Skip to Content
Contact

Financieel management voor digitale organisaties

Groei mee met moderne, digitale bedrijfsmodellen en creëer een concurrentievoordeel voor uw organisatie. Onze software voor financieel management en accounting helpt u daarbij. Onze on-premise en cloudoplossingen ondersteunen FP&A, afsluitingsprocessen, treasury- en riskmanagement, financial operations en GRC. Wij kunnen finance executives helpen hun dagelijkse werkzaamheden efficiënter uit te voeren en tegelijkertijd voorbereid te zijn op de toekomst.

Video: ontdek SAP S/4HANA Finance

Vul de enquête in en ontdek in 5 minuten hoe uw bedrijf zich verhoudt tot de concurrentie

Maak kennis met onze software voor financieel management

Previous

Financiële planning en analyse 

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën    
 • Planning, budgettering en forecasting       
 • Profitability en Cost Management  
 • Monitoring en rapportage
 • Accounting       
 • Entity close     
 • Corporate close    
 • Verslaglegging en publicatie      
 • Financial close governance

Treasury- en riskmanagement

 • Betalingen en bankcommunicatie
 • Kas- en liquiditeitsbeheer
 • Beheer van schulden en investeringen
 • Financieel risicomanagement
 • Grondstoffenrisicomanagement
Next
Previous

Financial Operations

 • Debiteurenbeheer
 • Invoice Management
 • Reiskostenbeheer
 • Real Estate Management
 • Financiële shared services

Ondernemingsrisico- en nalevingsbeheer

 • Enterprise risicomanagement
 • Controls & Compliance Management   
 • International Trade Management
 • Fraudebeheer
 • Audit Management
Next

Krijg snel antwoord door realtime gegevens

Finance kan uw bedrijf helpen veranderingen bij te benen. Met SAP BusinessObjects Planning and Consolidation in combinatie met SAP S/4HANA Finance gebruikt u data om prestaties te meten en te verbeteren. Ontdek hoe u realtime kunt plannen en à la minute gefundeerde beslissingen kunt nemen, zodat u het bedrijf met vertrouwen kunt leiden tijdens zijn digitale transformatie.

Previous

Vind waarde in een snelle digitale economie

De digitale economie verandert snel, en finance professionals staan onder druk om à la minute te plannen. CFO Research hield een onderzoek onder CFO’s om te ontdekken hoe goed hun FP&A-systemen en -processen snelle besluitvorming ondersteunen.

E-book over geoptimaliseerde bedrijfsplanning

Wees een proactieve bedrijfspartner voor de organisatie met SAP BusinessObjects Planning and Consolidation in combinatie met SAP S/4HANA Finance.

Video over geoptimaliseerde bedrijfsplanning

Zie hoe SAP BusinessObjects Planning and Consolidation in combinatie met SAP S/4HANA Finance uw planning en budgettering stroomlijnt.

Geoptimaliseerde bedrijfsplanning implementeren

Dit is het juiste moment om over te stappen op SAP BusinessObjects Planning and Consolidation in combinatie met SAP S/4HANA. De business case van TruQua vertelt u waarom.

Next

Bekijken de klantverhalen

image
Ontdek hoe andere klanten financeoplossingen van SAP gebruiken.  Bekijk alle klantverhalen.

SAP spotlight:

Nieuwe tools voor financieel management

Previous

Predictive tools voor treasurymanagement

Zorg ervoor dat uw treasury maximaal profiteert van big data. Onze oplossingen voor predictive finance maken het mogelijk. Maak betere prognoses - voor finance én de business - en minimaliseer de blootstelling aan risico's op wereldmarkten. Zo verbetert u het complete kas- en liquiditeitsmanagement.

Breng transacties en financiële analyses samen

Pak de leiding met behulp van cijfers in plaats van achter de feiten aan te lopen. SAP S/4HANA Finance maakt het mogelijk. Deze financiële in-memory software combineert transacties en analyses in één soepele workflow. Koppel systemen van SAP en derden in realtime en consolideer zo uw financiële verslaglegging en bedrijfsvoering.

AribaPay transformeert invoice management

Wist u dat voor meer dan 60% van de business-to-business (B2B)-betalingen in de VS nog steeds cheques worden gebruikt? AribaPay is hard op weg dat model te transformeren, met elektronische B2B-betalingen die het frauderisico verkleinen. Dat maakt het bovendien mogelijk om debiteuren en crediteuren snel te traceren. Dat werkt zo:

Next
Maak kennis met de nieuwste trends op het gebied van accounting
en finance

Previous

De digitalisering van inkoop heeft gevolgen voor de winstmarge. Ontdek welke twee belangrijke medewerkers vanuit financieel oogpunt essentieel zijn...

Hoe CFO's de wereld vormgeven

Een CFO helpt bedrijfsleiders aan de hand van risicoanalyses, scenario's en een uniek standpunt om het grotere plaatje te zien. Dat perspectief is belangrijker dan ooit...

De digitaal betrokken CFO

Ontdek wat Arlen Shenkman, SVP en CFO van SAP Noord-Amerika te zeggen heeft over de digitale transformatie van financiën, de belangrijkste uitdagingen voor CFO's en hoe de rol van de CFO aan het veranderen is.

Next

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services helpt om de waarde van uw systeem voor financieel management optimaal te benutten. Maak gebruik van de kennis en jarenlange ervaring van ruim 30.000 gecertificeerde consultants. Zij hebben inmiddels al honderdduizenden klanten geholpen, en staan ook klaar voor u. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, een digitale transformatie op gang brengen of iets heel anders? Maak gebruik van SAP Digital Business Services!

Previous

Ga op korte termijn aan de slag met tools voor FP&A, accounting, afsluiting, treasury, riskmanagement, financial operations en GRC.

U transformeert finance pas echt als u gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, zoals big data, in-memory, cloud en mobile.

Ontwikkel een roadmap naar maximale business value en een snelle ROI - en maak uw prognoses waar.

Next

2016 SAP Financial Excellence Forum

11-12 oktober, Newtown Square, Pennsylvania

Krijg het volledige, actuele overzicht van de financiën van uw organisatie om meteen de juiste beslissingen te kunnen nemen.

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top