Skip to Content
Contact

Under Armour Runs Live

Wat hebben meer dan 200 miljoen atleten wereldwijd nodig? Under Armour weet het. Dankzij SAP Hana kan Under Armour direct inspelen op de behoeften van atleten met gepersonaliseerde producten en informatie. 

Lees meer

Strategie voor eenvoudige retail marketing

Shoppers gaan niet langer rechttoe rechtaan te werk. Ze doorlopen diverse stadia in hun koopproces. Om klanten aan te trekken en te behouden, is het van essentieel belang dat u elke klant een geweldige ervaring biedt. 
Previous

Vijf belangrijkste retailstrategieën voor 2015

Om aan de verwachtingen van de moderne consument tegemoet te komen of deze zelfs te overtreffen, richten producenten zich met betrekking tot de retail op twee specifieke doelen: winnen in het schap en winnen rond het schap.

24%
snellere inning*

Retailers die ervoor zorgen dat hun financiële teams op tijd een geïntegreerd beeld krijgen van essentiële meetgegevens, kunnen hun facturen 24% sneller verzilveren dan retailers die daar niet in slagen. Hoe doet u het in vergelijking met de rest?

*SAP Performance Benchmarking

Next

Een kijkje in de toekomst van de detailhandel

Hoe bereiden Brooks Brothers, Salvatore Ferragamo en anderen zich voor op de toekomst van de detailhandel? Ze gebruiken SAP om IT overzichtelijk te houden en hun klanten een persoonlijke winkelervaring te bieden.

One Customer, One Journey, Infinite Possibilities

Klanten kopen niet zomaar. Ze doorlopen op hun winkelreis diverse stadia. Om trouwe klanten aan te trekken, is het essentieel dat u elke klant een geweldige ervaring biedt. Maar effectieve marketing in elk koopstadium is een complexe taak. Daarom hebben wij zes strategieën voor vereenvoudiging van retailmarketing ontwikkeld.

Previous

Bouw loyaliteit op met mobiele technologie

Volgens RSR is 80% van alle retailers ervan overtuigd dat hun bedrijfsresultaat verder zal blijven teruglopen, tenzij ze technologie inschakelen als onderdeel van de winkelervaring in de zaak. Ontdek hoe leiders en vernieuwers in de detailhandel mobiele technologie inzetten als antwoord op deze en andere uitdagingen.

Wensen van shoppers vs kansen van winkeliers

Ontdek hoe u kunt anticiperen op de voortdurend wisselende wensen van de klant en trends in de detailhandel – en op die manier uiteindelijk de toekomst van uw bedrijf veilig stelt. Download het onderzoek en lees hoe u innovatieve marketingstrategieën kunt ontwikkelen waarmee u succesvol inspeelt op een industrie in ontwikkeling.

Deze 5 trends bepalen de retail in 2016

Technologie speelt een steeds grotere rol in retail. Maar technologische vooruitgang is niet de enige factor. Maatschappelijke ontwikkelingen, wetgeving en veranderende behoeften zijn minstens zo belangrijk. Wil je als retailer de boot niet missen volgend jaar, houd dan deze trends in het achterhoofd.

Next

Onze klanten aan het woord...

Doe frisse ideeën op van retailexperts

Previous

Leg contact met experts in de detailhandel 

Maak kennis met nuttige hulpmiddelen en essentiële informatie die uw organisatie helpen bij de implementatie en het gebruik van SAP oplossingen voor de detailhandel.

Virtual Reality: van techneutenhobby naar commerciële goudmijn

Wanneer je virtuele werelden koppelt met real-time data, ontstaan er innovatieve
commerciële toepassingen. Lees de blog. 

De grootste veranderingen in de detailhandel in 100 jaar

Brancheleiders Pat Bakey en Thomas Vetter vertellen u alles over uitdagingen – en echte kansen – in de detailhandel.

Next

Het dreigende gebrek aan talent in de detailhandel

Wat is het antwoord van HR-leiders op de groeiende uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid in de detailhandel? Oxford Economics sprak met honderden managers en medewerkers uit de detailhandelsector om daarachter te komen.

Zorg dat u een uitblinker wordt in uw industrie - met SAP Service and Support

De detailhandel is aan het veranderen. De focus ligt volledig op de klant en wie met succes kan voorspellen wat die klant morgen gaat doen, heeft vandaag een belangrijke voorsprong. Wat u nodig heeft, is een slimme toeleveringsketen die op efficiënte wijze voorziet in de behoeften van de klant. In die zin is omnichannel 'het nieuwe zwart'. Het is belangrijk dat u de nieuwe, dynamische klant bij uw merk betrekt en hem bij elke stap in het klantenproces aan u bindt. Er daarvoor moet u snel en flexibel kunnen reageren op veranderingen. 

SAP Service and Support kan u daarbij helpen. Met tientallen jaren ervaring in de branche kunnen wij u helpen de status van uw bedrijf helder te krijgen en te werken aan de stappen die u moet zetten om verder te komen, in een traject dat snel tot succes leidt. Zo krijgt u de beschikking over totaaloplossingen waarmee u de belangrijkste doelstellingen kunt realiseren en uw concurrerend vermogen intact houdt. SAP Service and Support kan ook uw bedrijf helpen:

Previous

Geef uzelf meer controle over klantrelaties en profiteer van eenduidige informatie, geavanceerde technologie, roadmaps voor innovatie en een omnichannel strategie 

Breng uw toeleveringsketen op een hoger plan zodat u voldoet aan de grillige eisen van de moderne detailhandel – en zorg voor transparantie en kosteneffectiviteit voor een nauwkeurige planning

Profiteer van realtime inzicht in consumentengedrag en een gedetailleerd beeld van transacties – voor klantgerichte marketing, doeltreffende aanbiedingen en een gepersonaliseerde winkelervaring

Next

Leer meer over digitale transformatie

Bekijk keynotes, strategische sessies en meer – van het SAPPHIRE NOW en ASUG Jaarcongres.

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top