Skip to Content
Contact

SAP software: voor een op burgers gerichte overheid

Verbeter de dienstverlening, ga succesvol om met budgettaire beperkingen en met nieuwe vormen van aansprakelijkheid. SAP software voor de publieke sector maakt het mogelijk. Deze digitale oplossingen maken gebruik van moderne technologieën zoals cloud computing, enterprise mobility en analyse zodat overheidsorganisaties beter kunnen presteren en proactieve programma's met de burger als focus kunnen ontwikkelen.

Lees meer over onze software voor de publieke sector
Previous

Cloud: de sleutel tot betere publieke service

Ontdek hoe overheidsinstanties op elk niveau - van lokaal tot nationaal - cloud computing inzetten om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden en burgers een optimale ervaring te bieden.

De belofte van Big Data voor de overheid

Bij 14% van de Amerikaanse overheidsinstellingen wordt gebruik van Big Data intern beoordeeld als volwassen tot geavanceerd.* Hoe ligt dat bij u?

*SAP Performance Benchmarking

Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

Een corporatie zonder huizen

Wat hebben Airbnb, Uber en SnappCar met elkaar gemeen, behalve dat het succesvolle bedrijven zijn? Het zijn internetplatformen die fungeren als bemiddelaars. Ze hebben zelf geen vastgoed of auto’s in bezit, maar brengen mensen met elkaar in contact die hun bezit willen delen. Zal dit businessmodel ook voet aan de grond krijgen binnen de corporatiesector? Moeten we ons voorbereiden op ‘de sociale huurwoningbemiddelaar’?

Overheden bestrijden fraude, verspilling en misbruik

Het succes van overheidsinstellingen - en hoe het presteren van die instellingen door burgers wordt beoordeeld - is voor een groot deel afhankelijk van hun vermogen om fraude, verspilling en misbruik te voorkomen. Download dit artikel en lees hoe regeringsleiders over de hele wereld nieuwe manieren vinden om oude gevaren het hoofd te bieden.

Technologie voor een overheid die de burger centraal stelt

Moderne, baanbrekende technologieën zijn er niet alleen voor bedrijven. Ook van overheden wordt tegenwoordig verwacht dat ze dergelijke technologieën inzetten ter bevordering van transparantie, om betere service te leveren en de openbare veiligheid te verbeteren. Maak kennis met een aantal van deze innovaties – van visualisatie van geografische gegevens tot Big Data analytics.

Next

Nieuw perspectief van deskundigen op het gebied van de publieke sector

Previous

De kracht van Open Urban Data

Bedrijven die vooruit denken, verbeteren hun klantenservice met slimme mobiele apps - en sommige gemeenten beginnen daar nu ook mee...

Het sprookje van de klantgerichte overheid

Een goed voorbeeld van een verstoorde relatie tussen burger en overheid is zichtbaar bij de Belastingdienst.

De eeuw van slimme steden

Lees hoe SAP gemeenten helpt nieuwe mogelijkheden te creëren, onderwijs, zorg en transport te faciliteren, burgers te inspireren en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Next
Previous

10 manieren waarop mobiel de overheid verandert

Enterprise mobility is een krachtig instrument dat een complete transformatie kan betekenen voor overheidsinstellingen. Maak kennis met 10 manieren waarop mobiliteit zijn effecten laat gelden – van het stimuleren van betrokkenheid bij burgers en medewerkerstevredenheid tot reductie van kosten en verbetering van efficiëntie.

Veilig mobiel werken op alle overheidsniveaus

Overheidsinstellingen op elk niveau zijn zich bewust van de voordelen van mobiele technologie – maar ze moeten zich ook bewust zijn van het belang van mobiele veiligheid. Lees over de ontwikkeling van een flexibele langetermijnstrategie voor veilig gebruik van mobiele apparatuur, applicaties en inhoud.

Next

Alles een stuk eenvoudiger met SAP Service and Support

Zorg ervoor dat uw SAP oplossingen eenvoudig en naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie – met hulp van SAP Service and Support. Onze ruim 30.000 consultants beschikken over een schat aan productkennis, technologische expertise en ervaring in 25 verschillende branches. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om zeer complexe en riskante scenario's aan te pakken.

Next

De overheid in de spotlight bij SAPPHIRE NOW

Kijk het beste van SAPPHIRE NOW terug, maak kennis met oplossingen voor actuele thema's en ontdek nieuwe manieren om meer eenvoud te brengen in uw organisatie. Bekijk de sessies en ontdek nieuwe manieren om het maximaleuit uw investering in SAP te halen.

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw organisatie. Ons complete aanbod van softwaretrainingen, cursussen en certificeringen helpen u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top