Skip to Content
Contact

Midden- en kleinbedrijf

Oplossingen van SAP - groei eenvoudig gemaakt

Met de unieke MKB-software van SAP werkt u actief aan de groei van uw organisatie. De software is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. On-premise of in de cloud: onze schaalbare oplossingen werken met uw bestaande infrastructuur aan extra efficiëntie in uw bedrijfsvoering. Maak een keuze uit onze betaalbare bedrijfsvoeringssoftware en branchespecifieke ERP-oplossingen. Het is tijd voor Run Simple.

Onze klanten aan het woord ...

Previous

Blogs over klantervaringen

Podcasts voor het MKB

Next
Previous

Worstelt uw MKB-onderneming met Big Data?

Als u een MKB'er bent met groeiende hoeveelheden data, dan is het tijd om actie te ondernemen. In dit rapport onderzoekt een analist van Mint Jutras de problemen met data waarmee het midden- en kleinbedrijf te maken heeft en krijgt u tips om ze op te lossen. 

Beter talentmanagement nodig?

U kunt op ons rekenen. Ontdek waarom de Talent Management Suite van SuccessFactors door IDC MarketScape al zes jaar achter elkaar de toonaangevende oplossing wordt genoemd en hoe in vergelijking hiermee andere leveranciers het doen.  

Het juiste moment om over te stappen naar de cloud?

In deze IDC InfoBrief wordt uitgelegd waarom het nu misschien wel het juiste moment is om met uw MKB-bedrijf over te stappen naar de cloud. Ontdek bijvoorbeeld hoe andere kleine en middelgrote ondernemingen profiteren van de cloud en verdiep u in manieren om aan de slag te gaan.

Next

Verdiep u in de nieuwste MKB trends

Previous

Thought Leadership-blogs voor het MKB

Socialmediakanalen voor het MKB

Next

Zoek een SAP partner

SAP partners ondersteunen organisaties - groot of klein, in uiteenlopende branches - om hun bedrijfsvoering te transformeren en processen te stroomlijnen. Zij zorgen ervoor dat u met de best passende SAP oplossingen gaat werken. Zij bouwen, implementeren, en bieden service en support. Vind vandaag nog een gecertificeerde professional.

Back to top