Skip to Content
Contact

Transformeer uw zorg met onze software voor de zorgsector

Lever gepersonaliseerde en kosteneffectieve zorg met SAP's software voor de zorgsector. Bij onze oplossingen is aan alle aspecten van de zorgverlening gedacht, van analytics en elektronische patiëntendossiers (EPD) tot de uitwisseling van zorggegevens (HIE) en nog veel meer. Profiteer van deze toonaangevende technologie om doelmatige informatiesystemen in te richten, evidence-based zorg te verlenen en de algehele patiëntervaring te verbeteren.  

Lees meer over onze software voor de zorg
Previous

De toekomst van de zorg is simpel

Veel zorgverleners vinden het moeilijk om zich aan te passen aan patiënten van wie de behoeften steeds veranderen en die steeds meer een rol willen spelen in hun eigen zorg. Ontdek hoe geavanceerde analytics en een vereenvoudigd realtime IT-platform daarbij kunnen helpen.

Kan uw zorginstelling de concurrentie aan?

26% van alle zorgverleners beschikt niet op het juiste moment over de juiste informatie. Daardoor ontbreekt de basis voor beslissingen, analyses, planningen en prognoses.** Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Workforce 2020 voor de gezondheidszorg

Hoe ziet de arbeidsmarkt er in 2020 uit? En hoe kunnen zorginstellingen en hun IT-afdelingen zich hierop voorbereiden? Oxford Economics heeft hiernaar een onderzoek uitgevoerd onder 2700 directeuren en 2700 werknemers van organisaties in 27 landen. Wij vatten de conclusies hier voor u samen.

Rapport: zorg wordt persoonlijk

In nieuw onderzoek van Oxford Economics is gekeken naar de voordelen en uitdagingen die individuele behandelingen met zich meebrengen. Lees het rapport en ontdek waarom 68% van de ondervraagde zorginstellingen wereldwijd aangeeft dat gepersonaliseerde zorg een positieve uitwerking heeft op hun patiënten. 

Next
Previous

Big data in de zorg

Hoe komt MemorialCare als zorginstelling tot nieuwe best practices voor evidence-based patiëntenzorg? Bloomberg Businessweek legt uit hoe de organisatie enorme hoeveelheden data verzamelt en vervolgens snel verwerkt en analyseert in een dedicated portal voor BI en analytics. 

Realtime analytics voor big data in de zorg

Ontdek hoe u de zorg verbetert, de kosten terugdringt en medische doorbraken mogelijk maakt. De realtime tools voor analytics van SAP helpen u om big data succesvol in te zetten: van elektronische patiëntendossiers en research tot verzekeringsclaims en sociale media. 

Next

De frisse blik van experts in de zorgsector

Previous

Specialisten bundelen krachten om kanker met technologie te bestrijden

Maak kennis met het CancerLinQ-platform van de American Society of Clinical Oncology, een door co-innovatie met SAP tot stand gekomen initiatief waarbij technologie wordt ingezet om kanker te bestrijden. 

Video's: "SAP Healthcare: A Check-Up"

Maak in deze SAP TV serie kennis met de technologieën, samenwerkingsverbanden en mensen die een rol spelen in het voorhoedegevecht tegen ziekte en letsel. 

De link tussen zorg-IT en patiëntenzorg

Welk effect heeft IT op de zorg en welke rol speelt SAP hierin? Deze infographic helpt u de link te leggen tussen big data, de cloud en mobiele apparaten.

Next
Previous

Ontwikkelingen in de zorg: apps en sensoren

Er zijn wereldwijd al meer dan 40.000 mobiele gezondheidsapps in gebruik die patiënten een beter leven bezorgen. Ontdek welk effect mobiele oplossingen nu al op de zorg hebben en hoe sensoren en big data de toekomst van de sector bepalen.

De business case voor big data

Ontdek welke cruciale rol big data en analytics spelen bij de operationele inrichting en het beheer van financieel afgewogen kwaliteitszorg in ziekenhuizen. Lees hoe realtime informatie die door geavanceerde technologieën wordt gegenereerd organisaties helpt om te gaan met nieuwe betaalmodellen en complexere wet- en regelgeving.

Next

Digitaal op weg naar een betere gezondheid

De mondigheid van de patiënt heeft drastische gevolgen voor de zorg en life sciences. We verwachten tegenwoordig dat zorgverleners op een persoonlijke manier precieze diagnoses stellen en zonder geldverspilling ziekten bestrijden. 

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden proactieve ondersteuning en waarborgen de continuïteit van uw organisatie, terwijl u migreert naar toonaangevende technologie 

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top