Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Rahoituspalvelut: Kasvata katetta SAP:n pankkiohjelmistoilla

SAP:n ohjelmistoilla pankki- ja rahoituspalveluihin saat joustavuutta niin, että vastaat asiakkaiden muuttuviin odotuksiin, demografisiin tekijöihin ja kysyntään. Valikoima luokkansa parhaita pankkijärjestelmiä ja -teknologioita lisää katettasi kaikista kanavista ja voitat haasteita helposti, kuten korkeampia pääomavaatimuksia, tiukempaa säännöstelyä ja siirtymistä digitaaliseen pankkitoimintaan.

Miten mobiili muuttaa vähittäispankkeja
Previous

Koe reaaliaikainen pankkitoiminta pilvessä

Tutustu SAP:n pankkiratkaisuihin, joissa in-memory-teknologian vahvuudet yhdistyvät virtaviivaiseen pilveen. Nämä innovatiiviset sovellukset tukevat kaikkea monikanavaisista pankeista ja asiakkuuksista riskienhallintaan ja vastuullisuuteen.

Miten asiakaskeskeinen on oma pankkisi?

Johdonmukaisen asiakaskokemuksen antaminen ei ole helppoa. Rahoituslaitokset, jotka eivät koordinoi ja personoi vuorovaikutusta asiakkaan kanssa kaikissa kanavissa, voivat menettää heidät kilpailijoilleen. Kuinka oma yrityksesi pärjää vertailussa?

Next

     

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Previous

Gartner asemoi SAP:n jälleen johtajaksi

Gartner sijoitti SAP:n johtavaksi ratkaisuksi Magic Quadrant for Global Retail Core Banking -kaaviossa yhdeksättä vuotta peräkkäin. Itse asiassa SAP oli markkinajohtaja kaikissa luokissa.

Riskien ja rahoituksen kohdistaminen pankeissa

Tutustu haasteisiin, joita modernit pankit kohtaavat ja miten ne voitetaan. Chartis Researchin raportissa korostuu kasvava kysyntä riskien ja rahoituksen integraatiolle ja tarkastellaan uutta teknologiaa, joka auttaa rahoituslaitoksia menestymään digitaalisesti.

Next

   

Previous

Pankkitoiminnan määrittely uudelleen digitaalisessa maailmassa

Yhä useampi kuluttaja tarkistaa saldot ja maksaa laskut mobiilipankkisovelluksilla. Myös sinä voit käyttää uusinta digitaalista pankkiteknologiaa tarjotaksesi lisäarvopalveluita ja voit antaa asiakkaille enemmän, mitä he haluavat, missä ja miten he haluavat sitä.

Mobiilipankkitoiminta on täällä

Mobiilit ja muut uudet teknologiat uusivat pankissa asiointia. Lue tästä raportista lisätietoja digitaalisesta pankkiasioinnista ja kuinka se vaikuttaa rahoituspalvelualaan nyt, kun asiakkaat odottavat yksilöllisiä palveluja mihin tahansa laitteeseen. Lue Economistin raportti.

Next

Asiantuntijoiden tuoreita näkökulmia pankkitoiminnasta

Previous

Teknologia ja pankit tulevat toimeen - modulaarisesti

Viimeisen parin vuoden aikana rahoituspalvelualalla on - hmm, raivonnut ei ole sana, ehkä leijunut melko lattea keskustelu: Syrjäyttävätkö teknologiaa paremmin ja helpommin käyttävät teknologiayritykset pankit?

Menestyäkseen pankkien täytyy olla kunnossa kaikilla tasoilla

Sääntelyviranomaiset tutkivat luottoriskejä ja valvovat markkinoita tarkemmin kuin koskaan ennen.

Rahoitusjohtajat pankkitoiminnassa

Urakehitys rahoituspalveluissa näyttää hyvältä CFO Researchin tekemän kyselyn mukaan, johon osallistui 218 pankki- ja rahoituspalvelujen ammattilaista eri puolilla maailmaa.

Next

Digitaalinen pankkitoiminta kypsyy

Oikea digitaalinen pankkiteknologia voi tehdä enemmän kuin vain auttaa vastaamaanasiakkaiden tarpeisiin – se auttaa ennakoimaan niitä. Lue lisää SAP:n teknologiasta ja miten se voi toimittaa henkilökohtaisia rahoituspalveluita kaikissa digitaalisissa ja henkilökohtaisissa rajapinnoissa reaaliaikaisesti.

Lue lisää digitaalisesta pankkitoiminnasta

SAP:n kurssit ja koulutus

Paranna SAP-osaamistasi, kehitä uusia taitoja ja tuo lisää asiantuntemusta omaan yritykseesi. Ohjelmistokoulutuksemme, kurssimme ja sertifikaattimme auttavat sinua maksimoimaan SAP:n ratkaisuista saatavat hyödyt.

Back to top