Skip to Content
Contact

Over SAP

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.

Bezoek onze internationale website voor nieuws, informatie voor investeerders en analisten, carrièremogelijkheden, de geschiedenis van SAP en meer.

Bekijk onze internationale website
Beschikbaar in het: Engels | Duits

Previous

Over SAP SE wereldwijd

Maak kennis met de wereldwijde strategieën van SAP SE en ontdek hoe we bijdragen aan het succes van onze klanten en aan een betere wereld.

Over SAP Nederland

Ontdek waar SAP zich in Nederland mee bezighoudt en maak kennis met onze directie.

Klantverhalen

Lees beoordelingen van klanten die hun organisatie transformeren met software en services van SAP.

SAP evenementen

Zoek een SAP evenement dat u interessant lijkt en meld u aan voor conferenties, forums, workshops, webinars en replays van eerdere evenementen.

Next

Over SAP SE: algemene informatie

SAP SE, met haar hoofdkantoor in het Duitse Walldorf, is marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties en software. Wij hebben vestigingen in meer dan 130 landen en werken voor 282.000 klanten over de hele wereld. Maak kennis met alles wat SAP wereldwijd doet en ontdek hoe we er steeds opnieuw in slagen onze klanten succesvoller te maken en hoe we bijdragen aan een betere wereld.

Over SAP Nederland

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. 

Klantverhalen

Wij helpen ondernemingen van verschillende grootte uit bijna elke branche en elk werelddeel. Sommige daarvan zijn succesvolle internationale ondernemingen die al tientallen jaren meedraaien, maar er zijn ook kleine, ambitieuze bedrijven die net zijn gestart. Al deze organisaties hebben één ding gemeen: de wil om te excelleren. Kom meer te weten over onze klanten en hoe ze dankzij SAP oplossingen in staat zijn succesvoller te ondernemen en het verschil te maken in het leven van mensen.

SAP evenementen

Blader door SAP evenementen zoals conferenties, forums, workshops, webinars en beelden van eerdere evenementen. Ontdek nieuwe kansen voor u en uw team. Maak kennis met branchespecifieke trends, blijf uitblinken in uw vakgebied en kijk met een frisse blik hoe nieuwe technologieën het zakenleven veranderen. 

Previous

Onmisbaar: SAPPHIRE NOW 2016, mei 17-19, Orlando

Werk met SAP executives, experts, partners en klanten tijdens het grootste technologie-evenement ooit. Leer hoe u uw digitale bedrijfsstrategie kunt verscherpen, ontdek wat SAP u kan bieden en maak kennis met de nieuwste oplossingen.

SAP Forum Events: Discover Simple

Bent u er klaar voor om complexiteit het hoofd te bieden? Neem deel aan een SAP forum en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw beheer, processen en technologieën te vereenvoudigen. Maak kennis met onze baanbrekende innovaties, zoals SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4 HANA) en ontdek hoe eenvoud de sleutel is tot de transformatie van uw onderneming.

 

Welk SAPinsider-evenement gaat u bezoeken?

Profiteer van relevant, betrouwbaar advies van experts tijdens een van de SAPinsider-evenementen. Kom bijvoorbeeld naar Praag of Las Vegas en krijg informatie over een breed scala aan onderwerpen: van HR en finance tot Big Data en realtime analytics. 

Next
Back to top