Skip to Content
Contact

Lever hoogstaande zorg met onze IT-software voor zorginstellingen

Lever persoonlijke, kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige zorg met IT-software van SAP voor zorginstellingen. Bij onze oplossingen is aan alle aspecten van de zorgverlening gedacht, van analyse voor de zorg en elektronische medische dossiers (EMR) tot uitwisseling van gezondheidsgegevens (Health Information Exchange, HIE) en nog veel meer.

Meer weten?
Previous

De strategie van SAP voor de gezondheidszorg

Innovaties van SAP helpen zorgprofessionals over te stappen naar de cloud zodat zij hoogwaardige zorg kunnen bieden op basis van realtime informatie.

Kunt u de concurrentie aan?

26%* van alle zorgverleners heeft geen toegang tot de juiste informatie op het juiste moment. In die gevallen ontbreekt dus de basis voor verantwoorde besluitvorming, analyse, planning en prognose. Hoe staat uw bedrijf ervoor? 

Next
Previous

Big Data en analyse in de zorgsector

Lees deze business case voor het gebruik van tools voor Big Data en analyse in de gezondheidszorg die bijdragen aan het leveren van de allerbeste zorg. En ontdek de essentiële rol daarvan bij operationalisering en beheer van hoogwaardige zorg in ziekenhuizen.

Workforce 2020 voor de gezondheidszorg

Volgens een recent onderzoek van Oxford Economics krijgt 48% van alle medewerkers in de gezondheidszorg uitvoerige training in technologie die op maat gemaakt is voor de werkvloer, terwijl maar 32% daadwerkelijk toegang heeft tot de nieuwste technologie.* Kijk ook naar de andere belangrijke HR-bevindingen voor de zorgindustrie.

3 ontwikkelingen voor sensoren die ons leven veraangenamen

Sensoren zijn de voelsprieten van de digital economy. Ze genereren data uit de wereld om ons heen. Intelligente systemen zetten die data om in bruikbare informatie, hapklare antwoorden, advies of zelfs voorspellingen. Deze 3 ontwikkelingen brengen het fenomeen naar een nieuw level.

Next

De belangrijkste thema's op het gebied van gezondheidszorg

Previous

Word lid van de SAP community voor de zorg

Ontdek ons aanbod voor gebruikers van SAP for Healthcare, waaronder best practices, video's, e-learning, how-to-processen, forums en meer.

Megatrends: medicijn voor een chronische ziekte?

Een chronische ziekte is een blijvende, niet te genezen aandoening. Lees waarom alles draait om preventie - en dus om betrokkenheid van de patiënten.

De moderne zorg: Big Data
als redder in nood

Gezondheidszorg is nog altijd gebaseerd op een in feite achterhaald model van service-voor-een-vast-tarief en vergoeding voor geleverde diensten. Is die situatie te redden door Big Data?

Next
Previous

Zorgsector in beweging: nieuwe resultaten en patiëntervaringen

Ontdek hoe mobiele technologieën patiënten en consumenten helpen - in de kliniek, thuis en onderweg.

Mobiliteit zorgt voor een ware transformatie in de zorgsector

Ontdek waarom 50% van alle managers in de publieke en private zorgsector voorspelt dat mobiele technologie niet alleen kosten zal besparen, maar patiënten ook in staat zal stellen proactief in hun eigen zorg te participeren.

Lunet Zorg: overzicht in de Cloud

Lunet zorg stond voor een grote uitdaging. De software waar ze mee werkte, ondersteunde die nieuwe manier van werken niet optimaal. Daarom startte Lunet zorg een selectietraject voor een nieuw Elektronisch Cliënten Dossier.
Next

Zet Big Data om in kansen met SAP Service and Support

De gezondheidsbranche heeft te maken met ongekende veranderingen en er zijn veel obstakels op het pad naar optimale zorg.  Nieuwe regelgeving en vergoedingsmodellen zorgen er samen met hogere verwachtingen van de patiënt voor dat ook uw organisatie zich zal moeten aanpassen om voorop te blijven lopen in kwalitatief hoogwaardige zorg.

De nieuwe zorgconsument is goed geïnformeerd, digitaal actief en meer bezig met zijn eigen gezondheid. Ook al is de focus op de klant een topprioriteit voor zorginstellingen, er is een nieuwe manier van denken nodig waarin de patiënt wordt gezien als zorgconsument. SAP Service and Support voorziet in expertise en ondersteuning op het gebied van Big Data om oplossingen te ontwikkelen die Big Data omzetten in informatie die u in staat stelt betere besluiten te nemen.

Onze services omvatten ook een beoordeling die u helpt om te visualiseren hoe uw organisatie eruit zou kunnen zien en wat uw volgende stap wordt. We bieden u een oplossing op maat die aansluit bij uw specifieke organisatiedoelstellingen.  SAP Service and Support helpt u uw eigen kracht te ontdekken en te gebruiken. Wij ontwerpen een eenvoudig traject naar versnelde innovatie en controle over het Big Data-dilemma. Wij helpen u het maximale uit de oplossing te halen door ervoor te zorgen dat deze volledig worden geaccepteerd, ondersteund en gebruikt. 

Previous

Betere levering van hoogwaardige zorg dankzij realtime beschikbaarheid van relevante gegevens ter plaatse.

Betere operationele efficiëntie door Big Data-beheer voor optimale patiëntenzorg

Snellere implementatie met de exclusieve best practices en experts van SAP

Next

SAP Training & Education

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top