Skip to Content
Contact

CFO Research Full Report

Negen bepalende trends voor de toekomst van finance en vijf manieren waarop finance professionals hierop kunnen inspelen.

Download het rapport

Denk u met uw linker- of rechterhersenhelft?

De CFO van morgen moet minder tijd spenderen aan kale cijfers en meer tijd aan het samenwerken met collega's uit dezelfde branche om de zakelijke activiteiten te stuwen. Hebt u de juiste mix of denkt u met uw linkerhersenhelft? Kom het te weten met onze eenvoudige enquête.

Previous

Transformeer finance met SAP S/4HANA Finance

SAP S/4HANA Finance geeft altijd en overal inzicht in uw financiële bedrijfsvoering, en zorgt voor geavanceerde prognoses en simulaties. U werkt met applicaties van SAP Fiori en bent daardoor zeker van een gepersonaliseerde en een eenvoudige gebruikerservaring.

Kan uw financiële organisatie de concurrentie aan?

Organisaties weten het aantal benodigde dagen om betalingen te ontvangen (DSO) met 16% terug te brengen doordat DSO-rapportages per productlijn en regio automatisch gegenereerd worden om trends en prestaties te signaleren.*

Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next
Previous

SAP Finance-oplossingen Overzicht

Leer hoe het portfolio van SAP Finance-oplossingen u kan helpen voldoen aan de zakelijke en technologische uitdagingen van de toekomst.

Bloeien in de digitale economie

Verkrijg een beter begrip van het vooruitzicht van de financiële functie en bekijk de trends die de toekomst van het financiële beroep vormen.

De toekomst van financiën in Europa

Luister naar de podcast van Henner Schliebs, SAPs Vice President of Global Audience Marketing, over de toekomst van financiën.
Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

CFO Research fact sheet hightlights

Hieronder vindt u de belangrijkste uitkomsten onder de 40 respondenten uit Nederland.

De waarde van samenwerking

Finance, de ideale business partner.

Wat is digitalisering?

Drie redenen waarom finance maximaal moet profiteren van de digitalisering

Next

De belangrijkste thema's voor financieel beheer

Previous

The Economist Intelligence Unit over holistisch risico-management

Organisaties die hun risico-management afstemmen op hun algemene strategie, presteren beter. Lees meer in het onderzoeksrapport "Holistic Risk Management" van The Economist Intelligence Unit.

Hebt u een nauwkeurig, correct en real-time zicht op de cashflow?

Waar staat uw Treasury Department als het gaat om een snelle en transparante cashflow, nauwkeurige rapportages en correcte voorspellingen? U leest het in het rapport van CFO Research, "Next-Generation Needs for Cash Management". 

De invloed van technologie op de CFO

Technologie heeft een enorme impact op de rol die CFO's vervullen binnen een organisatie. Daardoor veranderen ook de verwachtingen die organisaties hebben van de CFO. Arlen Shenkman, CFO van SAP Noord-Amerika, vertelt hoe belangrijk het is voor CFO's om technologie te omarmen en zo meerwaarde te genereren.

Next

Haal alles uit uw oplossingen voor financieel beheer met SAP Service and Support

Snelle innovatie, de cloud en hogere verwachtingen van de klant veranderen de rol van de CFO - van schatbewaarder in strateeg. SAP Service and Support kan helpen die overgang soepeler te laten verlopen en de waarde van uw oplossingen voor financieel beheer te maximaliseren. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten en helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie het nakijken te geven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Combineer Financial Accounting (FI) en Controlling (CO), bevrijd u van onnodige complexiteit en ervaar de voordelen van selfservicerapportage

Flexibel financieel beheer als ondersteuning voor uw bedrijfsstrategie en versterking van uw partnerschappen

Transformeer financeel beheer met innovatieve technologieën die een meetbaar positief effect op uw zakelijke prestaties hebben

Ontwikkel een roadmap voor maximale bedrijfswaarde – en maak van uw toekomstverwachtingen realiteit

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Leer meer over digitale transformatie

Bekijk keynotes, strategische sessies en meer – van het SAPPHIRE NOW en ASUG Jaarcongres.
Back to top