Skip to Content
Contact

Uitmuntendheid in financieel beheer en accounting

Geef uw financiële organisatie het vermogen in tijden van langdurige marktonzekerheid te blijven presteren– met de allerbeste SAP software voor financieel management en accounting. Stroomlijn uw financiële processen om te voldoen aan de eisen van complexe nalevingsregels, om te gaan met toenemende druk op de marges en tegemoet te komen aan de behoeften van CFO's en managers die direct en volledig financieel inzicht nodig hebben, 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Meer weten?

Strategische CFO webinars: vereenvoudig uw financiële processen

De finance functie verandert. Deze webinars bieden u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen.

Previous

Transformeer financieel beheer met SAP Simple Finance

SAP Simple Finance powered by SAP HANA levert strategische waarde met direct inzicht in alle aspecten van uw financiële bedrijfsvoering en geavanceerde prognoses en simulaties - dat alles met een gepersonaliseerde en eenvoudige gebruikerservaring.

Bekijk de video (2 minuten)

Kan uw financiële organisatie de concurrentie aan?

Organisaties weten het aantal benodigde dagen om betalingen te ontvangen (DSO) met 16% terug te brengen doordat DSO-rapportages per productlijn en regio automatisch gegenereerd worden om trends en prestaties te signaleren.*

Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Bekijk het realtime benchmarkingplatform van SAP
Next

One klanten aan het woord...

Previous

Bied gebruikers een naadloze ervaring

Help uw financiële teams meer gedaan te krijgen in minder tijd, met onze gebruikersvriendelijke SAP Fiori applicaties die u eenvoudig op uw behoeften afstemt. Ontdek hoe u tijd bespaart en de productiviteit verhoogt door rapporten, betalingen en budgetten via één centraal dashboard te analyseren via verschillende apparaten.

Bekijk de video over financiële afsluiting

Bouw hogwaardige financiële functies

Dit rapport op basis van een wereldwijde enquête onder financieel managers laat zien waarom financieel beheer afzonderlijke processen en systemen moet transformeren naar een door netwerk verbonden waardeketen en een gedeeld technologisch platform waarin handmatig handelen wordt vervangen door automatische procedures. Met het Ariba Network zorgt SAP voor complete realtime transparantie van essentiële data. Bovendien worden verbindingen tot stand gebracht tussen financieel beheer en inkoop, treasury en meer.

Lees het rapport van CFO Research

Een business case opstellen voor SAP Simple Finance

Met SAP Simple Finance voert u processen die essentieel voor uw bedrijf zijn in realtime uit – in een eenvoudigere oplossingsarchitectuur.  Ontdek hoe onze in-memory ERP-software toegevoegde waarde levert aan uw organisatie door direct inzicht dat snelle, gefundeerde beslissingen mogelijk maakt.

Lees de business case
Next

De belangrijkste thema's voor financieel beheer

Previous

Breng analytics in uw financiële planning en analyse

De compleet nieuwe Cloud FP&A maakt het makkelijk om gebruikers te betrekken bij het analyseproces. Lees er meer over in dit rapport van Aberdeen

Breng samenwerking in uw financiële planningsproces

Het belang van samenwerking werd al langer onderkend, maar het ontbrak eenvoudigweg aan de juiste tools en technologie voor effectieve, realtime samenwerking bij de analyse van een specifiek plan of rapport…

Pak de uitdagingen aan waar iedere CFO mee te maken heeft

Het is de taak van de CFO om de financiële gezondheid van hun onderneming op peil te houden. En tegelijkertijd moeten ze van de financiële organisatie een partner voor het bedrijf maken. Thack Brown van SAP legt uit hoe die doelstellingen eenvoudiger te realiseren zijn met SAP Simple Finance.

Next

Haal alles uit uw oplossingen voor financieel beheer met SAP Service and Support

Snelle innovatie, de cloud en hogere verwachtingen van de klant veranderen de rol van de CFO - van schatbewaarder in strateeg. SAP Service and Support kan helpen die overgang soepeler te laten verlopen en de waarde van uw oplossingen voor financieel beheer te maximaliseren. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten en helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Combineer Financial Accounting (FI) en Controlling (CO), bevrijd u van onnodige complexiteit en ervaar de voordelen van selfservicerapportage

Flexibel financieel beheer als ondersteuning voor uw bedrijfsstrategie en versterking van uw partnerschappen

Transformeer financeel beheer met innovatieve technologieën die een meetbaar positief effect op uw zakelijke prestaties hebben

Ontwikkel een roadmap voor maximale bedrijfswaarde – en maak van uw toekomstverwachtingen realiteit

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Focus op financieel beheer bij SAPPHIRE NOW

Kijk het beste van SAPPHIRE NOW terug en ontdek hoe u het maximale uit uw investering in SAP haalt. Bekijk keynotes en presentaties over de populairste onderwerpen en ontdek hoe u uw onderneming eenvoudiger runt.

Back to top