fokus på å lederutvikling og prosessoptimaliserende arbeid. De siste 2 årene har Hilde Charlotte jobbet med å bygge opp HR funksjonen hos en av Telecom industriens største aktører før hun i 2015 startet i SAP. Hilde Charlotte er utdannet Organisasjonspsykolog med spesialisering i Ledelse ved BI Norwegian Business School i Oslo, samt en bachelorgrad i Økonomi i fra Teknologihøyskolen i Buskerud.

Next
Back to top