Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Tapaa SAP Finlandin johtoryhmä

Tutustu SAP:n johtajiin ja siihen, kuinka he varmistavat, että yhtiö tulee vastakin auttamaan yrityksiä tekemään sitä, minkä he tekevät parhaiten – ja vielä entistäkin paremmin.

Tapaa SAP Finlandin johtoryhmä

Tutustu SAP:n johtajiin ja siihen, kuinka he varmistavat, että yhtiö tulee vastakin auttamaan yrityksiä tekemään sitä, minkä he tekevät parhaiten – ja vielä entistäkin paremmin.

Previous

Taira Tepponen
Country Manager

Taira Tepponen (KTM, FM) on yritysohjelmistoja valmistavan SAP . Finland Oy:n maajohtaja. Tepponen on työskennellyt SAP:n palveluksessa vuodesta 2001 alkaen. Hän on toiminut yhtiössä erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä ja vastannut SAP:n asiakkuuksista useilla toimialoilla, esimerksiksi high technology -toimialalla.

Ennen Suomen maajohtajaksi siirtymistään lokakuussa 2014 hän toimi kolmen vuoden ajan myyntijohtajan tehtävissä vastaten SAP:in suurista asiakkuudesta Pohjoismaissa. Ennen SAP:a Tepponen on ollut muun muassa Pricewaterhouse Coopersin ja ICL Edacomin palveluksessa.

 

Antti Makkonen
Chief Financial Officer

Antti Makkonen vastaa SAP Finlandin talous- ja hallintoasioista ja hän raportoi suoraan Pohjoismaiden talousjohtajalle. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden Finance Teamin jäsen.

Antin johtama Finance-yksikkö palvelee liiketoimintayksikköjä strategioita tukevien prosessien avulla ja toteuttamalla uusia liiketoimintamalleja. Finance yksikkö vastaa kaikista taloushallintoon liittyvistä asioista ja toimii sekä myynti- että palveluyksiköiden

liiketoimintakumppanina tarjoten toimintaan ja päätöksentekoon liittyvää tukipalvelua.

Ennen siirtymistään nykyisiin tehtäviinsä Antti vastasi pohjoismaisesta Service Operations- tiimistä ja aiemmin hän on työskennellyt SAP:lla erilaisissa Controlling- tehtävissä. Antilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta.

 

 

Ville Leivo
Country Manager, Global Services & Support

Ville Leivo vastaa tällä hetkellä SAP Finland konsultointipalveluista ja raportoi suoraan Pohjoismaiden Global Services & Support –vetäjälle. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden Global Services & Support –johtoryhmän jäsen. Hänen vastuullaan on asiakkaille tarjotut konsultointipalvelut, joihin sisältyy palvelumyynnin lisäksi SAP-hankkeiden ja –ohjelmien toimitusten laadunvarmistus.

Ville on työskennellyt SAP:lla vuodesta 2007 lähtien. Ennen siirtymistään nykyisiin tehtäviinsä, Ville on toiminut myynnin ja konsultoinnin eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Ennen SAP uraansa, hän on ollut mm. Accenturen ja CGI:n (ent. Logica) palveluksessa.

Villellä on ohjelmistotekniikan insinöörin tutkinto Espoo-Vantaan teknillisestä ammattikorkeakoulusta ja hän viimeistelee EMBA tutkintoa Aalto Yliopistossa. 

Next
Previous

Kari Pietiläinen
Presales Manager

Kari Pietiläinen kuuluu SAP Nordic Solution Management tiimiin, vastaa SAP Finlandin presales –toiminnosta ja on paikallisen johtoryhmän jäsen.

Ennen nykyistä tehtävää Kari on toiminut konsulttina SAP Finlandissa, tuotepäällikkönä Nokia IT:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä useissa SAP palveluita tuottavissa yrityksissä.

Kari on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri.

 

Next
Back to top