Skip to Content
Kontakt os

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Previous

Anders Feddersen
Country Manager 

Anders Feddersen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Anders er også en del af det nordiske ledelsesteam og står således i spidsen for SAPs ”Run simple” strategi om at tilbyde vores kunder enkle løsninger, der er nemme at anvende, så de kan drive deres forretning så simpelt som muligt.Med sin +20 år lange karriere i it-branchen har Anders et indgående kendskab til it samt en stor salgs- og ledelseserfaring senest som Director Strategic Outsourcing hos IBM Danmark og medlem af bestyrelsen samt som Chief Operating Officer hos IBM Nordic IMT. Anders har desuden en kandidatgrad i Mechanical Enginnering fra DTU og tiltrådte som Country Manager 1. august 2014. 

Preben Fynbo Larsen
Support Manager, Danmark

Preben har som Support Manager i SAP Active Global Support & det overordnede ansvar for proaktivt at supportere vore danske kunder gennem MaxAttention, Active Embedded og Enterprise Support. Det primære fokus er at hjælpe vore kunder med at accelerere SAP software implementeringer og optimere IT operations samt styrkelse af kundernes kompetence centre gennem opbygning af best practices; “Run SAP like a Factory” faciliteter og Application Lifecycle Management gennem SAP Solution Manager.Herudover håndteres eskalationer og production down situationer gennem Active Global Support.Preben har arbejdet med SAP i mere end 20 år, heraf siden 2004 hos SAP.

 

 

Kim Engberg
Head of Field Services

Kim Engberg er ansvarlig for Field Services i Danmark herunder Consulting, Business Consulting og Education. Kim er medlem af det danske ledelsesteam og det nordiske ledelsesteam for SAP Services. Missionen for SAP Services er at hjælpe danske virksomheder med at fremme innovation baseret på SAP standard løsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP løsninger. Kim blev ansat hos SAP i 2012 og har tidligere erfaringer fra IBM og Oracle både på lokalt og EMEA plan især inden for konsulentområdet og salg.Kim har en MBA og en HD i Udenrigshandel samt ledelseskurser på IMD.

 

 

Next
Previous
Jette Hansen

Presales Manager 

Jette Hansen leder SAPs afdeling for løsningsrådgivere, Presales i Danmark. Jette kom til SAP i 1998, og før hendes nuværende Presales rolle har hun været program manager for flere af SAPs største implementeringsprojekter i Danmark. Jette har også arbejdet med Managing Consulting samt globalt med udvikling af SAPs tiltag inden for simplificering af services - også kaldet Rapid Deployment Solutions.Med sine +16 år lange karriere inden for software har Jette et indgående kendskab til SAPs kunder og produktportefølje. Fokus er at drive og tænke innovation og simplificering i SAPs software løsninger til SAPs kunder.Jette har en cand.merc fra Handelshøjskolen i København, Danmark, samt en Advanced Project Certification fra Stanford University, CA, USA.
 
 

Christian Pedersen
Nordic Finance Manager 

Christian Pedersen er ansvarlig for SAP Danmarks finans-og økonomistyring, compliance samt samarbejdet med en række globale SAP organisationer, herunder SAP’s Shared Service Center i Prag. Christian har været hos SAP siden 1999 og har også et nordisk organisatorisk ansvarsområde. Christian er baseret i København.Før han kom til SAP, arbejdede Christian i seks år for Kraft Foods. Han havde forskellige stillinger og arbejdede blandt andet med regnskab, finans og skat. Christian har desuden seks års revisionserfaring. Christian har en kandidatgrad i økonomi og virksomhedsadministration.

Ellen Vig Nelausen
Executive Assistant 

Ellen Vig Nelausen er Executive Assistant for Country Manager Anders Feddersen og understøtter også den danske ledelse samt salgsteamet i samarbejdet med Danmarks største virksomheder. Ellen har desuden ansvaret for den interne kommunikation i Danmark samt for vores Corporate Social Responsability (CSR) aktiviteter.Siden Ellen kom til SAP i 2002 har hun bl.a. arbejdet med små og mellemstore virksomheder (SME) og partnere på både dansk, nordisk og EMEA plan samt Business Analytics. Siden 2010 har hun været ansvarshavende redaktør for SAP Nordic News (internt bi-weekly elektronisk nyhedsbrev til alle ansatte i Norden og Baltikum) og sideløbende siden 2011 arbejdet med Key Accounts og salgsledelse som Executive Assistant. Fra januar-november 2014 var Ellen ifm. et barselsvikariat nordisk ansvarlig for intern kommunikation & CSR samt media relations i Danmark.

Ellen har en kandidatgrad i Kommunikation og Formidling fra Handelshøjskolen i København (CBS).

Next
Previous

Maj Britt Andersen
Vice President HR & Transformation, EMEA & HR Director, Nordic & Baltics 

Maj Britt Andersen er europæisk HR-direktør i SAP-koncernen. Dette ansvar indbefatter den overordnede ledelse af HR-aktiviteterne i Italien, Spanien, Portugal, Tyrkiet, Holland, Belgien, Luxembourg og Norden. Derudover bestrider hun jobbet som nordisk HR-direktør. I sidstnævnte stilling vandt Maj Britt den prestigefyldte titel "Bedste danske personalechef i 2005", som hun blev tildelt af PID (Personalechefer i Danmark) for sit arbejde med at gøre HR til en ægte ”business-partner” for virksomheden.Maj Britt har været medlem af den nordiske direktion siden 2004 og det europæiske HR-ledelsesteam siden 2005. Hun er ansvarlig for aktiviteter relateret til HR transformation, forandringsledelse, organisations- og ledelsesudvikling.Før Maj Britt blev nordisk HR-direktør, fungerede hun som HR-chef i den danske SAP-organisation. Hun kom til SAP i 2003 efter at have arbejdet som virksomhedskonsulent i syv år i Accenture, der er en af SAP’s globale partnere.Maj Britt Andersen har to kandidatgrader: En Master i international virksomhedsledelse, kommunikation og organisation(SPRØK) fra Handelshøjskolen i København samt en Master i virksomhedsledelse (MBA) fra USA.

Next
Back to top