Skip to Content
Contact

Financiële diensten: vergroot marges met SAP Banking Software

Haal de flexibiliteit in huis die u nodig heeft om aan de veranderende verwachtingen, demografie en vraag van klanten te blijven voldoen. De software van SAP voor banken en financiële instellingen maakt het mogelijk. Vergroot de winstmarges via alle kanalen en pak de uitdagingen van dit moment, zoals grotere kapitaalvereisten, strengere regelgeving en de verschuiving in digitaal bankieren moeiteloos aan met een reeks ongeëvenaarde banksystemen en -technologieën.

Hoe mobiele technologie het bankwezen transformeert

     

Previous

Ervaar realtime bankieren in de cloud

Bent u op zoek naar SAP bankoplossingen die de kracht van in-memory technologie combineren met de eenvoud van de cloud? Deze innovatieve applicaties van SAP ondersteunen alles: van omnichannel bankieren en CRM tot risicobeheer en compliance.

Hoe klantgericht is uw bank?

Het is moeilijk om uw klanten een consistente beleving te bieden. Financiële instellingen die er niet in slagen de interacties met hun klanten te coördineren en te personaliseren, lopen het risico dat concurrenten hen overtroeven. Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Banking: Digital Transformation

Klaar voor de toekomst? Lees over Digital Banking Strategies en profiteer van realtime klantinzicht.

 

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

   

Previous

SAP genoemd als een leider in Retail Core Banking

Ontdek waarom SAP als marktleider wordt aangewezen op het gebied van belangrijke banking-systemen. De Gartners Magic Quadrant for International Retail Core Banking beoordeelt IT-aanbieders op basis van de oplossingen die ze retailbanken bieden op het gebied van financieel transactiemanagement. SAP staat bovenaan op het gebied van klantenservice.

Klaar voor de digitale wereld?

Lees over de uitdagingen waar banken momenteel mee te maken hebben ... en hoe u deze kunt aanpakken. Het rapport van IDC gaat in op de digitale transformatie en heeft onderzocht of EMEA banken klaar zijn om te veranderen naar een digitale industrie.

Next

Ontdek de verfrissende inzichten van experts uit het bankwezen

Previous

De invloed van technologie op de CFO

Technologie heeft een enorme impact op de rol die CFO's vervullen binnen een organisatie. Daardoor veranderen ook de verwachtingen die organisaties hebben van de CFO. Arlen Shenkman, CFO van SAP Noord-Amerika, vertelt hoe belangrijk het is voor CFO's om technologie te omarmen en zo meerwaarde te genereren.

Architectuurnetwerk voor de bankingbranche

Word lid van een community speciaal voor experts uit het bankwezen en profiteer van interessante webinars, rapporten en evenementen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek de community 'SAP for Banking'

Ontdek hoe u de belangrijkste bankingsystemen kunt optimaliseren en hoe u de prestaties kunt verbeteren met discussies, blogposts, rapporten en andere middelen.

Next
Previous

Het nieuwe bankieren in een digitale wereld

Steeds meer consumenten gebruiken mobiele apps om hun rekeningsaldo te controleren en betalingen te verrichten. Ontdek hoe u precies kunt inspelen op de behoeften van uw klanten, waar ze zich ook bevinden. De nieuwste digitale bankierentechnologie maakt het mogelijk om de meerwaarde van uw dienstverlening te vergroten.

Klaar voor de digitale wereld?

'How ready are European banks for a digital world?' Het onderzoek van SAP en IDC geeft inzicht in deze interessante vraagstelling. Belangrijke punten die zijn meegenomen: hoe reageren banken op de digitale transformatie en wat moet er gebeuren om gepersonaliseerde service te verlenen? Bekijk de video waarin SAP en IDC de resultaten van het onderzoek bespreken. 

Next

Digitaal bankieren is volwassen geworden

De juiste digitale bankiertechnologie helpt u niet alleen te voorzien in de huidige behoeften van uw klanten. U kunt er zelfs hun toekomstige behoeften mee inschatten. Ontdek hoe de technologie van SAP het mogelijk maakt om uw klanten realtime gepersonaliseerde diensten te leveren, via alle digitale en fysieke kanalen.

Lees meer over digitaal bankieren

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Ontdek nieuwe markten en realiseer groei, samen met een betrouwbare adviseur die weet waar u behoefte aan heeft

Haal de maximale waarde uit uw SAP investering en maak een heldere digitale roadmap naar adoptie

Wij bieden proactieve ondersteuning en waarborgen de continuïteit van uw organisatie, terwijl u migreert naar toonaangevende technologie 

Next
Back to top