Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Kumppanuuden voima

Kumppanuuden voima

Jos olet asiakas, joka haluaa löytää yhteistyökumppanin, yritys, joka haluaa tutustua ja liittyä kumppaniekosysteemiimme tai SAP-kumppani, joka haluaa kirjautua suojattuun verkkosivustoomme – olet tullut oikeaan paikkaan!

Previous

Etsi kumppani

Kumppanimme voivat auttaa kaikkia yrityksiä ostamaan, rakentamaan, toteuttamaan, huoltamaan, tukemaan ja käyttämään omiin tarpeisiin sopivaa SAP-ratkaisua. Etsi luotettava ammattilainen kumppaniksi tänään.

Tule kumppaniksi

SAP:n kattava valikoima alan johtavia ratkaisuja ja palkittu kumppaniohjelma auttavat sinua saamaan enemmän asiakkaita ja tuloja liiketoiminnallesi. Selaa kumppanitilaisuuksiamme tänään.

Oletko jo kumppani

Jos olet SAP-kumppani, voit kirjautua sappartneredge.com-sivustoon ja saada käyttöösi yksinomaisia myynti- ja markkinointityökaluja, tapahtumia, ratkaisutietoja, tukea, esittelyjä, koulutusta, etuja ym.

Ratk. sertifiointi

Lisää asiakasluottamusta innovatiivisiin sovelluksiin, jotka olet kehittänyt toimimaan SAP-teknologialla, SAP:n integraatio- ja sertifiointikeskuksen sertifioinneilla – SAP:n virallisella hyväksynnällä.

Next
Back to top