Skip to Content
Contact

Met onze software voor de verzekeringsbranche kunt zich helemaal op de klant richten

Voorzie in de behoeften van de klant die altijd online is. De software van SAP voor de verzekeringsbranche zorgt daarvoor. Onze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologie. Zo kunt u uw claimbeheer stroomlijnen, uw polisbeheer vereenvoudigen en de compliance en het risicobeheer effectief beheersen. Versnel de productontwikkeling en gebruik geavanceerde CRM-functionaliteit voor de verzekeringsbranche om de omzet te vergroten en marketinginspanningen te optimaliseren.

Lees meer over onze verzekeringssoftware
Previous

Demo: SAP Insurance Analyzer

Bekijk een korte demo van SAP Insurance Analyzer: geïntegreerde software voor finance en risicobeheer voor verzekeraars. Ontdek hoe de oplossing u helpt om financiële overzichten en solvabiliteitskapitaal in realtime te berekenen, te analyseren en te bewaken.

Hoe klantgericht bent u?

11%* van de financiële dienstverleners heeft een compleet beeld van de klant en kan deze klant een consistente omnichannel ervaring bieden voor al hun producten. Hoe presteert uw organisatie op dit vlak?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Het effect van de cloud op financiële dienstverlening

Ontdek waarom banken en verzekeringsmaatschappijen in regionale markten op grote schaal cloudtechnologieën toepassen. En lees hoe ze die technologieën gebruiken. In dit Ovum-rapport worden de resultaten van een enquête onder 400 CIO's van financiële instellingen samengevat.

Verzekeren in het digitale tijdperk

Ontdek hoe aansprakelijkheids- en schadeverzekeraars over de hele wereld digitale technologieën als big data-analyses en het Internet of Things gebruiken om de consument centraal te stellen. Lees dit rapport van de Economist Intelligence Unit (EIU) voor meer informatie.

Samenwerking tussen finance en risicobeheer

Vooruitstrevende verzekeringsmaatschappijen zoeken actief de samenwerking op met finance. Hoe ze dat kunnen realiseren? Dat leest u in dit rapport van IDC Financial Insights, dat gebaseerd is op een wereldwijd onderzoek onder professionals in finance en de verzekeringswereld.

Next

Ontdek de verfrissende ideeën van experts uit de verzekeringsbranche

Previous

Vier manieren voor digitaal succes

Big data, mobile en het Internet of Things zijn de belangrijkste trends waardoor verzekeraars een digitale weg inslaan. Maar digitaal succes hangt van méér af dan alleen de allernieuwste ontwikkelingen of een nieuwe titel. Het gaat niet alleen om marketing of sales.

Tijd om het digitale tijdperk te omarmen

Technologie, data en analyse zijn hot topics binnen elke branche. Maar de verzekeringsbranche is erg terughoudend om deze innovaties te omarmen en toe te passen binnen haar processen en activiteiten. 

De evolutie van verzekeringsmarkten: moderniseren of verliezen: witboek van Ovum

De komende jaren vinden er grote veranderingen plaats in demografie, economische macht, wetgeving en technologieën. Dit zorgt voor een aanzienlijke herstructurering van de wereldwijde verzekeringsbranche. De vraag is: hoe overleven verzekeraars en blijven zij succesvol in deze nieuwe wereld? 

Next
Previous

Bent u klaar voor 'de mobiele polishouder'?

Ontdek hoe mobiele technologieën ervoor zorgen dat er nieuwe relaties ontstaan tussen verzekeraars en polishouders. In deze infographic ziet u hoe mobiele apps en data het mogelijk maken voor verzekeringsmaatschappijen om on-demand gepersonaliseerde diensten aan te bieden, wat leidt tot minder risico's en verliezen .

Verzekeren in de mobiele wereld. Hoe ziet dat eruit?

Volgens twee internationale onderzoeken van de Economist Intelligence Unit communiceert 64% van de consumenten hoogstens één keer per half jaar met de verzekeraar (maar meestal minder vaak). Lees in dit rapport hoe mobiele kanalen het voor verzekeraars en polishouders makkelijker maken contact te houden.

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Run simple met SAP Service and Support

Zorg er met SAP Service and Support voor dat uw SAP oplossingen op een eenvoudige en naadloze manier in uw zakelijke behoeften voorzien. Onze ruim 30.000 consultants beschikken over een ongeëvenaarde productkennis, technologische expertise en ervaring voor 25 verschillende branches.

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen op de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om zeer complexe en riskante scenario's aan te pakken.

Next
Back to top