Skip to Content
Kapcsolat

Világszínvonalú SAP-s képzések, tréningek és képesítések

Világszínvonalú SAP-s képzések, tréningek és képesítések

SAP-tanfolyamainkon és -képesítőprogramjainkon minden végfelhasználó haladó szintű SAP-felhasználóvá válhat, a fejlesztőktől a marketingesekig. Ügyfeleink saját maguk állíthatják össze élő, mobilos és online kurzusainkból saját tantervüket, hogy a szervezetben mindenki kiváló ismerőjévé váljon a szükséges technológiáknak. Kínálatunkban az SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors és
SAP BusinessObjects mellett más szoftverek képzései is megtalálhatók. 

Sikeres vizsga az SAP Educationnel

Az SAP-nál senki nem ismerheti jobban az SAP-t. És senki más nem tud ennyire hatékony tanulásra alkalmas rendszereket és képzést biztosítani. Az SAP Education a földkerekség minden pontján a legújabb és legprecízebb SAP-képzéseket kínálja.
 

Online openSAP-tanfolyamok

Az openSAP keretein belül mindenki ott, akkor és úgy tanulhat az SAP újdonságairól, ahol, amikor és ahogy szeretne – ingyenesen. Ez a tömeges nyílt online online vállalati kurzusokat kiszolgáló innovatív platform (Enterprise MOOC) a játékos feladatokon keresztül rugalmas, szórakoztató és inspiráló képzést nyújt mindenkinek, aki most készül megismerni az SAP-t.

SAP Learning Hub

Az SAP Learning Hub azonnali, felhőalapú hozzáférést biztosít az SAP képzési anyagainak széles választékához és az online tantermekhez. Az SAP Live Access hozzáadásával tantermi feladatokat végezhet, felkészülhet az ügyfélkapcsolatra, vagy csak egyszerűen kísérletezhet élő, teljesen beállított SAP oktatási rendszerekkel

Egyetemi partneri kapcsolatok

Az SAP University Alliances program bevezeti a hallgatókat az SAP legújabb üzleti technológiáiba, hogy a XXI. század munkaerőiként gyorsabban előrejuthassanak. 90 ország több mint 2650 egyeteme vesz részt a programban. 

Egyszerű képzésmenedzsment

Az SAP Education képzési megoldásaival és tanácsadási szolgáltatásaival mindenki biztosíthatja technológiai képzései sikerességét.

Previous

Képzési megoldások

Képzésmenedzsment-megoldásaink piacvezető portfóliója hatékony segítséget nyújt az oktatóanyagok kialakításához, terjesztéséhez és kezeléséhez. Az oktatóanyagok a speciális üzleti és munkavállalói igényekhez igazíthatók. 

Képzési tanácsadás

Szoftverhasználati képzéseik hamarabb elérhetik céljaikat az SAP Education tanácsadási szolgáltatásainak igénybevételével. Szakértőink felmérik a képzési igényeket, amelyek alapján stratégiai képzési tervet tesznek le az asztalra, a későbbiekben pedig közvetlen segítséget és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak. 

Next

Versenyelőny SAP-képesítésekkel

Miért érdemes SAP-képesítéseket szerezni?

Mert a képzéseink során szerezhető képesítéseket világszerte elismerik, és mert ezek a képesítések hűen bizonyítják, hogy az őket megszerző illetők szigorú követelményeknek feleltek meg, és gyakorlati tapasztalatot is szereztek a választott területeken. Képesítési programjaink között különböző területeket felölelő és különböző képességekre fókuszáló programok találhatók – így az SAP-partnerek, az SAP-ügyfelek és az SAP-felhasználók is megtalálják a számukra ideális programokat.

Akár az SAP-készségeit akarja tökéletesíteni, akár az ismereteit szeretné szélesíteni, a képesítési lehetőségek között meg fogja találni az Önnek megfelelőt. Az alábbiakban böngészhet az SAP képesítések között megoldások szerint. 

A választott SAP-képesítéssel gyorsan felfelé ívelő pályára állíthatja a karrierjét. Az alábbiakban megtalálja a kezdéshez szükséges összes információt – a képesítési szintektől és területektől kezdve, a vizsgára való felkészülésen át, a gyakran ismételt kérdésekig.

Previous

További információk az SAP-képesítésekről

Vizsgára való felkészülés

Next

Ügyfeleink véleményeiből

Várják az SAP-képzésekkel és -képesítésekkel kapcsolatos legélénkebb témák

Previous

Új openSAP tanfolyamok

8
2016. március 8. - 2016. április 13.

Ez a tanfolyam bemutatja az SAP S/4HANA implementálásának módját, beleértve egy teljes ERP rendszer átvitelét, valamint az új felhőbeli és helyi implementációkat.

15
2016. március 15. - 2016 május 04.
 
A hathetes tanfolyam azokat a trendeket és kihívásokat tárgyalja, amelyekkel a kiterjesztett logisztikai láncban tevékenykedő üzleti vezetők szembesülnek, továbbá bemutatja, hogy az SAP kiterjesztett logisztikai láncra vonatkozó megoldásai hogyan felelnek meg ezeknek a kihívásoknak.

Legfontosabb hírek

Next

SAP Learning Hub - a mítoszölő kihívás

 

Oszlassa el a tévhiteket, szerezzen kitüntetéseket és ismerje meg, hogyan biztosít az SAP Learning Hub átfogó tanuláskezelési támogatást egyetlen előfizetési díjért.

Az SAP világszínvonalú képzési és oktatási szolgáltatása

Tegye lehetővé munkatársainak, hogy megszerezzék az SAP-megoldások maximális kihasználásához szükséges tudást és tapasztalatot, amelyhez tanfolyamaink, oktatási programjaink és SAP Certifikációink nyújtanak segítséget. Alakítson ki átfogó tanfolyamtervet, támogassa a végfelhasználókat tantermi, online és mobil tanfolyamokkal – így növelve azok teljes szervezetet átfogó szoftveres és technológiai szakértelmét.

Látogasson el az oktatás Shop-ba
Previous

Tanfolyamok és képzések

Keresse ki a kérdéses SAP megoldáshoz tartozó tanfolyamokat, képzéseket. Keressen különböző szempontok szerint, úgy mint: hogyan, mikor, és hol tanulna legszívesebben?

Képzési megoldások és szolgáltatások

Fedezze fel az SAP oktatásmenedzsment megoldásait valamint oktatási szolgáltatásait és kérje segítségünket, hogy képzési céljait mihamarabb elérhesse.

SAP Certifikációk

Lépjen karrierje következő szintjére az SAP Certifikációval, mely biztos
kulcs az üzleti előnyök eléréséhez

Next

Üdvözöljük az SAP Hungary Oktatási Központjában

Az SAP Hungary Kft. 1998 áprilisától kezdve nyújt oktatási szolgáltatást. Az SAP oktatási központja három teremmel várja a hallgatókat, ahol felkészült szakemberek adják át az egyes megoldásokkal kapcsolatos ismereteket. Az SAP oktatótermei modern, távoli élő becsatlakozást lehetővé tévő eszközökkel is fel vannak szerelve, mely igénybevételéről a VLC+V tájékoztatónkban olvashat.

A publikusan elérhető standard tanfolyamokat az SAP az Ügyfelei kérései alapján, adaptív módon hirdeti meg. Ezen tanfolyamok az SAP Oktatási Központjában kerülnek megrendezésre. Standard tanfolyamai mellett az SAP mindig készen áll arra, hogy az Ön egyedi igényeit figyelembe véve és azokat közösen megvitatva alakítson ki "személyre szabott" úgynevezett inhouse oktatást, melyre az SAP örömmel vállalkozik minden kedves Ügyfele számára.A tanfolyamok tartalmi és szerkezeti felépítése megegyezik a walldorfi központban oktatottakkal.Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0408-05

Previous
SAP Hungary Kft.
Graphisoft Park – SAP Irodaház
1031 Budapest, Záhony utca 7.
 
Tel 1: +36-1-488-6550T
el 2: +36-1-488-5472
Fax: (+36) 1 457 8383
SAP oktatási akciók
 
SAP Certifikáció, E-Learning, E-Akadémia, E-Tananyag
Certifikáció
PlusPak
SAP E-Akadémia Egyetemeknek
e-Learning
E-learning Order Form
E-Tananyag

 
Next
Back to top