Skip to Content
Contact

Bied de producten aan waar consumenten naar verlangen

SAP heeft unieke oplossingen voor de CPG (verpakte consumentengoederen)-branche. Daarmee kunt u alle aspecten van uw bedrijfsvoering - van productontwikkeling tot retail - afstemmen op de behoeften van de moderne consument. Onze software helpt u om de klantvraag naar innovatieve consumentengoederen en -producten in te schatten, te plannen en te beheren en daarbij de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende consument te overtreffen.

Bekijk een overzicht van SAP for Consumer Products
Previous

Zet consumentendata om in bruikbare inzichten

Wat weerhoudt producenten van consumentengoederen ervan om het gebruik van klantinformatie naar een hoger niveau te brengen? In deze video ziet u hoe bedrijven nu kunnen realiseren wat ooit te ambitieus of te duur was. 

14%
kortere voorraadtermijn*

Producenten van consumentengoederen die voorraadprognoses uitvoeren voor verschillende combinaties van verhandelbare eenheden en locaties, hebben een kortere voorraadtermijn dan bedrijven die dit niet doen. Dat scheelt maar liefst 14%. Hoe gaat dat bij uw bedrijf?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Breng trendy producten sneller op de markt

Verkort de time-to-market van producten waar klanten naar verlangen, en biedt deze producten aan waar en wanneer de consument dat wil. Ontdek hoe de oplossingen van SAP voor consumentengoederen u helpen om sneller te reageren op de dynamische vraag van uw klanten, terwijl u uw investeringen op het gebied van promotie en brand management optimaliseert.

Aanpassing aan veranderend consumentengedrag

De klant heeft meer informatie en keuze uit meer touchpoints en opties dan ooit tevoren. Met die nieuwe keuzevrijheid zit de klant aan het roer tijdens het gehele winkelproces en dat betekent uiteindelijk een totale verandering van de manier van winkelen. Hoe kunt u uw onderneming hierop aanpassen?

Next

Ontdek de verfrissende ideeën van experts op het gebied van verpakte consumentengoederen

Previous

Trade management: SAP's revolutionaire uitbreidingen maken indruk

Het beheer van handelspromoties (trade promotions) is nog altijd zeer belangrijk voor producenten van consumentengoederen. Gemiddeld besteden bedrijven in deze branche twintig procent van hun totale opbrengst aan handel.

 

Oktoberfest in het digitale tijdperk: bestaat het risico dat u aan de klant te ver voorbijstreeft?

Tegenwoordig vinden er overal Oktoberfesten plaats, dicht bij Duitsland, waar het feest zijn oorsprong heeft, maar ook ver daarbuiten. Dat zette me aan het denken over hoe moderne toeleveringsketens zich hebben ontwikkeld door in te spelen op de seizoenen, zoals in dit geval voor de bierfans. 

In deze wereld waarin sociaal bewustzijn zo belangrijk is, begint merkintegriteit met een hoger doel

De klant van vandaag heeft een groot sociaal bewustzijn en is op zoek naar merken met een hoger doel. Onderzoek toont aan dat de meeste consumenten kiezen voor een merk met maatschappelijk belang. 

 

Next
Previous

Wat doet SAP voor de CPG-industrie? Volgt ons op Twitter

Volg het laatste nieuws, ontdek de nieuwste inzichten en maak kennis met CPG-software op het gebied van productontwikkeling, productie, toeleveringsketen en marketing.

Word lid van de LinkedIn-groep 'SAP Consumer Products'

Word lid van onze LinkedIn-groep en praat met andere CPG-professionals om nieuwe inzichten en mogelijkheden te ontdekken.

 

 

Bezoek onze consumentengoederencommunity

Bezoek onze community en praat mee over ontwikkelingen in de CPG-branche. U kunt ook deelnemen aan online fora of u verdiepen in de inzichten van branche-experts.

Next

Consumentengoederen in de schijnwerpers op SAPPHIRE NOW

Bekijk de hoogtepunten van SAPPHIRE NOW 2015, ontdek hoe u het maximale uit uw SAP oplossingen haalt en ontdek oplossingen voor de grootste, meest dringende uitdagingen binnen de verpakte consumentengoederenbranche van dit moment. Bekijk keynotes, interviews en andere programmaonderdelen waarin de nieuwste trends en de meest actuele onderwerpen werden besproken.

Run simple met SAP Service and Support

Zorg ervoor dat uw SAP oplossingen eenvoudig en naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie – met hulp van SAP Service and Support. Onze ruim 30.000 consultants beschikken over een schat aan productkennis, technologische expertise en ervaring in 25 verschillende branches. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een innovatietraject dat is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen.

Gebruik best practices, hoogwaardige technologieën en innovatieversnellers om het maximale uit  uw oplossing te halen.

Werk nauw samen met SAP om complexe en risicovolle situaties te het hoofd te bieden.

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top