Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Tietoja SAP:stä

SAP on nykyteknologian vallankumouksen keskipisteessä.  Markkinoiden johtavana liiketoimintaohjelmistojen toimittajana SAP auttaa organisaatioita selviytymään monimutkaisuudesta, luomaan uusia mahdollisuuksia innovointiin ja kasvuun sekä pysymään kilpailun kärjessä.

Käy verkkosivustollamme tutustumassa SAP:n historiaan ja lue uusimpia yhtiötä koskevia uutisia, talous- ja sijoittajatietoja, työpaikkailmoituksia ja muita aiheita.

Käy yrityksemme globaalilla verkkosivustolla
Käytettävissä: englanniksi | saksaksi

Previous

Tietoja SAP SE Global -yrityksestä

Lue lisää SAP Global Corporate -yrityksestä ja siitä, miten autamme asiakkaitamme - ja maailmaa - toimimaan tehokkaammin.

Tietoja SAP Nordics

Yksi yhtenäinen Pohjoismaiden ja Baltian toiminta-alue vahvistaa toimintaedellytyksiä. SAP-asiantuntijat auttavat kaikenkokoisia ja kaikilla aloilla toimiva yrityksiä.

Asiakastarinoita

Lue tyytyväisten SAP:n asiakkaiden arvosteluja siitä, kuinka he käyttävät SAP:n sovelluksia ja palveluja oman liiketoimintansa kehittämiseen.

SAP-tapahtumat

Etsi ja  ja rekisteröidy seuraaviin SAP-tapahtumiin kuten konferensseihin, seminaareihin, työpajoihin, webinaareihin ja tapahtumien uusintoihin.

Next

Tietoja SAP-yhtiöstä globaalisti

SAP-yhtiön pääkonttori sijaitsee Walldorfissa, Saksassa ja se on markkinoiden johtava liiketoimintasovellusten ja ohjelmistojen toimittaja. Meillä on toimistot yli 130 maassa ja 282 000 asiakasta ympäri maailmaa. Tutustu SAP:n maailmanlaajuiseen liiketoimintaan ja siihen, miten autamme asiakkaitamme - ja maailmaa - toimimaan tehokkaammin.

SAP Nordics

Yksi yhtenäinen Pohjoismaiden ja Baltian toiminta-alue vahvistaa toimintaedellytyksiä. SAP-asiantuntijat auttavat kaikenkokoisia ja kaikilla aloilla toimiva yrityksiä. Missionamme on toimia aina innovatiivisesti, joustavasti ja nopeasti vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Asiakkaitamme on kaikilla merkittävillä toimialoilla ja kaikissa merkittävissä yrityksissä Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Asiakastarinoita

Asiakkaamme on kaikenkokoisia ja toimivat lähes kaikilla toimialoilla ja maantieteellisillä alueilla, joita voit kuvitella. Jotkut ovat maailmanlaajuisia johtajia, jotka ovat aina olleet olemassa - kun taas toiset ovat pieniä, mutta kunnianhimoisia uusia kasvuyrityksiä. Ne jakavat yhden yhteisen piirteen: mielestämme ne ovat kaikki tosi mahtavia. Lue lisää asiakkaistamme ja siitä, miten he käyttävät SAP-ratkaisuja toimiakseen tehokkaammin ja vaikuttaakseen ihmisten elämään.

SAP-tapahtumat

Selaa SAP-tapahtumia kuten konferensseja, seminaareja, työpajoja, webinaareja ja tapahtumien uusintoja niin löydät kiinnostavia mahdollisuuksia itsellesi ja omalle tiimillesi. Tutki suuntauksia toimialoilla, pysy ajantasalla viimeisimmistä ajatusmalleista ja saat tuoreimmat näkökulmat siihen, miten uudet innovaatiot teknologiassa muuttavat yritysten tapaa toimia. 

Previous

Koe parhaat palat SAPPHIRE NOW 2015 -tapahtumasta

Selvitä miten saat parhaan tuoton SAP-sijoituksellesi ja löydät ratkaisuja suuriin haasteisiin liiketoiminnassa.  Lue pääaiheita ja esityksiä, seuraa keskusteluja ja haastatteluja kuumimmista aiheista niin löydät keinoja, jotka vähentävät monimutkaisuutta omassa yrityksessäsi.

Selaa uusintoja

SAP Forum -tapahtumat: Omaksu mutkattomuus

Oletko valmis selviytymään monimutkaisuudesta? Osallistu SAP Forum -tapahtumiin niin saat selville, miten SAP voi auttaa sinua yksinkertaistamaan yrityksesi hallintoa, prosesseja ja teknologiaa. Tutustu läpimurtoihin innovaatioissa, kuten SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4 HANA) -ympäristöön ja selvitä, miten mutkaton tehokkuus voi muuttaa oman yrityksesi toimintaa.

Katso päivämäärät ja paikat

Löydä seuraava SAPinsider-tapahtuma

Seuraavassa SAPinsider-tapahtumassa saat oivaltavia, käytännössä testattuja neuvoja SAP:n ohjelmistoasiantuntijoilta. Tule tapaamaan meitä kaupungeissa kuten Prahassa ja Las Vegasissa niin saat lisätietoja eri aiheista kuten henkilöstö- ja taloushallinnosta, Big Datasta ja reaaliaikaisista analyyseistä. 

Selaa SAPinsider-tapahtumia
Next
Back to top