Skip to Content
Kontakt os

Om SAP

SAP er centrum for teknologiudviklingen nu om dage. SAP, der er førende på markedet for virksomhedssoftware, hjælper organisationer med at bekæmpe de ødelæggende kompleksitetsvirkninger, skabe nye muligheder for innovation og vækst, og være på forkant med konkurrenterne.

Besøg vores koncernwebsted for at se nyheder, information til investorer og analytikere, karriereressourcer, SAP's historie og meget mere.

Besøg vores globale koncernwebsted
Tilgængeligt på: Engelsk | Tysk

Previous

Om SAP SE Global

Læs mere om SAP SE Global Corporate og find ud af, hvordan vi hjælper vores kunder - og verden - med at køre bedre.

Om SAP i Norden

Med én nordisk og baltisk region har vi et kraftcenter af eksperter, der kan samarbejde med en hvilken som helst virksomhed uanset størrelse.

Kundeudtalelser

Læs kundeanmeldelser fra tilfredse SAP-kunder, der forvandler deres virksomheder med SAP-software og -produkter.

SAP-arrangementer

Find og tilmeld dig SAP-arrangementer - herunder konferencer, fora, workshops, webinars og optagelser af arrangementer.

Next

Om SAP SE  Globale virksomhedsoplysninger

SAP SE, der har hovedkvarter i Walldorf, Tyskland, er førende på markedet i virksomhedsprogrammer og software. Vi har kontorer i mere end 130 lande, og 282.000 kunder i hele verden. Læs mere om SAP's globale virksomhedsfunktioner og find ud af, hvordan vi hjælper vores kunder - og verden - med at køre bedre.

Om SAP i Norden

Med én nordisk og baltisk region har vi et kraftcenter af eksperter, der kan samarbejde med en hvilken som helst virksomhed uanset størrelse.Fleksibilitet, innovation, værdi for kunden og professionalisme er fortsat vores overordnede mål. Vi tilbyder vores kunder hurtige løsninger, beslutningsdygtighed og opdateret viden om specifikke branchebehov.Vores fleksible struktur går på tværs af grænser og kulturer. Vores kunder kommer fra alle de vigtigste brancher i det nordiske og baltiske område.

Kundeudtalelser

Vores kunder kommer i alle størrelser og arbejde i næsten alle de brancher og geografiske områder, du kan forestille dig. Nogle er globale ledere, der altid har været her - mens andre er små, men ambitiøs iværksættere, som lige er begyndt at vokse. De har én ting til fælles: vi synes, de alle er ret seje. Læs videre for at få mere at vide om vores kunder, og hvordan de bruger SAP-løsninger til at køre bedre og for at gøre en forskel i folks liv.

SAP-arrangementer

Gennemse SAP-arrangementer - herunder konferencer, fora, workshops, webinars og optagelser af arrangementer - for at finde spændende muligheder til dig og dit team. Udforsk tendenser i branchen, bliv på toppen af nytænkning, og få en frisk synsvinkel på, hvordan nye teknologiske innovationer forandre virksomheder. 

Previous

Oplev det bedste på SAPPHIRE NOW 2015

Lær, hvordan du maksimerer din SAP-investering, samt finder løsninger til virksomhedens største udfordringer.  Se grundprincipper og præsentationer, diskussioner og samtaler om de varmeste emner og find måder til at reducere kompleksiteten i din virksomhed på.

SAP Innovation Forum 7.4. København

På agendaen er den digitale økonomi, og hvordan man opnår resultater og optimere forretningsgange med et digitalt fundament. Industrieksperter, rådgivere og kunder deler ud af best practices, erfaringer og visioner.

Find dit næste SAPinsider-arrangement

Få indsigtsfuld, afprøvet rådgivning fra SAP-softwareeksperter på et kommende SAPinsider-arrangement. Besøg os i storbyer som Prag og Las Vegas for at lære om en række emner - fra HR og økonomi til Big Data og realtidsanalyser. 

Next
Back to top