Skip to Content
Contact

Zorg dat de overheid gericht is op haar burgers met SAP software voor de publieke sector

Verbeter de dienstverlening, ga succesvol om met budgettaire beperkingen en met nieuwe vormen van aansprakelijkheid. SAP software voor de publieke sector maakt het mogelijk. Deze digitale oplossingen maken gebruik van moderne technologieën zoals cloud computing, enterprise mobility en analyse zodat overheidsorganisaties beter kunnen presteren en proactieve programma's met de burger als focus kunnen ontwikkelen.

Lees meer over onze software voor de publieke sector
Previous

Cloud: de sleutel tot betere publieke service

Ontdek hoe overheidsinstanties op elk niveau - van lokaal tot nationaal - cloud computing inzetten om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden en burgers een optimale ervaring te bieden.

De belofte van Big Data voor de overheid

Bij 14% van de Amerikaanse overheidsinstellingen wordt gebruik van Big Data intern beoordeeld als volwassen tot geavanceerd.* Hoe ligt dat bij u?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

E-book: shared services voor de overheid

Steeds meer overheidsinstellingen staan voor de uitdaging om meer te doen met minder geld. Ontdek hoe samenwerkende overheden dankzij shared services het kwaliteitsniveau van de dienstverlening verbeteren en tegelijkertijd het kostenpeil verlagen. Voortaan is er nog maar één versie van de waarheid en is de efficiency sterk verbeterd.

Analytics voor de overheid én voor de maatschappij

Ontdek hoe de Amerikaanse staat Indiana analytics gebruikt om burgers beter te bedienen en de eigen prestaties transparanter te maken. In deze casestudy van Forbes wordt onderzocht hoe de staat op datagedreven inzichten gebruikt om bijvoorbeeld resource allocation, budgetten en diensten te verbeteren. 

Personalisering als redmiddel voor de zorg

Als de zorg holistischer en persoonlijker wordt, verbeteren de resultaten en bezwijken overheden niet meer onder de verpletterende economische druk. Lees deze whitepaper en maak kennis met technologieën en strategieën die gepersonaliseerde zorg binnen handbereik brengen. 

Next

Nieuw perspectief van deskundigen op het gebied van de publieke sector

Previous

Een digitale overheid, gericht op de burger

De burger als middelpunt van een digitale overheid is het favoriete onderwerp in gemeente- en provinciehuizen. Lees hier waarom. 

Verandermanagement: digitale disruptie de baas blijven

Digitale disruptie transformeert overheidsdiensten, van de zorg tot defensie. Blijf op de hoogte dankzij deze strategieën voor verandermanagement. 

De drie belangrijkste kenmerken van goed functionerende overheden

Waaraan u kunt zien of een publieke instelling of overheid optimaal presteert? Aan het datagedreven, transparante en resultaatgerichte beleid. 

Next
Previous

10 manieren waarop mobiel zorgt voor transformatie bij de overheid

Enterprise mobility is een krachtig instrument dat een complete transformatie kan betekenen voor overheidsinstellingen. Maak kennis met 10 manieren waarop mobiliteit zijn effecten laat gelden – van het stimuleren van betrokkenheid bij burgers en medewerkerstevredenheid tot reductie van kosten en verbetering van efficiëntie.

Veilig mobiel werken op alle overheidsniveaus

Overheidsinstellingen op elk niveau zijn zich bewust van de voordelen van mobiele technologie – maar ze moeten zich ook bewust zijn van het belang van mobiele veiligheid. Lees over de ontwikkeling van een flexibele langetermijnstrategie voor veilig gebruik van mobiele apparatuur, applicaties en inhoud.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden u proactieve ondersteuning, zodat u de continuïteit van uw organisatie zekerstelt terwijl u migreert naar toonaangevende technologie

Next

Awesome IT, bold ideas, cool tools

Attend the 20th year of SAP TechEd for tips and hands-on training from the best. Sept. 19-23, Las Vegas.

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top