Skip to Content
Contact

Beheer van een modern personeelsbestand met onze HCM-software

Beter bedrijfsresultaat door talent de ruimte te geven en verder te ontwikkelen – met de software voor human capital management (HCM) van SAP SuccessFactors. Begrijp de behoeften van uw personeelsbestand dat wereldwijd bestaat uit meerdere generaties en in toenemende mate uit flexibele krachten. Creëer een werkomgeving die verschillende niveaus van ervaring ondersteunt en bijdraagt aan een cultuur van voortdurend leren en verder ontwikkelen.

Meer weten?

SAP oplossingen voor Human Resources

Previous

Weer een jaar van wereldwijd HCM-leiderschap

Topanalisten verschillen nog wel eens van mening, maar ze zijn het er allemaal over eens dat SuccessFactors een leider is in diverse HCM-categorieën. Ontdek waarom en vergelijk HCM-oplossingen.

Lees de rapporten

Kan uw organisatie de concurrentie aan?

Organisaties met minder personeelsverloop halen gemiddeld 66,1%* meer omzet per medewerker. Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Probeer realtime benchmarking uit
Next

Onze klanten aan het woord...

Feit: diversiteit in werk is groter dan ooit

Personeelsbeheer is complexer dan ooit. De diversiteit in werk was nog nooit zo groot. En verandert in hoog tempo. De oplossingen van SAP voor HR maken het eenvoudig.

Ontdek de simpele feiten
Previous

Doe uw voordeel met onze klantencommunity

Wij nodigen u als SAP HCM klant uit lid te worden van onze  exclusieve SuccessFactors Customer
Community.  Sluit u aan bij meer dan 300.000 klanten, productdeskundigen en denkleiders, en wissel ideeën uit over succes in de cloud.

Doe mee

Toptrends in HR die u niet kunt negeren

Volgens gerespecteerd HR-expert Josh Bersin wordt 2015 een bewogen jaar voor zakelijk talent, een jaar van veranderingen. Onderlinge connecties, transparantie en een verschuiving in de demografie van het personeelsbestand vragen om nieuwe strategieën.

Bersin's top 10 van essentiële HR-strategieën

In de vuurlinie met Bill Kutik™

Luister naar denkleiders in HR. Krijg nieuwe inzichten uit de HR-gemeenschap van ervaringsdeskundigen, managers, analisten en consultants in een groeiende serie video-interviews.

Bekijk de video's
Next

De meest actuele HR thema's

Previous

Hoe leren u kan helpen om uniek talent binnen te halen

Het is crisis in het mondiale personeelsbestand. Er stromen meer mensen uit dan in en de vertrekkende oudere generatie neemt een schat aan kennis en ervaring mee
die niet te vervangen is.

Kan HR een oplossing bieden voor de crisis in de zorgsector?

Het vinden en behouden van gekwalificeerd talent is een van de grootste uitdagingen waar de gezondheidszorg momenteel mee te maken heeft. En dat wordt de komende jaren alleen maar erger.

In Het Nieuwe Werken draait alles om vereenvoudiging

Steeds meer ondernemingen nemen afscheid van de traditionele bedrijfscultuur en daarmee samenhangende processen. Ze stappen over naar een nieuwe personeelsbenadering in het teken van Het Nieuwe Werken. Wat zijn de grootste hindernissen bij die overstap?

 

Next
Previous

HCM: voor de totale personeelscyclus

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over onze bekroonde HCM-oplossingen – zoals de SuccessFactors HCM Suite. En maak kennis met onze HR-tools – waaronder systemen voor beheer van training, functioneren en salariëring.

Lees het e-book

Hoe HR zorgt voor transformatie van het bedrijf

Lees dit EIU-rapport en ontdek hoe HR-managers de kunst van personeelsbeheer opnieuw uitvinden, opnieuw invulling geven aan hun eigen rol en de bedrijfsvoering transformeren. Hoe? Door nieuwe personeelstechnologieën in te zetten voor werving, selectie en het verder ontwikkelen van werknemers.

Lees het EIU-rapport

HR-kernprocessen in de cloud: wat kan het voor u betekenen?

Direct inzicht in uw personeelsbestand met SuccessFactors Employee Central. Ontdek hoe dit HR-dossiersysteem eenheid aanbrengt in uw internationale personeelsbestand zodat u uw mensen effectiever en met minder kosten beheert.

Lees het e-book
Next

Haal alles uit uw HR-software met SAP Service and Support

Ga de uitdagingen van HR – talentmanagement, prestaties volgen, training, naleving en meer – met overtuiging aan. Door gebruik te maken van SAP Service and Support haalt u de maximale waarde uit uw HCM-oplossingen. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen op de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Breng talent en bedrijfsdoelstellingen op één lijn en zorg voor meetbaar succes in werving en selectie

Zorg voor prestatiebeheer – met meetbaar effect

Realiseer sneller concrete toegevoegde waarde met een niet-storende roadmap naar de cloud – en verlaag de TCO.

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

HR in de spotlight bij SAPPHIRE NOW

Bekijk het beste van SAPPHIRE NOW, ontdek hoe u het maximale haalt uit uw investering in SAP. Bekijk keynotes en presentaties over de belangrijkste onderwerpen en ontdek hoe u uw onderneming eenvoudiger runt.

SuccessConnect 2015

Om morgen toptalenten in huis te halen, heeft u vandaag nieuwe oplossingen en strategieën nodig. Waar u dat toptalent vindt? Bij SuccessConnect 2015 in Las Vegas, van 10 tot 12 augustus.

Back to top