Skip to Content
Contact

Eén op één marketing

Realtime contextuele marketing maakt het mogelijk om  één op één te communiceren met uw klant. De betrokkenheid in elke fase van de reis van de klant neemt toe. Met marketinganalyse verzamelt u waardevolle inzichten over uw klanten. U kunt die informatie gebruiken om meer vraag te creëren vanuit de markt en klanten aan u te binden door middel van bijvoorbeeld contentmarketing, social media en e-commerce.

Sweet spot video-serie

Previous

Waarom ik een marketeer ben

Waarom ik van marketing houd? Omdat ik voor verbinding kan zorgen met behulp van geweldige klantervaringen en het moment kan ontdekken waarop emotie overgaat in actie. Ik doe mijn werk graag en SAP helpt me een handje.

Een marketingteam dat samenwerkt

Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen, gebeuren er bijzondere dingen. Campagnes lukken. Iedereen heeft ideeën. Er wordt sociaal samengewerkt en er worden successen geboekt.  SAP JAM helpt marketeers samen te werken op een manier die tot resultaten leidt.

Perfecte doelgroeplijst voor campagnes

Wie een klant wil binden, moet de conversatie aangaan en dat wordt pas een succes als u weet met wie u praat. De oplossingen van SAP helpen marketeers Big Data om te zetten in zinvolle klantinzichten.

Gepersonaliseerde commerciële ervaring

Personaliseren is meer dan alleen maar weten hoe uw klant heet. Alleen wie op het juiste moment de juiste aanbieding doet, zet de klant tot kopen aan. En dat is precies waar het commerciële hybris platform van SAP bedrijven bij helpt.

Next
Previous

SAP hybris oplossing voor marketing

Lees hoe deze baanbrekende marketingsoftware het mogelijk maakt om op onbeperkte schaal individuele contextuele marketing te creëren.

Lees de Solution Brief

Kunt u de concurrentie aan?

12%* van de organisaties gebruikt marketingdashboards om marketingprocessen volledig transparant te maken, inclusief de planning en budgettering, de campagneplanning en de voorraaddistributie. Hoe gaat dat bij uw bedrijf?

Probeer realtime benchmarking uit
Next

Onze klanten aan het woord...

De nieuwe Marketing Suite van hybris

De splinternieuwe oplossingen van hybris geven u realtime, contextuele inzichten in uw klant. Met behulp van één op één marketing bouwt u een langdurige relatie op met de doelgroep.

Previous

Marketing nieuwe stijl

Digitale technologieën hebben de manier veranderd waarop klanten met u omgaan. Met mobiele en sociale technologieën binnen handbereik, zijn het gedrag en mogelijkheden van klanten compleet veranderd. En daarmee is de rol die marketing in het klantproces speelt ook volledig op zijn kop gezet.

Lees de Harvard Business Review

Flexibele klantbetrokkenheid

Marketeers hebben een nieuwe opdracht: ontwikkel, organiseer en optimaliseer een uiterst flexibele strategie om de klant te binden. Ontdek hoe moderne leiders in marketing hun teams erop voorbereiden een compleet nieuwe relatie met hun klanten aan te gaan.

Download de artikelen

Zes factoren die bijdragen aan een betere klantervaring

In dit onderzoeksrapport van Bloomberg worden zes cruciale factoren genoemd die u moet overwegen voordat u nieuwe initiatieven op het gebied van klantervaring onderneemt. Lees de aanbevelingen van topmarketeers en branche-experts.

Lees het Bloomberg-rapport
Next

Haal alles uit uw marketingsoftware met SAP Service and Support

Versnel innovatie en haal de maximale waarde uit uw marketingoplossingen met SAP Service and Support. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om zeer complexe en riskante scenario's aan te pakken.

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

SAP topaanbieder van geïntegreerde marketing

Voor het derde jaar op rij is SAP gepositioneerd als leider in Gartner's leaders quadrant voor Integrated Marketing Management (IMM). Die positie danken wij aan onze brede oplossingen, groei, het 'market momentum' en onze visie ten aanzien van geïntegreerde marketing.

Back to top