Skip to Content
Contact

Verken het portfolio van SAP

Verken het portfolio van SAP

Dat geavanceerde bedrijfstoepassingen per definitie gecompliceerd zijn, is een groot misverstand. Bij SAP hanteren we twee sleutelwoorden: eenvoudig en slim. Dat is een van de redenen waarom wij marktleider zijn op het gebied van bedrijfsapplicaties. Bekijk ons portfolio per vakgebied, branche of productcategorie.

Previous

Oplossingen per vakgebied

Neem een kijkje in de oplossingsportfolio's voor uw vakgebied, van commerce en finance tot sales en service.

Oplossingen per branche

Vind branchespecifieke software, best practices en benchmarks, afgestemd op uw unieke processen en behoeften.

Oplossingen per productcategorie

Ga op zoek naar de juiste producten en ondersteuning voor uw behoeften en behaal maximaal rendement.

Oplossingen in de spotlights

Bekijk de nieuwste technologieën - van in-memory tot mobiel - die uw onderneming helpen innoveren, groeien en succesvoller te worden.

Next

Oplossingen per vakgebied

Bent u op zoek naar manieren om uw afdeling succesvoller te maken? Neem een kijkje in onze oplossingsportfolio's die speciaal zijn afgestemd op uw activiteit, van activabeheer en financiën tot marketing en productie. Hier vindt u de software die aansluit bij uw unieke dagelijkse behoeften.

Oplossingen per branche

Wat onderscheidt best-run businesses van ondernemingen die gemiddeld succesvol zijn? Het antwoord is meestal branchespecifieke software. Ga aan de slag met SAP best practices, processen en benchmarking – vooraf geconfigureerd voor uw branche – en geef uw gebruikers precies wat ze nodig hebben, waar en wanneer zij dat willen. 

Oplossingen per productcategorie

Hebt u een bestaand SAP product?  Vind hier uw product – van analytics tot ERP tot technologieplatform – en krijg alle informatie en tools waarmee u uw software kunt uitvoeren en optimaliseren.

Oplossingen in de spotlight

Wilt u ongehinderd en zonder interruptie innoveren? Profiteer van bedrijfsapplicaties die gebruikmaken van de laatste technologische ontwikkelingen, zowel mobiel, in-memory als in de cloud. Hieronder vindt u baanbrekende oplossingen die uw onderneming een aanzienlijk concurrentievoordeel opleveren.

SAP Service and Support

Laat uw SAP oplossingen eenvoudig en naadloos inspelen op uw behoeften, met SAP Service and Support. Onze ruim 30.000 gecertificeerde professionals beschikken over een schat aan productkennis, technologische expertise en ervaring in 25 verschillende branches. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen op de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of bent u op zoek naar iets heel anders? Het SAP Service and Support team staat voor u klaar.

Back to top