Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Ensiluokkainen SAP-opetus, koulutus ja sertifiointi

Ensiluokkainen SAP-opetus, koulutus ja sertifiointi

Anna SAP-käyttäjiesi: kehittäjien ja markkinoijien, käyttöön SAP-koulutuskurssiohjelmistomme ja sertifiointiohjelmamme. Luo kattava koulutussuunnitelma, valitse suora, mobiili- tai verkkokurssi – ja lisää lopulta koko yrityksesi teknologiataitoja. Ohjelmistokoulutuksemme kattavuus: SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects ym. 

SAP Education auttaa menestymään

SAP tuntee SAP:n parhaiten. Muilla ei ole järjestelmiä ja ohjauskokemusta, joilla voit oppia sen yhtä tehokkaasti. Riippumatta siitä, missä olet, SAP Education tarjoaa ajantasaisimman ja tarkimman käytettävissä olevan SAP-koulutuksen.
 

openSAP-verkkokurssit

Lue SAP-innovaatioista milloin, missä ja miten haluat maksutta openSAP:n avulla. Tämä innovatiivinen alusta yritysten massiivisille avoimille verkkokursseille (MOOC) avaa oven SAP-oppimiseen monipuolisella, hauskalla ja sitouttavalla oppimiskokemuksella pelillistämisen avulla.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub antaa heti käyttöön laajan valikoiman SAP-oppimissisältöä ja verkko-oppimishuoneita pilven kautta. Lisää SAP Live Access luokkatehtäviä varten, valmistaudu asiakassitoumuksiin tai kokeile suoria ja täysin konfiguroituja SAP-koulutusjärjestelmiä.

Yliopistokumppanuudet

SAP University Alliances -ohjelma esittelee opiskelijoille uusimmat SAP-yritysteknologiat – ja auttaa heitä menestymään 21. vuosisadan työvoimassa. Yli 2 650 yliopistoa kaikkiaan 90 maassa osallistuu ohjelmaan. 

Helppoa koulutuksenhallintaa

Varmista, että teknologiakoulutusohjelmasi menestyvät – SAP Educationin oppimisratkaisuilla ja konsulttipalveluilla.

Previous

Oppimisratkaisut

Markkinoiden johtava oppimisenhallintaratkaisujen valikoimamme voi auttaa luomaan, jakamaan, arvioimaan ja hallitsemaan koulutussisältöä. Mukauta opetusmateriaalit ja täytä tietyt yrityksen ja työntekijöiden tarpeet. 

Koulutuskonsultointi

Saavuta ohjelmistokoulutustavoitteesi nopeammin SAP:n opetuskonsultointipalvelujen avulla. Asiantuntijamme arvioivat oppimistarpeesi, luovat strategisen koulutussuunnitelman, antavat suoraa apua ym. 

Next

Hanki kilpailuetu SAP:n sertifioinnilla

Miksi SAP-sertifiointi

Maailmanlaajuisesti arvostetut koulutussertifiointimme osoittavat, että olet hionut taitojasi valitsemallasi alalla kovan opiskelun ja käytännön kokemuksen kautta. Tarjoamme sertifiointiohjelmia alan ja taitotason mukaan riippumatta siitä, oletko SAP-kumppani, asiakas vai käyttäjä.

Voimme auttaa sinut nopeasti alkuun haluamassasi SAP-sertifioinnissa. Alla on kaikki tarvittava tieto alkuun pääsemiseksi: sertifiointitasot, alat, kokeisiin valmistelu ja usein kysytyt kysymykset.

Previous

Lisää SAP-sertifioinnista

Kokeeseen valmistautuminen

Next

Lue, mitä asiakkaamme sanovat…

SAP-koulutuksen ja -sertifioinnin kuumimmat puheenaiheet

Previous

openSAP-kurssit

8
8.3.2016 - 13.4.2016

Kurssi osoittaa, kuinka SAP S/4HANAn käyttöönotto toimii, mukaan lukien koko ERP-järjestelmän siirto ja uuden käyttöönotto pilvessä sekä toimipisteessä. 

15
15.3.2016 - 4.5.2016
 
6-viikkoinen kurssi kattaa trendit ja haasteet, joita laajan tuotantoketjun yritysjohtajat kohtaavat, ja sen, kuinka SAP:n laajan tuotantoketjun ratkaisut vastaavat näihin haasteisiin.

Pääuutiset

Next
Back to top