Skip to Content
Contact

Eén-op-één marketing: de volgende stap in customer engagement

Verbeter de klantbetrokkenheid in elke fase van de koopcyclus, met de innovatieve marketingsoftware van SAP. Profiteer van realtime klant-analytics en marketinganalyses tot contextuele, omnichannel marketing. Ga de dialoog aan met uw klanten op individueel niveau. En verbeter uw e-mailmarketing, contentmarketing, internetmarketing en digitale marketing.

Lees de Solution Brief

De Marketing Sweet Spot videoserie

Previous

Waarom ik van marketing houd

Waarom ik van marketing houd? Omdat ik een verbinding kan creëren door middel van goede klantervaringen, en op zoek mag naar het punt waar emoties leiden tot actie. Ik doe mijn werk graag en de marketingsoftware van SAP helpt me een handje.

Een marketingteam dat succesvol samenwerkt

Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen, gebeuren er bijzondere dingen: campagnes vallen op z'n plaats en er ontstaan frisse ideeën die iedereen met elkaar deelt. SAP Jam maakt het mogelijk. Het stimuleert samenwerking en social marketing op een manier die tot resultaten leidt. 

Individugerichte marketing op z'n best

Customer engagement gaat over interactie. En een absolute vereiste voor een goed gesprek is dat u weet met wie u het gesprek aangaat. De marketingoplossingen van SAP helpen u om Big Data om te zetten in waardevolle klantinzichten.

Gepersonaliseerde e-commerce

Personaliseren is meer dan uw klanten bij naam kennen. Het gaat erom dat u op het juiste moment - en in de juiste context - de juiste aanbieding doet. Zodat u de klant aanzet tot kopen. En dat is precies waar het SAP Hybris commerce platform u bij helpt.

Next

Ontdek de marketingoplossingen en -expertise van SAP

Previous

Gratis proberen: cloudoplossingen van SAP Hybris Marketing

Probeer de cloudoplossingen van SAP Hybris Marketing gratis. En ontdek zelf hoe ze u helpen om klantgedrag in een context te plaatsen, heel gericht te targetten, en succesvolle omnichannel marketingcampagnes op te zetten en uit te voeren.

Kan uw marketingorganisatie de concurrentie aan?

Succesvolle marketingorganisaties gebruiken dashboards om volledig zicht te krijgen op marketingprocessen, van budgettering tot campagneplanning en channelmanagement. Hoe gaat dat bij uw bedrijf?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

De beste zijn in klantbetrokkenheid

Lees hoe de beste marketingorganisaties beter presteren dan ooit, dankzij een klantgerichte benadering. Geen enkele customer journey is hetzelfde. Een flexibele en makkelijk aan te passen strategie voor customer engagement is dan een must.

De wiskundige benadering van moderne marketing

IDC legt uit hoe marketeers predictive analytics gebruiken om een complete en unieke klantervaring tot stand te brengen. Ontdek hoe u alle data die uw organisatie verzamelt, omzet in waardevolle realtime inzichten waarmee u klanten beter van dienst bent.

SAP behoort tot de topaanbieders van geïntegreerde marketing

Voor het derde jaar op rij is SAP gepositioneerd als leider in Gartner's leaders quadrant voor Integrated Marketing Management (IMM). Die positie danken wij aan onze brede oplossingen, groei, het 'market momentum' en onze visie ten aanzien van geïntegreerde marketing.

Next

Maak kennis met de SAP Hybris Marketing cloud

Ontdek onze nieuwe, eenvoudige SAP Hybris Marketing cloudoplossingen. Deze tools bieden realtime inzicht, combineren al uw kanalen en plaatsen informatie in de juiste context. Dat stelt u in staat om uw marketing heel effectief te richten op een 'audience of one'.

Doe frisse ideeën op van marketingexperts

Previous

Toekomstige ontwikkelingen in customer engagement en commerce

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en klantbetrokkenheid. 

Slimmer informatie verwerken dankzij on-demand content

De wereld verandert in snel tempo. En dat komt voor een groot deel doordat mensen hun eigen informatie kunnen opzoeken en selecteren. Naar verwachting genereren video en audio in 2018 89% van het internetverkeer van de consument.  

Vermijd de valkuilen van een zinloze marketingstrategie

Internet prijkt boven aan mijn lijstje van beste technologische uitvindingen. Het is de grootste drijfveer geweest van nieuwe processen, communicatie- en werkvormen. 

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden proactieve ondersteuning en waarborgen de continuïteit van uw organisatie, terwijl u migreert naar toonaangevende technologie 

Next

Wat is marketing automation software?

Naarmate een organisatie groeit, wordt het steeds lastiger om één-op-één klantrelaties te onderhouden. En dat is precies waar marketing automation software u bij helpt. Marketingprocessen zoals klantsegmentatie en campagnebeheer worden geautomatiseerd, zodat uw marketingteam minder handmatige taken hoeft uit te voeren. Marketeers hebben daardoor meer tijd voor customer engagement. Marketing automation is een kernfunctionaliteit van een CRM-systeem waarmee u duurzame relaties opbouwt met prospects en klanten. Maar best-in-class marketingoplossingen gaan verder dan marketing automation. Ze personaliseren content, plaatsen informatie in de juiste context en houden rekening met alle mogelijke kanalen. Zo ontstaan relevante interacties en onvergetelijke klantervaringen. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top