Skip to Content
Επικοινωνία

Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Απλοποιήστε τα πάντα με λογισμικό SAP για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Αξιοποιήστε εποικοδομητικά το χρόνο σας επεκτείνοντας την εταιρία σας - με λογισμικό σχεδιασμένο και κοστολογημένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι On-premise λύσεις μας είναι διαβαθμισμένες ώστε να ταιριάζουν με την υπάρχουσα υποδομή σας και να σας βοηθούν να τις χρησιμοποιείτε πιο αποτελεσματικά. Κάντε την επιλογή σας από οικονομικά προσιτό λογισμικό διαχείρισης επιχείρησης, λύσεις ERP προσανατολισμένες στη βιομηχανία και δυναμικές λύσεις επιχειρηματικής ανάλυσης. Είναι καιρός να απλοποιηθούν τα πάντα.

Ποια λύση είναι η κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

Enter the Fitting Room

See what our customers are saying…

Previous

Customer Profile Blogs

SME Podcasts

Next
Previous

Παρουσίαση λύσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με 0% χρηματοδότηση

Αποκτήστε το λογισμικό SAP που χρειάζεστε για την επέκταση της μικρής ή μεσαίας επιχείρησής σας σήμερα - χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ακόμα και για 24 μήνες. Μάθετε περισσότερα για την προσφορά “Buy Now, Pay Later” με 0% χρηματοδότηση. 

Χρειάζεστε καλύτερη διαχείριση ταλέντων;

Σας έχουμε ήδη καλύψει. Μάθετε γιατί η σουίτα διαχείρισης ταλέντων SuccessFactors ανακηρύχθηκε πρωτοπόρος από το IDC MarketScape για έκτη συνεχή χρονιά - και δείτε πώς συγκρίνουν οι άλλοι πωλητές. 

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας…

Previous

Αντιμετωπίζει η μικρή ή μεσαία επιχείρησή σας προβλήματα με τα Big Data;

Αν είστε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση με δεδομένα που διαρκώς μεγαλώνουν, είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σε αυτήν την αναφορά, ένας αναλυτής της Mint Jutras εξετάζει θέματα σχετικά με τα δεδομένα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και δίνει συμβουλές για την αντιμετώπισή τους. 

Βρείτε έναν συνεργάτη SAP

Οι συνεργάτες SAP παίζουν βασικό ρόλο στο να βοηθούν οργανισμούς όλων των μεγεθών - σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας - να μεταμορφώσουν και να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.  Μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε, να δημιουργήσετε, να υλοποιήσετε, να συντηρήσετε και να υποστηρίξετε τη λύση SAP που ταιριάζει στις ανάγκες σας.  Βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία για να συνεργαστείτε σήμερα.

Η κατάλληλη στιγμή για να μεταβείτε στο cloud;

Αυτό το σύντομο ενημερωτικό φυλλάδιο IDC σας δείχνει γιατί είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για τη μετάβαση της μικρής ή μεσαίας επιχείρησής σας στο cloud. Ανακαλύψτε πώς άλλες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες cloud προς όφελός τους - και εξετάστε τρόπους για να ξεκινήσετε.

Next

Internet Retailer Webinar Series

David vs Goliath: How B2B SMEs Are Fighting Back

Tuesday, December 8, 2015

Hear Forrester talk about how SMEs can deliver engaging digital experiences, and learn about SAP Hybris' new offering, Commerce Edge.

Learn more about SAP Hybris, Commerce Edge

Explore the hottest topics for small and midsize enterprises

Previous

SME Thought Leadership Blogs

SME Social Channels

Next

Find an SAP Partner

SAP Partners play a key role in helping organizations of all sizes – across all industries – transform and run their businesses.  They can help you buy, build, implement, service, and support the SAP solution that best fits your unique needs.  Find a trusted professional to work with today.

Εξερευνήστε τα  θέματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Λειτουργήστε πιο απλά με το SAP Service and Support

Εξασφαλίστε ότι οι λύσεις SAP ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας απλά και απρόσκοπτα - με τη βοήθεια του σέρβις και της υποστήριξης SAP. Οι 30.000 και πλέον σύμβουλοί μας κατέχουν απαράμιλλες γνώσεις κι είναι εξειδικευμένοι στην τεχνολογία cloud σε 25 διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας.

Πρόσφατα τελειοποιήσαμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, ώστε να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να εκσυγχρονίσετε και να απλοποιήσετε τις διεργασίες της επιχείρησής σας. Είτε θέλετε να επιταχύνετε την υλοποίηση, να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στο cloud, να ρυθμίσετε κατ' απαίτηση μια λύση, να βελτιώσετε το IT ή να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό - η ομάδα σέρβις και υποστήριξης SAP βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας.

Previous

Αναπτύξτε έναν καινοτόμο οδικό χάρτη προσαρμοσμένο στους στόχους της επιχείρησής σας

Χρησιμοποιήστε βέλτιστες πρακτικές, τεχνολογία και επιταχυντές ώστε να υιοθετήσετε την κατάλληλη προσέγγιση λύσης

Επιλέξτε πρωτεύουσα εμπλοκή για να αντιμετωπίσετε υψηλή πολυπλοκότητα και σενάρια ρίσκου.

Next

SAPPHIRE NOW: Συνεδρίες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Δείτε τα καλύτερα από το SAPPHIRE NOW και μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε τις SAP επενδύσεις σας & βρείτε λύσεις στις μεγαλύτερες επιχειρηματικές προκλήσεις. Δείτε βασικά σημεία και παρουσιάσεις, συζητήσεις και συνεντεύξεις γύρω από τα πιο καυτά θέματα και ανακαλύψτε τρόπους να περιορίσετε την πολυπλοκότητα στην επιχείρησή σας.

Back to top