Skip to Content
Contact

Midden- en kleinbedrijf

Oplossingen van SAP - groei eenvoudig gemaakt

Meer tijd om actief te werken aan de groei van uw organisatie – met SAP software voor het mkb die speciaal is ontworpen en geprijsd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Ter plekke of in de cloud, onze schaalbare oplossingen werken met uw bestaande infrastructuur aan extra efficiëntie in uw bedrijfsvoering. Kies uit betaalbare software voor bedrijfsbeheer, branchespecifieke ERP-oplossingen en krachtige systemen voor zakelijke analyse. Het is tijd voor simpel zakendoen.

Wat is de juiste MKB-oplossing van SAP ERP voor uw organisatie?

Previous

0% rente bij financiering voor het MKB

Haal vandaag nog de SAP software in huis die uw mkb-bedrijf nodig heeft om te groeien. En betaal de eerste 24 maanden niets. Lees verder over onze "koop nu, betaal later"-aanbieding met 0% rente. 

Talentmanagement nodig?

U kunt op ons rekenen. Ontdek waarom de Talent Management Suite van SuccessFactors door IDC MarketScape al zes jaar achter elkaar de toonaangevende oplossing wordt genoemd en hoe in vergelijking hiermee andere leveranciers het doen.  

Next

Onze klanten aan het woord ...

Previous

Worstelt uw MKB-onderneming met Big Data?

Als u een MKB'er bent met groeiende hoeveelheden data, dan is het tijd om actie te ondernemen. In dit rapport onderzoekt een analist van Mint Jutras de problemen met data waarmee het midden- en kleinbedrijf te maken heeft en krijgt u tips om ze op te lossen. 

Zoek een SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende omvang en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen. Zij helpen u bij de aanschaf, de inrichting, de implementatie, het onderhoud en de ondersteuning van de SAP oplossingen die het beste aansluiten bij uw unieke behoeften. Vind vandaag nog een betrouwbare professional. 

Kies binnen het MKB voor een future-proof ERP

Heeft u al een ERP systeem? De meeste bedrijven binnen het MKB kunnen niet meer zonder een software-pakket dat alle bedrijfsprocessen met elkaar verbindt. Maar er zijn zoveel aanbieders van ERP-systemen dat door de bomen het bos niet altijd te zien is. En er zitten vervelende (financiële) consequenties aan een verkeerde keuze.

Next

Verdiep u in de nieuwste MKB trends 

Previous

Staan oude applicaties u in de weg?

Het tijdperk van de netwerkeconomie is aangebroken. Ontdek wat u mogelijk tegenhoudt bij uw streven internationaal uit te breiden. 

Hoe werf en behoud ik toptalent?

Wie de beste medewerkers wil werven en behouden, heeft een doordacht marketingplan nodig. Hier zijn zes tips waarmee u aan de slag kunt.

Hoe stap ik over naar de cloud?

Overweegt u uw systemen en processen naar de cloud te verplaatsen? Verdiep u dan in de voornaamste voordelen en uitdagingen van deze overstap.

Next

Run simple met SAP Service and Support

Zorg er met SAP Service and Support voor dat uw SAP oplossingen op een eenvoudige en naadloze manier in uw zakelijke behoeften voorzien. Onze ruim 30.000 consultants beschikken over een ongeëvenaarde productkennis, technologische expertise en ervaring voor 25 verschillende branches.

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen op de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om zeer complexe en riskante scenario's aan te pakken.

Next

SAPPHIRE NOW: MKB-sessies

Kijk het beste van SAPPHIRE NOW terug en ontdek hoe u het maximale uit uw investering in SAP haalt. Bekijk keynotes en presentaties over de populairste onderwerpen en ontdek hoe u uw onderneming eenvoudiger runt.

Back to top