Skip to Content
Contact

Big Data

Wat is eigenlijk Big Data?

Big Data - de oceaan van gegevens waarin wij dag in dag uit ons hoofd boven water moeten zien te houden. Een zee van zetabytes aan informatie, afkomstig van onze computers, onze mobiele apparatuur en machinesensoren. Met de juiste oplossingen beweegt u zich in die zee van gegevens als een vis in het water. En beschikt u over inzichten die voorheen onvoorstelbaar waren. Ontdek hoe u met Big Data-technologieën en -analysetools uw bedrijfsvoering totaal transformeert.

Een streepjescode voor elke diersoort op aarde

Als leider op het gebied van Big Data-analyse werd SAP door International Barcode of Life (iBOL) gevraagd deel te nemen aan het grootste initiatief ten aanzien van biodiversiteit en genoomonderzoek dat ooit is ondernomen.

Previous

Big Data betekent grote, nieuw kansen

Focus op de kansen die Big Data u te bieden heeft. Lees de white paper en kijk hoe het ervoor staat met uw "data maturity". Maak kennis met use cases en ontdek hoeveel datawetenschappers uw organisatie in de toekomst nodig heeft.

Een barcode voor elke diersoort op aarde

SAP is leider in Big Data analyse en werd door het International Barcode of Life (iBOL) gevraagd om deel te nemen aan het grootste genomische biodiversiteitsonderzoek ooit.

Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

SAP leider in Big Data-analyse

Ontdek hoe u snel kunt reageren op essentiële situaties met realtime, gebeurtenisbestuurde analyse. SAP combineert technologie voor Complex Event Processing (CEP) met het SAP HANA platform om u de flexibiliteit te geven die u nodig heeft om snel winstgevende beslissingen te nemen. Ontdek waarom SAP leider is in Big Data Streaming Analyse.  

Big Data - breng de voordelen in praktijk

Big Data verzamelen en analyseren, en handelen op basis van de verkregen inzichten - sneller dan u voor mogelijk houdt. Dat kan, met ons krachtige Big Data-platform. Combineer de SAP HANA database met Apache Hadoop om Big Data te verzamelen uit diverse gestructureerde en ongestructureerde bronnen en zet die data razendsnel om in praktisch inzicht.

Zorg dat u meteen goed van start gaat

Bent u een start-up met een oplossing voor Big Data of een systeem voor voorspellende of realtime analyse? Dan kan SAP Startup Focus u helpen sneller een positie in de markt te veroveren. Zorg dat u de tools en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om uw oplossing te ontwikkelen onder SAP HANA en leer hoe u uw producten in de markt zet en aan het wereldwijde klantenbestand van SAP verkoopt .

Next

De belangrijkste thema's op het gebied van Big Data

Previous

Big Data-innovatie

Lees de nieuwste blogs over Big Data  

Platform en Big Data

Lees de laatste blogs over het SAP HANA platform en Big Data.

Analyse en Big Data

Lees de nieuwste blogs over analyse en Big Data.

Next

Sneller meer voordeel van Big Data met SAP Service and Support

Haal de maximale waarde uit uw Big Data en bedrijfsanalyses – sneller dan u voor mogelijk houdt. Onze services en experts op het gebied van Big Data kunnen u helpen uw IT-infrastructuur te transformeren en Big Data-technologieën te implementeren zodat u in realtime profiteert van datagedreven inzichten.

Previous

Maak gebruik van design thinking om kansen te ontdekken die Big Data biedt, kansen die aansluiten bij uw prioriteiten

    

Implementeer een platform en governancesysteem voor Big Data op basis van best practices

Maak gebruik van geavanceerde datawetenschap om verborgen signalen te ontdekken die belangrijke concurrentievoordelen opleveren

    

Maak gebruik van applicaties voor Big Data-analyse die u inzicht geven in het complete plaatje. Dat helpt u om slim te anticiperen op de toekomst

Stel een gedetailleerde roadmap op voor het realiseren van uw langetermijnvisie met betrekking tot Big Data

     

Implementeer uw oplossing in de omgeving die het best aansluit bij uw behoeften: realtime, in de cloud of hybride

Next

SAP TechEd 2015: eenvoud in IT

Wilt u nog meer uit uw SAP technologie halen? Kies dan voor hands-on training en advies van experts en ontwikkelaars van SAP. Bespreek strategieën en tools waarmee u meer eenvoud brengt in de organisatie. Ontmoet ons in Las Vegas van 19 tot 23 oktober.

Back to top