Skip to Content
Contact

Leg de lat hoog met software voor het hoger onderwijs

Zorg voor ongekende prestaties met de allerbeste software voor hoger onderwijs en onderzoeksinstituten. Geef uw internationale reputatie en waardering een nieuwe impuls met onderzoek van het hoogste niveau, beter presterende studenten en intelligenter financieel beheer. Stimuleer leren en leiderschap door extra financiële armslag, veiliger onderzoek en een beter beheer en betere analyse van intellectueel eigendom.

Meer weten?

Onze klanten aan het woord...

Previous

SAP HANA voor het onderwijs

Ontdek hier hoe een van de grootste universiteiten van de wereld gebruikt maakt van SAP HANA.

openSAP online cursussen

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

Hoe de juiste informatie voor beter en efficiënter onderwijs kan zorgen

Op 4 maart vindt bij SAP Nederland het Education Event plaats. Deze dag zal helemaal in het teken staan van innovatief gebruik van informatie om onderwijs beter en efficiënter te maken.

Next

De meest actuele thema's in hoger onderwijs en onderzoek

Previous

SAP Fiori - een frisse blik op het leven op de campus!

Maak kennis met 25 eenvoudig te gebruiken applicaties voor de meest voorkomende ERP-transacties.

Het bedrijfsmodel voor de universiteit van de toekomst

Leer alles over de dynamiek van geavanceerde leermodellen en superieure serviceverlening.

Wie zijn de managers van morgen?

Kom meer te weten over het belang en de waarde van interactie op de campus en interpersoonlijk leren.

 

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden proactieve ondersteuning en waarborgen de continuïteit van uw organisatie, terwijl u migreert naar toonaangevende technologie 

Next
Back to top