Skip to Content
Contact

Eén-op-één marketing: de volgende stap in customer engagement

Verbeter de klantbetrokkenheid in elke fase van de koopcyclus, met de innovatieve marketingsoftware van SAP. Onze oplossingen ondersteunen alles, van real-time klant-analytics en marketinganalyses tot contextuele, omnichannel marketing. U gaat de dialoog aan met klanten op een individueel niveau en op elk mogelijk kanaal. Dat zorgt voor een hogere klantbetrokkenheid en -loyaliteit. Maak realtime marketing mogelijk, zowel in de cloud als on-premise, en gebruik de nieuwste technologie om uw activiteiten op het gebied van e-mailmarketing, contentmarketing, internetmarketing en digitale marketing uit te breiden.

Lees de Solution Brief

De Marketing Sweet Spot videoserie

Previous

Waarom ik van marketing houd

Waarom ik van marketing houd? Omdat ik een verbinding kan creëren door middel van goede klantervaringen, en op zoek mag naar het punt waar emoties leiden tot actie. Ik doe mijn werk graag en de marketingsoftware van SAP helpt me een handje.

Een marketingteam dat succesvol samenwerkt

Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen, gebeuren er bijzondere dingen: campagnes vallen op z'n plaats en er ontstaan frisse ideeën die iedereen met elkaar deelt. SAP Jam maakt het mogelijk. Het stimuleert samenwerking en social marketing op een manier die tot resultaten leidt. 

Individugerichte marketing op z'n best

Customer engagement gaat over interactie. En een absolute vereiste voor een goed gesprek is dat u weet met wie u het gesprek aangaat. De marketingoplossingen van SAP helpen u om Big Data om te zetten in waardevolle klantinzichten.

Gepersonaliseerde e-commerce

Personaliseren gaat verder dan uw klanten bij naam kennen. Het gaat over de juiste aanbieding doen op het juiste moment (in de juiste context), zodat u de klant aanzet tot kopen. En dat is precies waar het SAP Hybris commerce-platform u bij helpt.

Next

Ontdek de marketingoplossingen en -expertise van SAP

Previous

Gratis proefversie: cloudoplossingen van SAP Hybris Marketing

Probeer de SAP Hybris Marketing cloudoplossingen nu gratis. Ontdek hoe zij u helpen om klantgedrag in een context te plaatsen, gepersonaliseerde marketing te verbeteren, en succesvolle omnichannel marketingcampagnes op te zetten en uit te voeren.

Kan uw marketingorganisatie de concurrentie aan?

Succesvolle marketingorganisaties gebruiken dashboards om volledig zicht te krijgen op marketingprocessen, van budgettering tot campagneplanning en channelmanagement. Hoe gaat dat bij uw bedrijf?

Next

Onze klanten aan het woord...

In zeven stappen naar een betere marketingstrategie

Lees alles over het opbouwen van duurzame klantrelaties, met elke individuele klant. Bekijk onze tips en best practices en maak elke interactie persoonlijk.

Previous

De beste zijn in klantbetrokkenheid

Lees hoe de beste marketingorganisaties beter presteren dan ooit, dankzij een klantgerichte benadering. Geen enkele customer journey is hetzelfde. Een flexibele en makkelijk aan te passen strategie voor customer engagement is dan een must.

De wiskundige benadering van moderne marketing

IDC legt uit hoe marketeers predictive analytics gebruiken om een complete en unieke klantervaring tot stand te brengen. Ontdek hoe u alle data die uw organisatie verzamelt, omzet in waardevolle realtime inzichten waarmee u klanten beter van dienst bent.

SAP behoort tot de topaanbieders van geïntegreerde marketing

Voor het derde jaar op rij is SAP gepositioneerd als leider in Gartner's leaders quadrant voor Integrated Marketing Management (IMM). Die positie danken wij aan onze brede oplossingen, groei, het 'market momentum' en onze visie ten aanzien van geïntegreerde marketing.

Next

Welkom in de SAP Hybris Marketing cloud

U kunt gebruikmaken van de nieuwe, prachtige cloudoplossingen van SAP Hybris Marketing. Ze geven u real-time inzicht, waarbij ze meerdere kanalen combineren en zicht geven op de context. Dat maakt het mogelijk om uw marketing heel gericht op individuen te richten.

Doe frisse ideeën op van marketingexperts

Previous

Toekomstige ontwikkelingen in customer engagement en commerce

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en klantbetrokkenheid. 

Slimmer informatie verwerken dankzij on-demand content

De wereld verandert in snel tempo. En dat komt voor een groot deel doordat mensen hun eigen informatie kunnen opzoeken en selecteren. Naar verwachting genereren video en audio in 2018 89% van het internetverkeer van de consument.  

Vermijd de valkuilen van een zinloze marketingstrategie

Internet prijkt boven aan mijn lijstje van beste technologische uitvindingen. Het is de grootste drijfveer geweest van nieuwe processen, communicatie- en werkvormen. 

Next

Haal alles uit uw marketingsoftware met SAP Service and Support

Versnel innovatie en haal de maximale waarde uit uw marketingoplossingen met SAP Service and Support. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om zeer complexe en riskante scenario's aan te pakken.

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Wat is marketing automation software?

Naarmate een organisatie groeit, wordt het steeds lastiger om één-op-één klantrelaties te onderhouden. En daarin kan marketing automation software een belangrijke rol vervullen. Marketingprocessen zoals klantsegmentatie en campagnebeheer worden geautomatiseerd, zodat uw marketingteam minder handmatige taken hoeft uit te voeren. Marketeers hebben daardoor meer tijd voor customer engagement. Marketing automation is een onderdeel van core CRM, wat als doel heeft om duurzame relaties op te bouwen met prospects en klanten. De betere marketingoplossingen gaan verder dan marketing automation. Ze personaliseren content, plaatsen het in de juiste context en houden rekening met alle mogelijke kanalen. Dat zorgt voor relevante interacties en indrukwekkende klantervaringen. 

Back to top