Skip to Content
Contact

Volledig gericht op de klant met onze verzekeringssoftware

Voorzie in de behoeften van de klant die altijd online is. De software van SAP voor de verzekeringsbranche zorgt daarvoor. Onze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologie. Zo kunt u uw claimbeheer stroomlijnen, uw polisbeheer vereenvoudigen en de compliance en het risicobeheer effectief beheersen. Versnel de productontwikkeling en gebruik geavanceerde CRM-functionaliteit voor de verzekeringsbranche om de omzet te vergroten en marketinginspanningen te optimaliseren.

Lees meer over onze verzekeringssoftware
Previous

SAP Claims Management

Ontdek hoe deze flexibele oplossing voor claimmanagement het makkelijker maakt om zaken toe te wijzen, zelfs als de resourcepool verandert. Zo loopt u minder risico terwijl uw klanttevredenheid stijgt.

Hoe klantgericht bent u?

11%* van de financiële dienstverleners heeft een compleet beeld van de klant en kan deze klant een consistente omnichannel ervaring bieden voor al hun producten. Hoe presteert uw organisatie op dit vlak?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Het effect van de cloud op financiële dienstverlening

Ontdek waarom banken en verzekeringsmaatschappijen in regionale markten op grote schaal cloudtechnologieën toepassen. En lees hoe ze die technologieën gebruiken. In dit Ovum-rapport worden de resultaten van een enquête onder 400 CIO's van financiële instellingen samengevat.

Verzekeren in een tijd van customer intimacy

Ontdek hoe aansprakelijkheids- en schadeverzekeraars over de hele wereld digitale technologieën als big data-analyses en het Internet of Things gebruiken om de consument centraal te stellen. Lees dit rapport van de Economist Intelligence Unit (EIU) voor meer informatie.

Samenwerking tussen finance en risicobeheer

Vooruitstrevende verzekeringsmaatschappijen zoeken actief de samenwerking op met finance. Hoe ze dat kunnen realiseren? Dat leest u in dit rapport van IDC Financial Insights, dat gebaseerd is op een wereldwijd onderzoek onder professionals in finance en de verzekeringswereld.

Next

Ontdek de verfrissende ideeën van experts uit de verzekeringsbranche

Previous

Kunnen grote verzekeraars innoveren zoals start-ups dat doen? Ja. Als ze erin slagen het grote corporate immuunsysteem te omzeilen.

Er bestaat geen twijfel over dat de verzekeringsbranche klaar is voor nieuwe, grote ideeën. De vraag is, wie erin slaagt om dat ene "game changing"-idee te introduceren in een markt die staat te springen om de klant meer centraal te stellen.

Samenwerking en het Internet of Things: hoe verzekeringsmaatschappijen succesvol zijn in een netwerkeconomie


Het Internet of Things (IoT) biedt ongekende mogelijkheden voor de verzekeringsbranche. Het is vandaag de dag mogelijk om voertuigen aan het IoT te koppelen en sensordata te verzamelen over het rijgedrag, de locatie en de voertuigstatus, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Laatste update over SAPPHIRE NOW: digitale transformatie en de toekomst van de verzekeringsbranche


De stands zijn afgebroken, Coldplay heeft de drums weer ingepakt en bezoekers van over de hele wereld zijn weer thuis. Zij lopen waarschijnlijk over van de nieuwe ideeën die ze tijdens SAPPHIRE NOW hebben opgedaan. Hier volgt een laatste samenvatting van de boeiende SAPPHIRE sessies voor de verzekeringsbranche.

Next

Bent u klaar voor 'de mobiele polishouder'?

Ontdek hoe mobiele technologieën ervoor zorgen dat er nieuwe relaties ontstaan tussen verzekeraars en polishouders. In deze infographic ziet u hoe mobiele apps en data het mogelijk maken voor verzekeringsmaatschappijen om on-demand gepersonaliseerde diensten aan te bieden, wat leidt tot minder risico's en verliezen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden u proactieve ondersteuning, zodat u de continuïteit van uw organisatie zekerstelt terwijl u migreert naar toonaangevende technologie

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top