Skip to Content
Contact

Software voor het mkb

Groei zoals u het wilt, met oplossingen van SAP voor het mkb

Automatiseer alle aspecten van uw mkb-onderneming met software van SAP: on-premise of in de cloud. Onze schaalbare bedrijfssoftware ondersteunt uw ERP, HR, e-commerce, analytics en verslaglegging, om maar een paar voorbeelden te noemen. Meer dan 250.000 mkb-klanten hebben al ontdekt dat SAP altijd meegroeit, ongeacht de koers die uw bedrijf volgt.

Maak kennis met producten en de expertise van SAP voor uw zakelijke behoeften

Stroomlijn uw processen

Klein of middelgroot bedrijf? Profiteer dan van de eersteklas software voor ERP en expense management. Daarmee stroomlijnt u onder andere uw financiële gegevens, onkostendeclaraties, HR en inkoop. 

Beheer uw klantervaring

Geef uw klanten een consistente en betekenisvolle ervaring, ongeacht via welk kanaal ze contact met u opnemen. Verbeter de klantinteracties bij sales, marketing en de klantenservice. En integreer online en offline ervaringen. 

Bekrachtig en beheer uw medewerkers

Ondersteun de groei van uw bedrijf met slimme HR-software die u helpt talent te werven en te ontwikkelen. Bovendien stelt de software u in staat personeelszaken te automatiseren, personeelsstrategieën in te richten en reiskosten voor werknemers te beheren. 

Beheer uw zakelijke inzichten

De analytics, business intelligence (BI)- en rapportagetools van SAP helpen u om meer inzicht te creëren, sneller beslissingen te nemen en uw zaak efficiënter te runnen. 

Bekijken de klantverhalen

Zoek een SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor het mkb

Previous

Thought Leadership-blogs voor het mkb

Podcasts voor het mkb

Next
Back to top