Skip to Content
Kontakt os

Kør nemt med SAP-service og support

Sørg for, at dine SAP-løsninger enkelt og problemfrit opfylder virksomhedens behov - med hjælp fra SAP-service og support. Vores 30.000+ certificerede fagpersoner har enestående produktkendskab, teknologisk ekspertise og erfaring i hele 25 forskellige brancher. Og de har for nylig redefineret den måde de samarbejder med kunder, hvilket gør det nemmere end nogensinde at omstille og omforme virksomheden.

Se denne 2 minutters video
Previous

Baner vejen for banebrydende omstilling gennem teknologi 

Vores grundlæggende pionérånd førte til udviklingen af Enterprise Resource Planning (ERP)-software, som for altid ændrede den måde, virksomheder driver forretning - og vores løsninger står fortsat sin prøve. I alle skift, - såvel økonomiske som it-mæssige, sætter vores erfaringer og fremadrettede kreativitet vores kunder forrest i digitaliseringen af erhvervslivet.

Vi kæmper sammen mod kompleksitet

Vi tilbyder løsninger, der hjælper virksomheder med at navigere under dramatiske markedsændringer. Men den teknologi, der hjælper, kan også tilføje kompleksitet. Derfor har vi ændret vores service- og supporttilbud for at simplificere, hvordan du kan bruge SAP innovationer, og gør dem mere tilgængelige og fokuserede på specifikke forretningsmæssige resultater.

Next
Previous

Fokus på virksomhedsresultater

Udvikl en innovationsvejviser til dine virksomhedsmål, og tag en løsningsbaseret tilgang til din transformation.

Simplificer din løsningstilgang

Udnyt en optimeret løsningstilrettelæggelse og strømlinet samarbejde på tværs af SAP-ekspertnetværket.

Udnyt den bedste supportservice

Samarbejd med vores team af dedikerede eksperter for at få indsigt i realtid i dit daglige arbejde og lær at køre simplere. 

Next

SAP Services

  

Previous
Next

Se, hvad vores kunder siger ...

Back to top