Skip to Content
Contact

Cloud computing

Eenvoudige bedrijfsvoering met SAP in the cloud - innovatie in een professioneel tempo

SAP biedt een  compleet portfolio van cloudoplossingen die uw organisatie helpen direct te profiteren van de nieuwste en meest innovatieve applicaties en software die u nodig heeft voor een moderne, flexibele bedrijfsvoering. Of u nu behoefte heeft aan toegang tot de nieuwste SaaS-bedrijfsapplicatie of primair geïnteresseerd bent in een betrouwbaar platform voor ontwikkeling en gebruik van speciale applicaties: met de cloudoplossingen van SAP vindt u altijd wat u zoekt. En, minstens zo belangrijk, met SAP krijgt u de flexibiliteit om de cloud te gebruiken zoals u dat wilt.

Top 3 voordelen van cloud maturity

Dit omvangrijke onderzoek bevestigt dat bedrijven die de focus leggen op cloud, betere resultaten halen door innovatie eenvoudiger te maken, bedrijfsafdelingen directere controle te geven en interne processen te verbeteren. Lees er meer over.

Ontdek de oplossingen van SAP op het gebied van cloud computing


Of u nu op zoek bent naar een cloudplatform, SaaS-applicaties of een privé- of publieke cloud – hier bent u aan het juiste adres. SAP biedt een volledig assortiment oplossingen op basis van cloud computing waar u snel mee aan de slag kunt.

SAP S/4HANA, cloudeditie

SAP introduceert de cloudeditie van SAP S/4HANA om organisaties te helpen een brede digitale bedrijfstransformatie te realiseren met het gemak en de eenvoud van de cloud.

Previous

De kracht van bedrijfsnetwerken

Bedrijfsnetwerken in de cloud verbinden medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Ontdek de kracht van bedrijfsnetwerken – en de voordelen van met elkaar verbonden technologieën.  

1,8 miljoen bedrijven, met elkaar verbonden

Ariba is het grootste mondiale open-trading netwerk ter wereld. Het wordt gebruikt door bijna 1,8 miljoen bedrijven in 190 landen over de hele wereld. Ontdek hoe kopers en verkopers in de nieuwe digitale economie belangrijke voordelen ondervinden van het gebruik van dit Ariba Network.

Next

Onze klanten aan het woord...

De cloud wordt volwassen - en snel ook

Het ene na het andere onderzoek laat zien dat de cloud momenteel dé motor van verandering in organisaties is. Leidinggevenden over de hele wereld geven cloud een essentiële rol in hun plannen voor de nabije toekomst.

Previous

Social Collaboration is de sleutel tot betere bedrijfsresultaten

Volgens een onderzoek van Forrester Consulting in opdracht van SAP, “The Total Economic Impact of SAP Jam”, heeft de gemiddelde organisatie een potentieel van 516 procent rendement door toepassing van het sociale softwareplatform SAP Jam.

Workforce 2020: het misverstand over millennials

Nu het personeelsbestand van vrijwel alle organisaties steeds meer uit millennials begint te bestaan, wordt er druk gespeculeerd over wat ondernemingen moeten doen om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en behoeften van deze medewerkers. Maar de verschillen tussen millennials en hun oudere collega's zijn niet zo groot als tot voor kort werd aangenomen.

Ga voor digitale transformatie

De digitalisering en de klantvraag ontwikkelen zich razendsnel, waardoor uw verkoopkanalen ook veranderen. Om succesvol te blijven, moet u nieuwe manieren vinden om te innoveren, om concurrentievoordeel te behalen. Lees hoe u uw voordeel kunt doen met de digitale transformatie en hoe u nieuwe mogelijkheden in nieuwe inkomsten kunt omzetten.

Next

De digitale economie

Individuen, bedrijven en verenigingen verbinden en communiceren in realtime met elkaar. Het is een economie die intelligenter en efficiënter is, sneller reageert en het potentieel heeft voor een spectaculaire stijging van productie en toename van economische waarde.

Maak kennis met de actuele thema's rond cloud computing

Previous

Is mobiel de motor achter cloud of is cloud de motor achter mobiel?

Een bedrijf kan tegenwoordig in een paar dagen tijd worden opgezet en de infrastructuur van dat bedrijf kan in seconden worden uitgebreid. Wat is de kracht die daar achter zit? Mobiliteit.

Van IT-complexiteit naar cloudefficiëntie

Kijk hoe cloudoplossingen kleine en middelgrote bedrijven kunnen helpen om processen eenvoudiger en veiliger te maken.

Haalt u een ROI van 516%?

Volgens een onderzoek van Forrester Consulting kan het gebruik van SAP Jam voor een ROI van maar liefst 516% zorgen.

Next

Comfortabel de cloud in met SAP Service and Support

Onze meer dan 30.000 opgeleide en gecertificeerde consultants richten zich op het realiseren van echte totaaloplossingen die het bedrijfsresultaat leveren dat u nodig hebt om concurrerend te blijven. En dankzij de 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten die in SAP Service and Support samenkomt, kunnen wij u helpen de kracht van SAP en Run Simple maximaal te benutten.

Het is mogelijk om de nieuwe SAP technologieën en applicaties razendsnel en probleemloos te implementeren. Het maakt niet uit of het gaat om systemen ter plekke, in de cloud of een combinatie van beide. Het geheim is het hebben van de juiste expertise, ofwel het vermogen om uw bedrijfsbehoeften te vertalen naar een heldere roadmap voor transformatie van uw IT-landschap. Onze services zijn ontwikkeld in directe samenhang met de oplossingen die wij leveren en onze experts zetten in de praktijk bewezen methoden en best practices in om ervoor te zorgen dat uw implementatieproces succesvol verloopt.

Previous

Verminder onzekerheid en risico met co-designed software- en implementatieservices

Versnel het implementatieproces met de exclusieve best practices van SAP

Zorg voor de essentiële integratie en migratie van data, ter plekke en in de cloud

Next

SAP certificering in de cloud

Hoe bewijst u uw deskundigheid op het gebied van SAP Cloud? SAP certificering in de cloud laat zien welke consultants en partners optimaal in staat zijn klanten van SAP te begeleiden naar de toekomst.  En SAP helpt potentiële klanten ook om die consultants en partners online te vinden.

Innovatie, wat is daar voor nodig?

In de wereld van vandaag, waarin alles met alles is verbonden, is inzicht niet langer één enkel lampje dat op een bepaald moment gaat branden. Inzicht is het resultaat van voortdurende betrokkenheid bij medewerkers, klanten en partners.

Back to top