Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Toimi mutkattomasti SAP:n tukipalvelujen avulla

SAP:n tukipalveluiden avustuksella varmistat, että SAP-ratkaisusi vastaavat oman liiketoimintasi vaatimuksia mutkattomasti ja saumattomasti. Yli 30 000 koulutetun ja sertifioidun konsulttimme tuotetuntemus, pilviosaaminen ja kattava asiantuntemus 25 eri toimialalla ovat vertaansa vailla. He ovat hiljattain määritelleet uudelleen, miten he työskentelevät asiakkaiden kanssa. Se tekee muutokset ja liiketoiminnan järjestelemisen uudelleen helpommaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Katso kahden minuutin video
Previous

Kohti aivan uusia toimintamalleja teknologian saattelemana 

Perustajiemme pioneerihenki johti meitä kehittämään toiminnanohjausjärjestelmän, joka muutti lopullisesti yritysten tapaa tehdä liiketoimintaasa ja ratkaisumme kestävät edelleen ajan tuomat haasteet. Monesta talouden ja tietotekniikan muutoksista saatu kokemuksemme ja kaukonäköinen luovuutemme laittavat sinut - asiakkaamme - eturiviin liiketoimintojen digitalisoitumisessa.

Yhdessä me selviydymme monimutkaisuudesta 

Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä selviytymään dramaattissa muutoksissa markkinoiden dynamiikassa, yritysostoissa, johdon kerroksellisuudessa ja uusissa tuotteissa. Mutta teknologia, joka auttaa navigoimaan näissä muutoksissa voi itse lisätä monimutkaisuutta. Siksi olemme uudistaneet palvelu- ja tukitarjontamme mutkattomiksi siten, että voit käyttää SAP:n innovaatioita helpommin ja keskittyä oman liiketoimintasi tuloksiin.

Next
Previous

Keskity liiketoimintasi tuloksiin

Kehitä innovaatiosuunnitelma, joka vastaa erityisesti oman liiketoimintasi tavoitteita ja ota ratkaisupohjainen lähestymistapa toiminnan muutokseen.

Tee ratkaisupohjainen lähestymistapasi mutkattomaksi

Hyödynnä ratkaisujemme optimoitua suunnitteluprosessia ja virtaviivaista yhteistyötä SAP:n asiantuntijaverkoston kanssa.

Hyödynnä parhaat tukipalvelut

Toimimalla yhdessä asiantuntijoidemme kanssa saat uutta tosiaikaista näkemystä päivittäiseen liiketoimintaasi ja opit toimimaan mutkattomasti. 

Next

Tarkastele palveluitamme

  

Previous
Next

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat...

Back to top