Skip to Content
Contact

Financiële diensten: vergroot marges met SAP Banking Software

Haal de flexibiliteit in huis die u nodig heeft om aan de veranderende verwachtingen, demografie en vraag van klanten te blijven voldoen. De software van SAP voor banken en financiële instellingen maakt het mogelijk. Vergroot de winstmarges via alle kanalen en pak de uitdagingen van dit moment, zoals grotere kapitaalvereisten, strengere regelgeving en de verschuiving in digitaal bankieren moeiteloos aan met een reeks ongeëvenaarde banksystemen en -technologieën.

Hoe mobiele technologie het bankwezen transformeert

     

Previous

Ervaar realtime bankieren in de cloud

Bent u op zoek naar SAP bankoplossingen die de kracht van in-memory technologie combineren met de eenvoud van de cloud? Deze innovatieve applicaties van SAP ondersteunen alles: van omnichannel bankieren en CRM tot risicobeheer en compliance.

Hoe klantgericht is uw bank?

Het is moeilijk om uw klanten een consistente beleving te bieden. Financiële instellingen die er niet in slagen de interacties met hun klanten te coördineren en te personaliseren, lopen het risico dat concurrenten hen overtroeven. Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

SAP Financial Services Forum

Bekijk de hoogtepunten van het vijfde Annual Financial Services Forum.

De video's en presentaties zijn vanaf heden op verzoek beschikbaar.

 

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

   

Previous

SAP genoemd als een leider in Retail Core Banking

Ontdek waarom SAP als marktleider wordt aangewezen op het gebied van belangrijke banking-systemen. De Gartners Magic Quadrant for International Retail Core Banking beoordeelt IT-aanbieders op basis van de oplossingen die ze retailbanken bieden op het gebied van financieel transactiemanagement. SAP staat bovenaan op het gebied van klantenservice.

Risico en finance op elkaar afstemmen

Lees over de uitdagingen waar banken momenteel mee te maken hebben ... en hoe u deze kunt aanpakken. Het rapport van Chartis Research gaat in op de groeiende vraag naar een integratie van finance en risicobeheer. Er wordt ook gesproken over een nieuwe bankiertechnologie die financiële instellingen zal helpen te floreren in de digitale toekomst.

Next

Ontdek de verfrissende inzichten van experts uit het bankwezen

Previous

De invloed van technologie op de CFO

Technologie heeft een enorme impact op de rol die CFO's vervullen binnen een organisatie. Daardoor veranderen ook de verwachtingen die organisaties hebben van de CFO. Arlen Shenkman, CFO van SAP Noord-Amerika, vertelt hoe belangrijk het is voor CFO's om technologie te omarmen en zo meerwaarde te genereren.

Architectuurnetwerk voor de bankingbranche

Word lid van een community speciaal voor experts uit het bankwezen en profiteer van interessante webinars, rapporten en evenementen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek de community 'SAP for Banking'

Ontdek hoe u de belangrijkste bankingsystemen kunt optimaliseren en hoe u de prestaties kunt verbeteren met discussies, blogposts, rapporten en andere middelen.

Next
Previous

Het nieuwe bankieren in een digitale wereld

Steeds meer consumenten gebruiken mobiele apps om hun rekeningsaldo te controleren en betalingen te verrichten. Ontdek hoe u precies kunt inspelen op de behoeften van uw klanten, waar ze zich ook bevinden. De nieuwste digitale bankierentechnologie maakt het mogelijk om de meerwaarde van uw dienstverlening te vergroten.

De toekomst van mobiel bankieren is aangebroken

Nieuwe technologieën, zoals mobiele applicaties, hebben de manier waarop de wereld bankiert ingrijpend veranderd. Lees in dit rapport over de snelle opkomst van het digitale bankieren en over de ingrijpende gevolgen die dit heeft gehad op de financiële dienstensector nu klanten persoonlijke diensten op elk apparaat verwachten. Lees het rapport van de Economist.

Next

Digitaal bankieren is volwassen geworden

De juiste digitale bankiertechnologie helpt u niet alleen te voorzien in de huidige behoeften van uw klanten. U kunt er zelfs hun toekomstige behoeften mee inschatten. Ontdek hoe de technologie van SAP het mogelijk maakt om uw klanten realtime gepersonaliseerde diensten te leveren, via alle digitale en fysieke kanalen.

Lees meer over digitaal bankieren

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Haal het maximale uit uw bankiersoftware met SAP Service and Support

De bank van morgen houdt zich bezig met een breed scala aan activiteiten, zoals cloudbased apps voor mobiel bankieren, omnichannel klantcommunicatie, realtime beheer van liquiditeitsrisico's en big data analyses. Financiële instellingen die succesvol willen zijn in een markt die concurrerend is en snel verandert, hebben oplossingen nodig die gebruikmaken van de nieuwste technologie. NIeuwe kanalen en producten zijn nodig om steeds beter geïnformeerde klanten aan te trekken - tegelijkertijd moeten banken risico's minimaliseren en voldoen aan de allerstrengste wet- en regelgeving.

Met SAP Service and Support profiteert u maximaal van uw oplossing voor financiële dienstverlening. U kunt terugvallen op meer dan 30.000 gecertificeerde consultants en op 40 jaar ervaring. Wij helpen honderdduizenden klanten en doen dat heel graag. Het is voor u de gemakkelijkste manier om cruciale zakelijke doelen te bereiken met onze totaaloplossingen, en de concurrentie het nakijken te geven.

SAP Service and Support kan ook uw bedrijf helpen:

Previous

Kies het juiste technologietraject voor uw bedrijf: werk de verschillende scenario's uit die meerwaarde bieden en definieer uw IT-roadmap.

Breng nieuwe bankierproducten en -diensten snel op de markt door uw aanbod af te stemmen op de veranderende behoeften van uw klanten.

Kies voor één flexibel bankierplatform in plaats van uw bestaande, complexe systemen.

Vergroot de operationele efficiency om overal in uw organisatie de productiviteit en de marges te stimuleren.

Next
Back to top