Skip to Content
Kontakt oss

Om SAP

SAP er i sentrum av dagens teknologiske revolusjon. Markedslederen innen forretningsprogramvarer, SAP hjelper organisasjoner med å bekjempe de skadelige effektene av kompleksitet, generere nye muligheter for innovasjon og vekst og ligge i forkant av konkurransen.

Besøk vår globale nettside for å utforske nyheter, informasjon for investorer og analytikere, karriereressurser, SAPs historie og mer.

Besøk vårt Global Corporate-nettsted

Tilgjengelig i: Engelsk | Tysk

Previous

Om SAP SE Global

Lær om SAP SE Global Corporate og finn ut hvordan vi hjelper kundene våre – og verden – å fungere bedre.

Om SAP i Norden

Med en samlet nordisk og baltisk region, har vi et kraftsenter av eksperter som kan jobbe med alle selskaper, uavhengig av næring og størrelse. 

Kundeerfaringer

Utforsk kundeanmeldelser fra fornøyde SAP-kunder som omdanner virksomhetene deres med SAP-programvare og -tjenester.

SAP- arrangementer

Finn og registrer deg for SAP eventer – inkludert konferanser, fora, workshops, webseminarer og arrangementvideoer.

Next

Om SAP SE: Global selskapsinformasjon

SAP SE har sitt hovedkontor i Walldorf, Tyskland og er markedslederen innen forretningsapplikasjoner og -programvarer. Vi har kontorer i mer enn 130 land, og 282 000 kunder globalt. Lær om SAPs globale bedriftsvirksomhet og oppdag hvordan vi hjelper våre kunder – og verden – å fungere bedre.

Om SAP i Norden

Med en samlet nordisk og baltisk region, har vi et kraftsenter av eksperter som kan jobbe med alle selskaper, uavhengig av næring og størrelse. Fleksibilitet, innovasjon, kundeverdi og profesjonalitet forblir vårt overordnede mål. Vi tilbyr våre kunder raske løsninger, beslutningsdyktighet og oppdatert kunnskap om hva spesifikke bransjer trenger.Vår fleksible struktur går på tvers av landegrenser og kulturer. Kundene våre er selskaper fra alle bransjer og størrelser i de nordiske og baltiske landene.

Kundeerfaringer

Kundene våre kommer i alle størrelser og jobber i nesten hver tenkelige industri og geografiske region. Noen er globale ledere som alltid har eksistert – mens andre er små, men ambisiøse oppstartsselskaper som så vidt har begynt å vokse. De har én ting til felles: Vi synes de alle er ganske fantastiske. Fortsett å lese for å lære mer om kundene våre og hvordan de bruker SAP-løsninger til å fungere bedre og gjøre en forskjell i folks liv.

SAP-arrangementer

Bla gjennom SAP-arrangementer – inkludert konferanser, fora, workshops, webseminarer og arrangementvideoer. Utforsk industritrender, vær i forkant når det gjelder tankeledelse, og få et nytt perspektiv på hvordan nye teknologiske innovasjoner omdanner virksomhet. 

Previous

SAP Innovation Forum12.04 – Oslo

Digital transformasjon - Er du klar? Digital teknologi gir radikale forbedringer og helt nye muligheter for å nå ut til kunder, uavhengig av landegrenser. Fremtidens vinnere vil være ledere som er i stand til å gripe mulighetene nå.

SAP Forum-arrangementer: Oppdag Simple

Vil du overvinne kostbar kompleksibilitet? Delta på et SAP Forum-arrangement og lær hvordan SAP kan hjelpe deg å forenkle administrering, prosesser og teknologi. Utforsk banebrytende nyskapninger som SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4 HANA) og oppdag hvordan kraften i enkelhet kan hjelpe deg med å omdanne virksomheten.

Finn ditt neste SAPinsider-arrangementer

Få innsiktsfulle, utprøvde råd fra SAP-programvareeksperter på et kommende SAPinsider-arrangement. Bli med oss i byer som Praha og Las Vegas for å lære om en rekke emner – fra HR og økonomi til store data og sanntidsanalyse. 

Next
Back to top