Skip to Content
Contact

How Pirelli aligns human capital management and business needs with SAP SuccessFactors

This session will show how Pirelli develop a global and integrated HR approach to harmonize its HR processes with the business and boost process efficiency and effectiveness.

Register Now

SAP oplossingen voor Human Resources

Previous

SuccessFactors in Gartner Magic Quadrant

Het Gartner Magic Quadrant for Talent Management Suites van 2015 is uit, en SuccessFactors is wederom geplaatst in het leiderskwadrant, net als alle andere jaren sinds de eerste editie van het rapport. Hoe dat komt? We hebben deze felbegeerde plaats verdiend op basis van ons vermogen om te doen wat we beloven en dankzij onze complete visie.

Personeelsstrategieën voor zakelijk succes

Groei is de voornaamste doelstelling van elke onderneming. Heeft u de juiste mensen, op de juiste plaats, en op het juiste moment? Bieden uw HR-systemen de noodzakelijke data voor uw besluitvorming? Leer hoe slimme bedrijven gestage groei ondersteunen.

Next

Onze klanten aan het woord...

Feit: diversiteit in werk is groter dan ooit

Personeelsbeheer is complexer dan ooit. De diversiteit in werk was nog nooit zo groot. En verandert in hoog tempo. De oplossingen van SAP voor HR maken het eenvoudig.

Ontdek de simpele feiten
Previous

Doe uw voordeel met onze klantencommunity

Wij nodigen u als SAP HCM klant uit lid te worden van onze  exclusieve SuccessFactors Customer
Community.  Sluit u aan bij meer dan 300.000 klanten, productdeskundigen en denkleiders, en wissel ideeën uit over succes in de cloud.

Toptrends in HR die u niet kunt negeren

Volgens gerespecteerd HR-expert Josh Bersin wordt 2015 een bewogen jaar voor zakelijk talent, een jaar van veranderingen. Onderlinge connecties, transparantie en een verschuiving in de demografie van het personeelsbestand vragen om nieuwe strategieën.

In de vuurlinie met Bill Kutik™

Luister naar denkleiders in HR. Krijg nieuwe inzichten uit de HR-gemeenschap van ervaringsdeskundigen, managers, analisten en consultants in een groeiende serie video-interviews.

Next

De meest actuele HR thema's

Previous

Hoe leren u kan helpen om uniek talent binnen te halen

Het is crisis in het mondiale personeelsbestand. Er stromen meer mensen uit dan in en de vertrekkende oudere generatie neemt een schat aan kennis en ervaring mee
die niet te vervangen is.

Weg met de jaarlijkse review. Of toch niet?

In september 2015 nam Accenture afscheid van jaarlijkse performance ratings. Dat betekent nogal wat. Het bedrijf telt wereldwijd 330.000 medewerkers. Reken maar eens uit hoeveel energie dat gaat besparen. En zij zijn niet de enigen die dit ter discussie stellen.

Cultuur en strategie: een ongelijke strijd

In veel bedrijven gaapt een enorme kloof tussen cultuur en strategie. Het is een probleem dat alleen maar groter wordt bij grotere organisaties, vooral wanneer die zich in een overgangsperiode bevinden. Zes tips voor succesvol verandermanagement.

 

Next
Previous

HCM: voor de totale personeelscyclus

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over onze bekroonde HCM-oplossingen – zoals de SuccessFactors HCM Suite. En maak kennis met onze HR-tools – waaronder systemen voor beheer van training, functioneren en salariëring.

Hoe HR zorgt voor transformatie van het bedrijf

Lees dit EIU-rapport en ontdek hoe HR-managers de kunst van personeelsbeheer opnieuw uitvinden, opnieuw invulling geven aan hun eigen rol en de bedrijfsvoering transformeren. Hoe? Door nieuwe personeelstechnologieën in te zetten voor werving, selectie en het verder ontwikkelen van werknemers

HR-kernprocessen in de cloud: wat kan het voor u betekenen?

Direct inzicht in uw personeelsbestand met SuccessFactors Employee Central. Ontdek hoe dit HR-dossiersysteem eenheid aanbrengt in uw internationale personeelsbestand zodat u uw mensen effectiever en met minder kosten beheert.

Next

Haal alles uit uw HR-software met SAP Service and Support

Ga de uitdagingen van HR – talentmanagement, prestaties volgen, training, naleving en meer – met overtuiging aan. Door gebruik te maken van SAP Service and Support haalt u de maximale waarde uit uw HCM-oplossingen. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen op de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Breng talent en bedrijfsdoelstellingen op één lijn en zorg voor meetbaar succes in werving en selectie

Zorg voor prestatiebeheer – met meetbaar effect

Realiseer sneller concrete toegevoegde waarde met een niet-storende roadmap naar de cloud – en verlaag de TCO.

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Hoe een sociaal platform HR optimaal ondersteunt

Realtime. Altijd. Samenwerken. Mobiel. Dit zijn niet zomaar modekreten. Het is de manier waarop we tegenwoordig werken. HR-professionals moeten met elkaar en met werknemers communiceren, binnen al deze scenario's.
En daar komt een sociaal samenwerkingsplatform uitstekend van pas. Hier is het bewijs.

Het beste van SuccessConnect Rome

SuccessConnect was weer heel bijzonder dit jaar met inspirerende sprekers en boeiende sessies. Ontdek wat HR kan doen om HR processsen te vereenvoudigen; personeel te betrekken en resultaten te meten en communiceren om tot nog betere bedrijfsresultaten te komen.

Back to top