Skip to Content
Contact

Maximale besparingen met onze sourcing- en inkoopsoftware

Wilt u uw winst vervijfvoudigen? Volgens recent onderzoek bereikt u dat als u de focus legt op inkoopbesparingen, in plaats van op omzetgroei. Onze strategische sourcing- en inkoopsoftware maakt dat mogelijk. Deze oplossingen beslaan het hele proces van e-procurement tot uitgavenanalyse. Ze helpen u om terugkerende kostenbesparingen te realiseren, terwijl u tegelijkertijd de kwaliteit en compliance verbetert.

Meer weten?
Previous

Sterk duo voor inkooporganisaties: SAP en Ariba

Ontdek hoe oplossingen van SAP en Ariba de nieuwste technologieën gebruiken om u te helpen hedendaagse inkoopuitdagingen aan te gaan, procure-to-pay (p2p)-processen te stroomlijnen en de samenwerking met leveranciers te verbeteren.

Kan uw inkooporganisatie de concurrentie aan?

Organisaties die één enkel geïntegreerd platform gebruiken voor hun strategische sourcing en inkoop, zien hun besparingen met 38% toenemen.* Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

CPO Rising 2015: The Agility Agenda

Bekijk het to-do-lijstje van de moderne inkoper. Ardent Partners heeft een enquête gehouden onder honderden CPO's om vast te stellen wat hun grootste zorgen, slimste strategieën en beste prestatiebenchmarks zijn. Download het rapport en ontdek hoe u het vergeleken met de wereldtop doet. Laat u meteen ook uitleggen waarom aanpasbaarheid en prestatiebeheer dit jaar op de agenda horen te staan.

Vijf krachtige adviezen voor een optimale inkoop

In deze serie korte video's van The Hackett Group komt u erachter welke kenmerken goed presterende organisaties onderscheiden van de rest. Ontdek welke het zijn, waarom ze belangrijk zijn en wat u kunt doen om dit jaar beter te presteren.

Procurement-afdeling zoekt betrouwbare businesspartner (m/v)

Iedereen die zakendoet weet hoe lastig het soms is: het vinden van de juiste businesspartner. Een zakelijk sociaal netwerk kan uitkomst bieden.

SAP Ariba Live - Madrid, 13-15 juni

Zou u graag makkelijker goederen inkopen, facturen verzenden en nieuwe klanten vinden? En snel en gemakkelijk contact houden met al uw partners? Dat kan. Want met SAP Ariba Live leert u alles over de meest recente innovaties om het complexe simpel te maken. Het inefficiënte efficiënt te maken. En wat onmogelijk lijkt mogelijk te maken.

Next

Verdiep u in de nieuwste trends voor sourcing en inkoop

Previous

Het Ariba Network: meer dan een miljoen zakenpartners met elkaar verbonden

Om de twee minuten meldt een bedrijf zich aan bij het Ariba Network. Dat is telkens weer een extra in- of verkoopmogelijkheid die u alleen maar hoeft te ontdekken.

Kom in contact met experts op het gebied van sourcing en inkoop

Doe uw voordeel met het laatste nieuws, waardevol materiaal en tips van experts in ons professionele sociale netwerk voor strategische sourcing en inkoop.

In gesprek over de netwerkeconomie

Wat is een netwerkeconomie en wat is het belang ervan? Lees blogs, doe mee aan discussies en bekijk informatieve video's voor het antwoord op deze vraag.

Next

Benut de kracht van uw sourcing- en inkoopsoftware maximaal met SAP Service and Support

Bedrijven richten zich vaak op de omzet, terwijl besparingen bij de inkoop de winstmarges vijf keer zo snel vergroten. SAP Service and Support kan u helpen de meerwaarde van uw oplossingen maximaal te benutten, zodat u al heel snel de consistente kwaliteit, besparingen en naleving realiseert die u nodig heeft om uw targets te halen.

Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de allesomvattende inkoopoplossingen en het complete source-to-payplatform in huis te halen waarmee u al uw processen, categorieën en partners kunt beheren.

Previous

Optimaliseer de uitgaven, houd grip op de kosten en vergroot de betrouwbaarheid van uw toeleveringsketen en de productiviteit van uw personeel. Kortom, innoveer.

     

Ontwikkel met onze ongeëvenaarde beoordelingsservices een roadmap voor een inkoopoplossing om de waarde van de activiteiten te maximaliseren.

Benut uw investeringen in technologie doelmatiger met de juiste mix van resources, strategische sourcing en branche-expertise.

    

Realiseer sneller rendement en profiteer maximaal van uw investeringen met onze methodologieën voor versnelde implementatie.

Verbeter de samenwerking zowel intern als extern dankzij de innovatieve oplossingen van SAP die zijn geoptimaliseerd door SAP Service and Support.

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top