Skip to Content
Contact

Cloud computing

Ontwikkel snel nieuwe applicaties met tools voor agile softwareontwikkeling op een cloudplatform

Implementeer een cloudplatform met tools voor agile softwareontwikkeling waarmee u sneller nieuwe applicaties bouwt en uitrolt. Met SAP oplossingen en ons open platform-as-a-service (PaaS) profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ontwikkel en draai snel nieuwe applicaties, in de cloud of on-premise
  • Bied een veilige ontwikkelomgeving in de cloud
  • Benut de kracht van in-memory computing

Ontdek de oplossingen van SAP op het gebied van cloud computing


Of u nu op zoek bent naar een cloudplatform, SaaS-applicaties of een privé- of publieke cloud – hier bent u aan het juiste adres. SAP biedt een volledig assortiment oplossingen op basis van cloud computing waar u snel mee aan de slag kunt.

Previous

De kracht van bedrijfsnetwerken

Bedrijfsnetwerken in de cloud verbinden medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Ontdek de kracht van bedrijfsnetwerken – en de voordelen van met elkaar verbonden technologieën.  

1,8 miljoen bedrijven, met elkaar verbonden

Ariba is het grootste mondiale open-trading netwerk ter wereld. Het wordt gebruikt door bijna 1,8 miljoen bedrijven in 190 landen over de hele wereld. Ontdek hoe kopers en verkopers in de nieuwe digitale economie belangrijke voordelen ondervinden van het gebruik van dit Ariba netwerk.

Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

SAP S/4HANA, cloudversie

SAP introduceert de cloudeditie van SAP S/4HANA om organisaties te helpen een brede digitale bedrijfstransformatie te realiseren met het gemak en de eenvoud van de cloud.

Top 3 voordelen van cloud maturity

Dit omvangrijke onderzoek bevestigt dat bedrijven die de focus leggen op cloud, betere resultaten halen door innovatie eenvoudiger te maken, bedrijfsafdelingen directere controle te geven en interne processen te verbeteren. Lees er meer over.

De digitale economie

Individuen, bedrijven en verenigingen verbinden en communiceren in realtime met elkaar. Zo ontstaat een nieuwe, digitale economie die meer gebaseerd is op samenwerking. Een economie die intelligenter en efficiënter is, sneller reageert en kan zorgen voor spectaculaire productiestijgingen en toename van economische waarde.

Next

SAP certificering in de cloud

Hoe bewijst u uw deskundigheid op het gebied van SAP Cloud? 'SAP Certification in the Cloud' laat zien welke consultants en partners het best in staat zijn SAP klanten te begeleiden naar de toekomst. En SAP zorgt er zelfs voor dat potentiële klanten die consultants en partners online kunnen vinden.

Previous

Workforce 2020: het misverstand over millennials

Nu het personeelsbestand van vrijwel alle organisaties steeds meer uit millennials begint te bestaan, wordt er druk gespeculeerd over wat ondernemingen moeten doen om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en behoeften van deze medewerkers. Maar de verschillen tussen millennials en hun oudere collega's zijn niet zo groot als tot voor kort werd aangenomen.

Ga voor digitale transformatie

De digitalisering en de klantvraag ontwikkelen zich razendsnel, waardoor uw verkoopkanalen ook veranderen. Om succesvol te blijven, moet u nieuwe manieren vinden om te innoveren, om concurrentievoordeel te behalen. Lees hoe u uw voordeel kunt doen met de digitale transformatie en hoe u nieuwe mogelijkheden in nieuwe inkomsten kunt omzetten.

Next

Maak kennis met de actuele thema's rond cloud computing

Previous

Is mobiel de motor achter cloud of is cloud de motor achter mobiel?

Een bedrijf kan tegenwoordig in een paar dagen tijd worden opgezet en de infrastructuur van dat bedrijf kan in seconden worden uitgebreid. Wat is de kracht die daar achter zit? Mobiliteit.

Van IT-complexiteit naar cloudefficiëntie

Kijk hoe cloudoplossingen kleine en middelgrote bedrijven kunnen helpen om processen eenvoudiger en veiliger te maken.

Haalt u een ROI van 516%?

Volgens een onderzoek van Forrester Consulting kan het gebruik van SAP Jam voor een ROI van maar liefst 516% zorgen.

Next

Comfortabel de cloud in met SAP Digital Business Services

Onze meer dan 30.000 opgeleide en gecertificeerde consultants richten zich op het realiseren van echte totaaloplossingen die het bedrijfsresultaat leveren dat u nodig hebt om concurrerend te blijven. En dankzij de 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten die in SAP Digital Business Services samenkomt, kunnen wij u helpen de kracht van SAP en Run Simple maximaal te benutten.

Het is mogelijk om de nieuwe SAP technologieën en applicaties razendsnel en probleemloos te implementeren. Het maakt niet uit of het gaat om systemen ter plekke, in de cloud of een combinatie van beide. Het geheim is het hebben van de juiste expertise, ofwel het vermogen om uw bedrijfsbehoeften te vertalen naar een heldere roadmap voor transformatie van uw IT-landschap. Onze services zijn ontwikkeld in directe samenhang met de oplossingen die wij leveren en onze experts zetten in de praktijk bewezen methoden en best practices in om ervoor te zorgen dat uw implementatieproces succesvol verloopt.

Previous

Verminder onzekerheid en risico met co-designed software- en implementatieservices

Versnel het implementatieproces met de exclusieve best practices van SAP

Zorg voor de essentiële integratie en migratie van data, ter plekke en in de cloud

Next

Daadwerkelijke innovatie, wat is daar voor nodig?

In een wereld waarin alles met alles is verbonden, is inzicht niet langer één enkel lampje dat op een bepaald moment gaat branden. Inzicht is het resultaat van voortdurende betrokkenheid bij medewerkers, klanten en partners.

Back to top