Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Selaa SAP:n tuotesalkkua

Selaa SAP:n tuotesalkkua

Edistyksellisen liiketoimintaohjelmiston ei tarvitse olla monimutkainen. Me SAP:lla uskomme, että asiat täytyy pitää mutkattomina ja fiksuina. Se on yksi syy, miksi olemme yrityssovellusten markkinajohtaja.

Tutustu tuotevalikoimaamme liiketoiminta-alan, toimialan tai tuoteryhmän mukaan.

Previous

Ratkaisut liiketoiminta-alueen mukaan

Tutustu erityisesti oman liiketoiminta-alasi ratkaisusalkkuun, mukaan lukien kaupankäyntiin ja rahoitukseeen sekä myynti- ja palvelusopimuksiin.

Ratkaisut toimialan mukaan

Etsi toimialakohtaisia ohjelmistoja, parhaita käytäntöjä ja esikuvia, joita voidaan räätälöidä yksilöllisiin prosesseihin ja vaatimuksiin.

Tuoteryhmät

Etsi juuri oikeat tuotteet ja tukipalvelut vastaamaan oman liiketoimintasi vaatimuksia ja maksimoi tuotto sijoituksellesi.

Ratkaisuja lähemmässä tarkastelussa

Etsi uusimmat in-memory- ja mobiiliteknologiat, jotka auttavat yritystäsi innovoimaan, kasvamaan ja toimimaan tehokkaammin. 

Next

Ratkaisut liiketoiminta-alueen mukaan

Etsitkö uusia tapoja auttaa osastoasi toimimaan tehokkaammin? Tutustu erityisesti oman toimialasi ratkaisusalkkuun, mukaan lukien omaisuudenhoitoon ja rahoitukseen sekä markkinointiin ja valmistukseen. Löydä ohjelmisto, joka vastaa oman liiketoimintasi vaatimuksia joka päivä.

Tuoteryhmät

Onko sinulla jokin SAP:n tuote jo käytössä?  Etsi oma tuotteesi, oli se sitten analysointiin tai toiminnanohjauksen teknologia-alusta, niin saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi tiedot ja työkalut SAP-ohjelmistosi käyttöön ja optimointiin.

Ratkaisuja lähemmässä tarkastelussa

Haluatko innovoida ilman keskeytyksiä? Kehitä liiketoimintaasi sovelluksilla, joissa käytetään viimeisintä mobiili-, in-memory- ja pilviteknologiaa ja paljon muuta. Tutustu ratkaisuihimme lähemmin niin näet, miten voimme auttaa sinua ylläpitämään kilpailuetusi veitsenterävänä.

SAP:n palvelut ja tuki

SAP:n tukipalveluiden avustuksella varmistat, että SAP-ratkaisusi vastaavat oman liiketoimintasi vaatimuksia mutkattomasti ja saumattomasti. Yli 30 000 koulutetun ja sertifioidun konsulttimme tuotetuntemus, pilviosaaminen ja kattava asiantuntemus 25 eri toimialalla ovat vertaansa vailla. Halusitpa sitten nopeuttaa käyttöönottoa, siirtyä pilveen, muokata ratkaisuasi, optimoida IT-järjestelmiä tai tehdä jotain aivan erilaista SAP:n tukipalvelut ovat valmiina auttamaan sen toteuttamisessa.

Back to top