Skip to Content
Contact

Bereik uw klanten 'in the moment' met SAP retail software

Geef consumenten de producten, de informatie en de gepersonaliseerde winkelervaring waar ze behoefte aan hebben – waar en wanneer ze maar willen – met SAP software voor retail management en omnichannel commerce. Maak gebruik van realtime inzicht in consumentengedrag en point of sale-gegevens (POS), bereik uw klanten via alle mogelijke kanalen (ook mobiel) en realiseer de zichtbaarheid die u nodig heeft om alles te optimaliseren - van merchandising tot toeleveringsketen.

Alle SAP software voor retail in beeld

EKN: de toekomst van analytics in retail?

Analytics in retail zorgen er op korte termijn voor dat klantinzichten zowel in de breedte als in de diepte in bedrijven zijn verankerd. Dit zal ieder aspect van de besluitvorming beïnvloeden.

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Probeer SAP CAR nu uit – gratis

Probeer het zelf uit - SAP Customer Activity Repository (SAP CAR). U zult zien hoe dit platform voor planning, prognose en analyse u in staat stelt POS-gegevens snel te evalueren, een totaalbeeld te krijgen van uw klanten en in een paar seconden gebundelde vraagprognoses te genereren. 

Previous

Koppel marketing en merchandising

Retailers moeten het gat tussen marketing en merchandising dichten. Maar dat is niet makkelijk en het gat wordt door alle digitale kanalen alleen maar groter. Lees in deze whitepaper van Retail Systems Research welke specifieke maatregelen u kunt nemen om dit probleem op te lossen.

Whitepaper: Retail in a Digital World

Hoe profiteert u maximaal van de kansen die technologie te bieden heeft? Hoe innoveert u in het moderne, digitale retail-landschap? U leest het allemaal in dit informatieve whitepaper. 

Omnicustomer detailhandel voor beginners

Lees alles over omnicustomer retailing, een commercieel model dat klanten de intieme merkrelatie geeft waar ze op uit zijn. Omnicustomer retailing zorgt voor een gepersonaliseerde en toegankelijke, aansprekende merkidentiteit – zowel in het voortraject waarin de klant alleen maar informatie zoekt over een product, als in de fase van daadwerkelijke aankoop, via welk kanaal dan ook. 

Next

Fast, Smart Fashion

Ontdek hoe modebedrijven dankzij de oplossingen van SAP in contact komen met klanten op manieren die vroeger simpelweg ondenkbaar waren.

Doe frisse ideeën op van retailexperts

Previous

Leg contact met experts in de
detailhandel  

Maak kennis met nuttige hulpmiddelen en essentiële informatie die uw organisatie helpen bij de implementatie en het gebruik van SAP oplossingen voor de detailhandel.

Blog: Klant is koning zodra hij IoT binnenstapt

Dit blog geeft drie steengoede en inspirerende voorbeelden van IoT-toepassingen óp de winkelvloer. Zij weten hun klanten daardoor een naadloze ervaring en indrukwekkende beleving te bieden, met meer omzet als resultaat.

Retail kan niet zonder flexibele supply chain

Nieuwe ontwikkelingen schieten als paddenstoelen uit de grond terwijl de klant steeds hogere verwachtingen heeft. Hoe hou je de juiste focus in deze hectiek?

Next

Het dreigende gebrek aan talent in de detailhandel

Wat is het antwoord van HR-leiders op de groeiende uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid in de detailhandel? Oxford Economics sprak met honderden managers en medewerkers uit de detailhandelsector om daarachter te komen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden u proactieve ondersteuning, zodat u de continuïteit van uw organisatie zekerstelt terwijl u migreert naar toonaangevende technologie

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top